2 év helyett 1000 évig érvényes műszaki vizsga az autóra

2 év helyett 1000 évig érvényes műszaki vizsga az autóra 1 - Hireink.hu

Lehet, hogy sok ember örülne annak, ha nem csak 2 évre kapna az autóra műszaki engedélyt. Ráadásul volt is már erre példa.

Tudta azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert is elérhetnek?
További információkért keresse hírszerkesztőnket itt!

Szerbiaában minden megtörténhet, még az is, hogy valakinek a műszaki vizsgája még 1000 évig érvényes, egészen pontosan 3019. május 2-án jár le. Ha valaki azt hinné, hogy ez egy vicc, az téved, ugyanis egy a Szerbiai Belügyminisztérium illetékes szerve által hivatalosan kiadott matricáról van szó, amely valóban még 1000 évig érvényes – írja a Magyar Szó.

2 év helyett 1000 évig érvényes műszaki vizsga az autóra 2 - Hireink.hu


Adminisztrációs hibáról van szó – figyelmeztetnek a közlekedési rendőrök, akik hozzátették, a hibát orvosolni kell!

„A tulajdonosnak el kell mennie a matricát kiadó rendőrállomásra, s jeleznie kell a hibát, egészen pontosan reklamálnia kell, az illetékes szerv pedig, a saját költségén új matricát kell, hogy adjon neki. Ha ezt nem teszi meg, akkor egy közúti ellenőrzés során feleslegesen veszíthet időt, amikor a rendőrök a dokumentumokat ellenőrzik. Sajnos, a hibák előfordulnak, de pont emiatt olvasható a rendőrségi állomásokon az a felirat, amely figyelmezteti a polgárokat, amikor kezükbe vették az új dokumentumot, azonnal vizsgálják meg, és ha hibát észlelnek, azonnal jelezzék” – közölte a Szerbiai Belügyminisztérium.

 

Nézd meg ezeket is!

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen Ön is a támogatónk!


A Hireink.hu kiáll a függetlenség, a sokoldalúság és a szabad véleménynyilvánítás mellett. Ha Önnek is fontosak ezek az értékek, akkor támogasson minket! Támogatásával hozzájárul a Hireink.hu szerkesztőségének működési költségeihez.


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozzon programunkhoz és támogassa munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 


Miért gyűjt a Hireink.hu támogatást?
A médiaipar hirdetéseken alapuló üzleti modelljére jelentős nyomás nehezedik főleg a nagy technológiai vállalatok részéről. Támogatási akciónkat annak érdekében indítottuk, hogy ezeknek a hatása mérsékeltebben érintse működésünket, és továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki az olvasóink igényeit.

Megjelenteti-e a Hireink.hu valahol a támogatók nevét?
Nem. A támogatóink nevét sehol és semmilyen formában nem hozzuk nyilvánosságra, mivel ezt bizalmas információként kezeljük. Bárhogyan és bármennyivel is támogat minket, mi büszkék leszünk Önre! Büszkék leszünk, mert Ön is tesz cikkeink szabad elérhetőségéért, a független Hireink.hu működéséért.

TÁMOGATÁSÁT KÖSZÖNJÜK!

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója a radarhirdeto.hu hirdető oldal.
Radar Hirdető Rendszer Hirdetésfeladás itt - Itt mindenki hirdet! - Itt mindenki hirdethet! - radarhirdeto.hu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL