A világ legbiztonságosabb autója a Tesla Model 3 lett!

A világ legbiztonságosabb autója a Tesla Model 3 lett! - Hireink.hu

Elon Musk kijelentése tényleg valósággá vált, hiszen a Model 3 valóban a valaha tesztelt legbiztonságosabb autó! Ráadásul ezt a megállapítást az amerikai Nemzeti Közúti Közlekedésbiztonsági Hivatal (NHTSA) töréstesztjeit támasztják alá!

Tudta azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert is elérhetnek?
További információkért keresse hírszerkesztőnket itt!

A Tesla Model 3 az amerikai Nemzeti Közúti Közlekedésbiztonsági Hivatal töréstesztjén kiválóan vizsgázott. Mindhárom főkategóriát, a frontális ütközést, az oldalütközést oszloppal és az oldalütközést fallal, a maximálisan adható öt csillaggal teljesítette. Ráadásul az alkategóriák értékelésekor sem találtak semmilyen kifogást az új modellben.

A Tesla Model 3 egyébként olyan rivális modelleket utasított maga mögé a törésteszteken, mint a C-osztályos Mercedes, vagy a BMW 3-as sorozata, ezek ugyanis a sofőrvédelem területén a megszerezhető öt csillagból csak négyet sikerül elérni frontális ütközéskor. Ez nem véletlen, hiszen a Tesláknak van egy hatalmas előnyük: nincs bennük belsőégésű motor és így elől óriási gyűrődő-zóna áll rendelkezésre a keletkező energia "elnyelésére".

Ezekről a töréstesztekről készült videók itt megtekinthetők, amelyeken bárki láthatja, hogy milyen hatással voltak a karosszériára, illetve a tesztbábuk állapotára az egyes tesztek.

 

 
 

 

A Tesla külön merevítő elemet használ a Model 3 elülső részében, amely látható a frontális ütközést bemutató videóban is. Egyébként a Teslák karosszériája nem véletlenül ilyen ellenálló. Elon Musk életrajzi könyvében leírta, hogy a hegesztés területén korábban komoly tudásra tettek szert. A másik vállalatuknál, a rakétagyártással foglalkozó Space X-né megszerzett tapasztalatoknak most komoly hasznát vették a járműgyártás során.

A Tesla Model 3-ban a legkisebb a sérülés esélye!

A világ legbiztonságosabb autója a Tesla Model 3 lett! 1 - hireink.hu

A Tesla Model 3 műszerfala is csodálatos egyszerű és kifinomult.


Ráadásul a törésteszt eredménye egyúttal azt is jelentette, hogy Elon Musk vállalata az egyetlen olyan autógyártó a világon, amelynek minden egyes gyártott modellje a lehető legjobb értékelést kapta az amerikai hatóság törésteszteken. Már csak azért is, mert korábban a Tesla Model S és a Tesla Model X is minden kategóriában öt csillagot szerzett. 

A Tesla Model 3 öt csillagot kapott minden kategóriában és alkategóriában, így az amerikai hatóság által valaha tesztelt autók között a Tesla új modelljében a legkisebb a sérülés valószínűsége.


Az NHTSA ranglistája most úgy néz ki, hogy a Tesla Model 3 után, a Model S-ben, majd a Model X-ben a legkisebb a valószínűsége annak, hogy a sofőrt egy baleset történtekkor sérülés érje.

A világ legbiztonságosabb autója a Tesla Model 3 lett! 2 - hireink.hu

Nézd meg ezeket is!

MarketingMentorod.hu

SzakemberDIRECT.hu

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen Ön is a támogatónk!


A Hireink.hu kiáll a függetlenség, a sokoldalúság és a szabad véleménynyilvánítás mellett. Ha Önnek is fontosak ezek az értékek, akkor támogasson minket! Támogatásával hozzájárul a Hireink.hu szerkesztőségének működési költségeihez.


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozzon programunkhoz és támogassa munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 


Miért gyűjt a Hireink.hu támogatást?
A médiaipar hirdetéseken alapuló üzleti modelljére jelentős nyomás nehezedik főleg a nagy technológiai vállalatok részéről. Támogatási akciónkat annak érdekében indítottuk, hogy ezeknek a hatása mérsékeltebben érintse működésünket, és továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki az olvasóink igényeit.

Megjelenteti-e a Hireink.hu valahol a támogatók nevét?
Nem. A támogatóink nevét sehol és semmilyen formában nem hozzuk nyilvánosságra, mivel ezt bizalmas információként kezeljük. Bárhogyan és bármennyivel is támogat minket, mi büszkék leszünk Önre! Büszkék leszünk, mert Ön is tesz cikkeink szabad elérhetőségéért, a független Hireink.hu működéséért.

TÁMOGATÁSÁT KÖSZÖNJÜK!

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója a jarmuradar.hu hirdető oldal.
Jármű Radar Hirdetésfeladás itt - Segítünk megtalálni álmai járművét! - jarmuradar.hu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találta, kérjük ossza meg másokkal is! Köszönjük!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL