A világ legbiztonságosabb autója a Tesla Model 3 lett!

A világ legbiztonságosabb autója a Tesla Model 3 lett! - Hireink.hu

Elon Musk kijelentése tényleg valósággá vált, hiszen a Model 3 valóban a valaha tesztelt legbiztonságosabb autó! Ráadásul ezt a megállapítást az amerikai Nemzeti Közúti Közlekedésbiztonsági Hivatal (NHTSA) töréstesztjeit támasztják alá!

Tudtad azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert, céget is elérhetnek?
További információkért keresd hírszerkesztőnket! Kattints ide!

A Tesla Model 3 az amerikai Nemzeti Közúti Közlekedésbiztonsági Hivatal töréstesztjén kiválóan vizsgázott. Mindhárom főkategóriát, a frontális ütközést, az oldalütközést oszloppal és az oldalütközést fallal, a maximálisan adható öt csillaggal teljesítette. Ráadásul az alkategóriák értékelésekor sem találtak semmilyen kifogást az új modellben.

A Tesla Model 3 egyébként olyan rivális modelleket utasított maga mögé a törésteszteken, mint a C-osztályos Mercedes, vagy a BMW 3-as sorozata, ezek ugyanis a sofőrvédelem területén a megszerezhető öt csillagból csak négyet sikerül elérni frontális ütközéskor. Ez nem véletlen, hiszen a Tesláknak van egy hatalmas előnyük: nincs bennük belsőégésű motor és így elől óriási gyűrődő-zóna áll rendelkezésre a keletkező energia "elnyelésére".

Ezekről a töréstesztekről készült videók itt megtekinthetők, amelyeken bárki láthatja, hogy milyen hatással voltak a karosszériára, illetve a tesztbábuk állapotára az egyes tesztek.

 

 
 

 

A Tesla külön merevítő elemet használ a Model 3 elülső részében, amely látható a frontális ütközést bemutató videóban is. Egyébként a Teslák karosszériája nem véletlenül ilyen ellenálló. Elon Musk életrajzi könyvében leírta, hogy a hegesztés területén korábban komoly tudásra tettek szert. A másik vállalatuknál, a rakétagyártással foglalkozó Space X-né megszerzett tapasztalatoknak most komoly hasznát vették a járműgyártás során.

A Tesla Model 3-ban a legkisebb a sérülés esélye!

A világ legbiztonságosabb autója a Tesla Model 3 lett! 1 - hireink.hu

A Tesla Model 3 műszerfala is csodálatos egyszerű és kifinomult.


Ráadásul a törésteszt eredménye egyúttal azt is jelentette, hogy Elon Musk vállalata az egyetlen olyan autógyártó a világon, amelynek minden egyes gyártott modellje a lehető legjobb értékelést kapta az amerikai hatóság törésteszteken. Már csak azért is, mert korábban a Tesla Model S és a Tesla Model X is minden kategóriában öt csillagot szerzett. 

A Tesla Model 3 öt csillagot kapott minden kategóriában és alkategóriában, így az amerikai hatóság által valaha tesztelt autók között a Tesla új modelljében a legkisebb a sérülés valószínűsége.


Az NHTSA ranglistája most úgy néz ki, hogy a Tesla Model 3 után, a Model S-ben, majd a Model X-ben a legkisebb a valószínűsége annak, hogy a sofőrt egy baleset történtekkor sérülés érje.

A világ legbiztonságosabb autója a Tesla Model 3 lett! 2 - hireink.hu


  Hireink.hu    Petrován Pál  

MarketingMentorod.hu

SzakemberDIRECT.hu

Érdekesnek találtad cikkünket?
Legyél te is a támogatónk!


A Hireink.hu támogatási programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek hozzánk és támogatásukkal segíthetik, hogy hírszerkesztői, blogírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogasd te is a politika és bulvár mentes pozitív harek folyamatos megjelenését. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhatsz a minőségi hírszolgáltatáshoz!


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozz programunkhoz, támogasd munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója a jarmuradar.hu hirdető oldal.
Jármű Radar Hirdetésfeladás itt - Segítünk megtalálni álmai járművét! - jarmuradar.hu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL