Az Izlandi csodacsapat ismét tarolt

Az Izlandi csodacsapat ismét tarolt - Hireink.hu

Izland két éve kibabrált Cristiano Ronaldóval, most Lionel Messin volt a sor. Vajon lehet ezt még tovább fokozni?

A világbajnokság D csoportjában szombaton tartott meccsen a stabil védekezéséről híres izlandi csapat megütközött a Lionel Messivel fémjelzett argentin csapattal, az eredmény talán nem is volt annyira megdöbbentő.

Tudta azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert is elérhetnek?
További információkért keresse hírszerkesztőnket itt!

Az első félidőben lelkesen kezdtek a csapatok, de a meccset a dél-amerikaiak uralták. Végül Sergio Agüero szerzett vezetést a 18. percben, miután átvett egy rossz lövést. Még öt perc sem telt el, mire érkezett a válasz: a sokat bizonytalankodó argentin védelem megingásának hála nagy kavarodás alakult ki, Alfred Finnbogason pedig egyenlített.

Fordulás után a 63. percben végül megkapta az esélyt Lionel Messi is: Angel Di Maríát borították fel a tizenhatoson belül, így jöhetett egy tizenegyes, azonban Messi nem lőtte jól a büntetőt, melyet az egész nap parádézó Hannes Halldorsson kiütött. A végeredmény 1:1  lett!


Igen, az izlandi kannibál troll megette az argentin rossz fiúkat!

Az izlandi kapitány hatalmas figura: Heimir Hallgrímsson, civilben fogtechnikus és egyébként karácsonyi partikon szívesen öltözik fel kannibál ogrénak. Bár ez a Tinder profil leírása is lehetne, a kapitány csak a helyi szokásoknak tesz eleget, amikor Grylla, a rossz gyerekeket megevő női troll jelmezét ölti magára.

Heimir Hallgrímsson Izland kapitánya - Hireink.hu


Előző nap telt ház fogadta az izlandi szövetségi kapitányt a Szpartak Stadionban tartott sajtótájékoztatón pénteken kora délután. Mintegy 150 újságíró, televíziós stáb és fotós várta az első világbajnokságára készülő együttest irányító Heimir Hallgrímssont, valamint a csapat középpályását, Aron Gunnarssont. Előbbi rögtön magához is ragadta a szót.   

Azzal kezdeném, hogy gratulálok az oroszoknak a csütörtöki győzelemhez, valamint köszönjük a szívélyes fogadtatást. Gyönyörű helyen vagyunk, remek az időjárás, az emberek segítőkészek. Elébe mennék néhány kérdésnek: mindenki egészséges, mindenki játszani akar. Történelmi meccs ez Izland számára. Leszögezném azt is: nem hagyom abba a fogorvosi praxisomat” – kezdte Hallgrímsson, mire az egész terem nevetésben tört ki.

Nem volt csoda, hogy kijutottunk a világbajnokságra, a csapat nagyon stabil volt – folytatta az izlandi kapitány. – Fontos meccseket nyertünk meg a selejtezők során, megérdemeljük, hogy itt legyünk. Számunkra a csapat fejlődése és a felkészülés talán kicsit másabb volt, mint más válogatottak számára. A következő két évben nem lesznek felkészülési mérkőzések a Nemzetek Ligája miatt. Nincs sok játékosunk, akik a legmagasabb szinten futballoznak, így játékidőre van szükségük. Több meccsre van szükségünk, hogy őket felkészítsük. Az izlandi labdarúgás jövője nem ezen a három csoportmérkőzésen múlik. Nem mi vagyunk a favoritok, nem veszíthetünk semmit, inkább a jövőnket építjük belőle. A célunk ugyanakkor az, hogy továbbjussunk a csoportból. Ha ez sikerül, akkor nem lesz félnivalónk, hiszen nagyszerű csapatokat utasítanánk magunk mögé.


Kíváncsian várjuk, hogy ezek után milyen meglepetésekkel fog még szolgálni számunkra az Izlandi csapat!

Nézd meg ezeket is!

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen Ön is a támogatónk!


A Hireink.hu kiáll a függetlenség, a sokoldalúság és a szabad véleménynyilvánítás mellett. Ha Önnek is fontosak ezek az értékek, akkor támogasson minket! Támogatásával hozzájárul a Hireink.hu szerkesztőségének működési költségeihez.


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozzon programunkhoz és támogassa munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 


Miért gyűjt a Hireink.hu támogatást?
A médiaipar hirdetéseken alapuló üzleti modelljére jelentős nyomás nehezedik főleg a nagy technológiai vállalatok részéről. Támogatási akciónkat annak érdekében indítottuk, hogy ezeknek a hatása mérsékeltebben érintse működésünket, és továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki az olvasóink igényeit.

Megjelenteti-e a Hireink.hu valahol a támogatók nevét?
Nem. A támogatóink nevét sehol és semmilyen formában nem hozzuk nyilvánosságra, mivel ezt bizalmas információként kezeljük. Bárhogyan és bármennyivel is támogat minket, mi büszkék leszünk Önre! Büszkék leszünk, mert Ön is tesz cikkeink szabad elérhetőségéért, a független Hireink.hu működéséért.

TÁMOGATÁSÁT KÖSZÖNJÜK!

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója a sportradar.hu hirdető oldal.
Sport Radar Hirdetésfeladás itt - Segítünk megtalálni sporteszközeit és sport szolgáltatásait! - sportradar.hu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL