Hamarosan ilyen öntöltődő napelemes elektromos autót használhatunk

Hamarosan ilyen öntöltődő napelemes elektromos autót használunk 1 - Hireink.hu

2020-ban kezdik gyártani a speciális napelemmel borított új típusú elektromos autót, a Siont, melynek akkumulátora nemcsak szikrázó napsütésben, hanem árnyékban és felhős időben is töltődik.

Tudta azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert is elérhetnek?
További információkért keresse hírszerkesztőnket itt!

Egy fiatal mérnökökből álló német startup cég a Sono Motors legújabb fejlesztése a napenergia meghajtású Sion elektromos autó, melyek akkumulátora soha nem merül le, hiszen folyamatosan újratöltődik napfény hatására. Így amíg parkolunk, vagy éppen a munkahelyünkön vagyunk, a parkolóba simán feltöltődik, amire haza idulunk.

Hamarosan ilyen öntöltődő napelemes elektromos autót használunk 2 - Hireink.hu


A napelemes autó legnagyobb előnye, hogy az üzemeltetéshez szükséges elektromos áram, megújuló erőforrásból, vagyis napenergia felhasználásával történik. Így a kis városi „Urban” style napi 120 km megtételéhez elegendő áramot tud fejleszteni napenergiából, a nagyobb változat akkumulátora pedig 250 km megtételére alkalmas. Mindkét típussal az éjszakai autózás is biztonságos. Természetesen az autó feltölthető hagyományos elektromos töltőállomáson, vagy otthoni háztartási konnektorról is.

Hamarosan ilyen öntöltődő napelemes elektromos autót használunk 3 - Hireink.hu


Az autóban további újdonságnak számít az izlandi moha légszűrő, mely természetes légszűrőként szűri a levegőből a port, tiszta, friss levegőt biztosítva az utastérben. A moha-légszűrő nem igényel semmilyen speciális gondozást, mivel a moha az esőből vagy a hajnali párából elegendő vízhez jut a növekedéshez. Ráadásul az élő moha-légszűrő nemcsak a levegőben lévő port szűri meg, hanem a forgalom zaját is elnyeli, ezzel csökkentve a városi forgalom zaját.

Hamarosan ilyen öntöltődő napelemes elektromos autót használunk 4 - Hireink.hu


A napelemes autóhoz bármilyen elektromos készülék csatlakoztatható, így például utazásnál, kempingezésnél a parkolóban álló autó ingyen biztosít folyamatosan újratermelődő áramot főzéshez, sütéshez, vízmelegítéshez, zenehallgatáshoz...


Forrás:  Sono Motors


Nézd meg ezeket is!

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen Ön is a támogatónk!


A Hireink.hu kiáll a függetlenség, a sokoldalúság és a szabad véleménynyilvánítás mellett. Ha Önnek is fontosak ezek az értékek, akkor támogasson minket! Támogatásával hozzájárul a Hireink.hu szerkesztőségének működési költségeihez.


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozzon programunkhoz és támogassa munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 


Miért gyűjt a Hireink.hu támogatást?
A médiaipar hirdetéseken alapuló üzleti modelljére jelentős nyomás nehezedik főleg a nagy technológiai vállalatok részéről. Támogatási akciónkat annak érdekében indítottuk, hogy ezeknek a hatása mérsékeltebben érintse működésünket, és továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki az olvasóink igényeit.

Megjelenteti-e a Hireink.hu valahol a támogatók nevét?
Nem. A támogatóink nevét sehol és semmilyen formában nem hozzuk nyilvánosságra, mivel ezt bizalmas információként kezeljük. Bárhogyan és bármennyivel is támogat minket, mi büszkék leszünk Önre! Büszkék leszünk, mert Ön is tesz cikkeink szabad elérhetőségéért, a független Hireink.hu működéséért.

TÁMOGATÁSÁT KÖSZÖNJÜK!

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója a sportradar.hu hirdető oldal.
Sport Radar Hirdetésfeladás itt - Segítünk megtalálni sporteszközeit és sport szolgáltatásait! - sportradar.hu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL