Az új autóvásárlási támogatással 1 millió km-es garanciájú autót is lehet venni

Az új autóvásárlási támogatással 1 millió km-es garanciájú autót is lehet venni 1 - Hireink.hu

2019. július 1-je után a három- vagy több gyermekes családok legalább 7 üléses új személygépkocsi vásárlásához 2,5 millió forint (de legfeljebb a vételár 50%-ának megfelelő) támogatást igényelhetnek a Magyar Államkincstártól.

Tudta azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert is elérhetnek?
További információkért keresse hírszerkesztőnket itt!

Gyakorlatilag a programban szinte minden autó márka képviselteti magát, de van olyan közöttük, amelyik nem csak extra kedvezményt biztosít, hanem a Toyota ezt megfejelve egy eddig még soha sem látott 1 millió kilométeres garanciával rukkolt elő!

Az új autóvásárlási támogatással 1 millió km-es garanciájú autót is lehet venni 2 - Hireink.hu


Az egyik különlegesség amit a Toyota a nagycsaládos program keretében kínál, az az Extracsere garancia. Ennek révén az alapesetben 3 év vagy 100 ezer kilométer gyártói garancia helyett a nagycsaládos programban részt vevő ügyfeleknek 5 év vagy 200 ezer kilométer garanciát biztosít. Valljuk be őszintén, már ez is önnmagában egy nagyon komoly előnyt jelent a vásárlók számára.

Az új autóvásárlási támogatással 1 millió km-es garanciájú autót is lehet venni 3 - Hireink.hu


Azonban a Proace család esetében már alap konstrukció vásárlása esetén is egymillió kilométeres vagy 5 éves Toyota Proace Extra Garancia jár az ügyfeleknek. Ez azt is jelentheti, hogy azok a családok, ahol nagyon sokat közlekednek, (például a gyereket szállítani kell távolabbi település iskolájába), azok ezzel jól járhatnak, hiszen így akár évi 200 000 km-es használat is belefér a garanciába. Megjegyzem ez azért olyan sok kilómétert jelent, hogy évente 200 000 kilómétert menni szinte lehetetlen!

Az új autóvásárlási támogatással 1 millió km-es garanciájú autót is lehet venni 4 - Hireink.hu


A Toyota Proace családró további információkat itt olvashat: Proace Verso

A támogatás részleteiről itt olvashat: Nagycsaládosok autóvásárlási támogatása

Nézd meg ezeket is!

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen Ön is a támogatónk!


A Hireink.hu kiáll a függetlenség, a sokoldalúság és a szabad véleménynyilvánítás mellett. Ha Önnek is fontosak ezek az értékek, akkor támogasson minket! Támogatásával hozzájárul a Hireink.hu szerkesztőségének működési költségeihez.


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozzon programunkhoz és támogassa munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 


Miért gyűjt a Hireink.hu támogatást?
A médiaipar hirdetéseken alapuló üzleti modelljére jelentős nyomás nehezedik főleg a nagy technológiai vállalatok részéről. Támogatási akciónkat annak érdekében indítottuk, hogy ezeknek a hatása mérsékeltebben érintse működésünket, és továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki az olvasóink igényeit.

Megjelenteti-e a Hireink.hu valahol a támogatók nevét?
Nem. A támogatóink nevét sehol és semmilyen formában nem hozzuk nyilvánosságra, mivel ezt bizalmas információként kezeljük. Bárhogyan és bármennyivel is támogat minket, mi büszkék leszünk Önre! Büszkék leszünk, mert Ön is tesz cikkeink szabad elérhetőségéért, a független Hireink.hu működéséért.

TÁMOGATÁSÁT KÖSZÖNJÜK!

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója a jarmuradar.hu hirdető oldal.
Jármű Radar Hirdetésfeladás itt - Segítünk megtalálni álmai járművét! - jarmuradar.hu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találta, kérjük ossza meg másokkal is! Köszönjük!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL