Egy keréken haladt, az életébe került!

Egy keréken haladt, az életébe került! 1 - Hireink.hu

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság jelentése szerint, a tegnap délelőtt Zombán történt balesetben elhunyt férfi a tragédia előtt súlyosan megsértette a közlekedési szabályokat.

Tudta azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert is elérhetnek?
További információkért keresse hírszerkesztőnket itt!

Sajnos a statisztikákból egyre többször kitűnik, hogy a motorkerékpárral közlekedők közül is sokan fittyet hánynak a szabályokra, magukat sérthetetlen kaszkadőröknek vagy "szupermen" motorosoknak hiszik. A következmény sok esetben súlyos baleset, halál, és időnként tömegszerencsétlenség. Pedig ezeket a baleseteket szinte mindig el lehetne kerülni.

Egy keréken haladt, az életébe került! 2 - Hireink.hu

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint, egy motorkerékpáros közlekedett a 65-ös főúton Zomba belterületén Kéty irányába 2019. július 28-án 11 óra után nem sokkal, amikor elveszítette uralmát járműve felett, letért az útról és egy benzinkút reklámtáblájának csapódott .

Egy keréken haladt, az életébe került! 3 - Hireink.hu

A balesetben egy 49 éves szekszárdi férfi a helyszínen életét vesztette. Olyan erővel csapódott a reklámtáblának, hogy esélye sem volt túl élni a balesetet!

Egy keréken haladt, az életébe került! 4 - Hireink.hu


A helyszíni intézkedések során kiderült, hogy a motoros a tragédia előtt több személygépkocsit előzött meg egy keréken haladva felfelé egy emelkedőn, mielőtt elveszítette uralmát a járműve felett.

Egy keréken haladt, az életébe került! 5 - Hireink.hu

Bár, csak kicsin múlott, hogy tömeges szerencsétlenség ne okozzon, viszont a balesetben a vezetőn kívül mások testi épsége nem sérült meg.

Ez úton felhívja a rendőrség is minden közlekedő figyelmét arra, hogy felelőtlen viselkedés miatt ne kockáztassa saját vagy mások testi épségét! Mindenkit haza vár a családja!

Nézd meg ezeket is!

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen Ön is a támogatónk!


A Hireink.hu kiáll a függetlenség, a sokoldalúság és a szabad véleménynyilvánítás mellett. Ha Önnek is fontosak ezek az értékek, akkor támogasson minket! Támogatásával hozzájárul a Hireink.hu szerkesztőségének működési költségeihez.


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozzon programunkhoz és támogassa munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 


Miért gyűjt a Hireink.hu támogatást?
A médiaipar hirdetéseken alapuló üzleti modelljére jelentős nyomás nehezedik főleg a nagy technológiai vállalatok részéről. Támogatási akciónkat annak érdekében indítottuk, hogy ezeknek a hatása mérsékeltebben érintse működésünket, és továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki az olvasóink igényeit.

Megjelenteti-e a Hireink.hu valahol a támogatók nevét?
Nem. A támogatóink nevét sehol és semmilyen formában nem hozzuk nyilvánosságra, mivel ezt bizalmas információként kezeljük. Bárhogyan és bármennyivel is támogat minket, mi büszkék leszünk Önre! Büszkék leszünk, mert Ön is tesz cikkeink szabad elérhetőségéért, a független Hireink.hu működéséért.

TÁMOGATÁSÁT KÖSZÖNJÜK!

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója a radarhirdeto.hu hirdető oldal.
Radar Hirdető Rendszer Hirdetésfeladás itt - Itt mindenki hirdet! - Itt mindenki hirdethet! - radarhirdeto.hu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL