Itt az új Chevrolet Corvette C8 szuper autó szuper jó áron

Chevrolet Corvette C8 az új szuper autó szuper jó áron 1 - Hireink.hu

A Chevrolet ikonikus sportkocsija a Corvette C8 legújabb változata is megérkezett, amely minden idők legerősebb motorjával felszerelve meglepően jó áron kapható.

Tudta azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert is elérhetnek?
További információkért keresse hírszerkesztőnket itt!

Igaz a típus arányai jelentősen megváltoztak annak köszönhető, hogy a motor nem elöl, hanem az első és a hátsó kerekek között, középen rejtőzik, de ettől még ez igazi sport fenevadnak. A 6,2 literes V8-as egység az LT2 nevet kapta, motor teljesítménye 497 lóerőre nőtt, ami mellé 630 Nm nyomaték társul. A Z51 Performance Package változat ennél is picit erősebb, konkrétan 502 lóerős, illetve 637 Nm-es.

Chevrolet Corvette C8 az új szuper autó szuper jó áron 2 - Hireink.hu


Kéziváltó nincs, a nyolcfokozatú duplakuplungos automata egység viszont adott esetben akár a kormány mögötti fülekkel is kezelhető és természetesen csak a hátsó kerekeket hajtja. A pontos menetteljesítmények egyelőre ismeretlenek, mindenesetre az elődjénél gyorsabbnak ígért, alig 1 530 kilogrammos új Corvette kevesebb mint 3 másodperc alatt lő ki álló helyzetből 100-as tempóra. A kis sportkormány mögött egy 12 colos digitális műszeregység található, tőle jobbra pedig egy új érintőkijelző kapott helyet.

Chevrolet Corvette C8 az új szuper autó szuper jó áron 3 - Hireink.hu


Az új Corvette alapára 60 000 dollár (17 millió forint) alatt marad, a sorozatgyártás idén év végén kezdődik meg.


Itt nézheted meg a Chevrolet Corvette C8 videót.

Forrás: Chevrolet

Nézd meg ezeket is!

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen Ön is a támogatónk!


A Hireink.hu kiáll a függetlenség, a sokoldalúság és a szabad véleménynyilvánítás mellett. Ha Önnek is fontosak ezek az értékek, akkor támogasson minket! Támogatásával hozzájárul a Hireink.hu szerkesztőségének működési költségeihez.


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozzon programunkhoz és támogassa munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 


Miért gyűjt a Hireink.hu támogatást?
A médiaipar hirdetéseken alapuló üzleti modelljére jelentős nyomás nehezedik főleg a nagy technológiai vállalatok részéről. Támogatási akciónkat annak érdekében indítottuk, hogy ezeknek a hatása mérsékeltebben érintse működésünket, és továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki az olvasóink igényeit.

Megjelenteti-e a Hireink.hu valahol a támogatók nevét?
Nem. A támogatóink nevét sehol és semmilyen formában nem hozzuk nyilvánosságra, mivel ezt bizalmas információként kezeljük. Bárhogyan és bármennyivel is támogat minket, mi büszkék leszünk Önre! Büszkék leszünk, mert Ön is tesz cikkeink szabad elérhetőségéért, a független Hireink.hu működéséért.

TÁMOGATÁSÁT KÖSZÖNJÜK!

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója a jarmuradar.hu hirdető oldal.
Jármű Radar Hirdetésfeladás itt - Segítünk megtalálni álmai járművét! - jarmuradar.hu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találta, kérjük ossza meg másokkal is! Köszönjük!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL