Óriási károktól óv meg az időben elvégzett szélvédőjavítás!

Óriási károktól óv meg az időben elvégzett szélvédőjavítás! 1 - Hireink.hu

Azt tudta, ha kőfelverődés miatt megsérül, megreped a szélvédő és nem javíttatja meg időben, akár több milliós kárt is okozhat Önnek?

Tudtad azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert, céget is elérhetnek?
További információkért keresd hírszerkesztőnket! Kattints ide!

Miért? Mert a kőfelverődés okozta sérülések és repedések hirtelen hideg, vagy meleg behatására, akár a szélvédő teljes hosszúságú átrepedését, és ennek következtében a cseréjét okozhatja. Ráadásul szélsőséges esetben — ha mondjuk éppen autópályán nagy sebességgel közlekedünk és akkor történik meg az átrepedés. — akár egy súlyos közúti balesetet is okozhat! Higgye el, nem éri meg kockáztatni!

Óriási károktól óv meg az időben elvégzett szélvédőjavítás! 2 - Hireink.hu


Jó tudni, hogy addig, amíg a javítás pár ezer forintból pár perc alatt megoldható, addig egy teljes szélvédő csere százezres vagy akár milliós kiadást is jelenthet a kocsi típusától függően.

Természetesen a szélvédő csere - ha más kötelezőjére történik - számunkra nem jelent kiadást. Ellenben ha a saját Casco biztosításunkra készül el, akkor minimum az önerőt ki kell fizetnünk és bizony ettől kezdve számítanunk kell a magasabb Casco díjra is. S ha még Casco sincs, akkor már mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk. Éppen ezért rendkívül fontos, hogy ha sérülés történt a szélvédőn, a lehető legrövidebb időn belül vigyük el szakemberhez.

Óriási károktól óv meg az időben elvégzett szélvédőjavítás! 3 - Hireink.hu


Debrecenben és környékén ha Patalenszki Zsoltot hívjuk munkaidőben a +36302749767 telefonszámon, vagy személyesen a Balmazújvárosi úton a Möbelix parkolójában megkeresünk, szinte azonnal orvosolni fogja a problémánkat. Ezzel megelőzhetjük azt, hogy sokkal nagyobb és veszélyesebb kárunk keletkezhessen.

A saját autóm szélvédőjének sérülése apropóján személyesen kerestem fel Zsoltot és néztem meg, hogy pontosan hogyan történik a javítás.

Óriási károktól óv meg az időben elvégzett szélvédőjavítás! 4 - Hireink.hu

Első lépésben letisztította a sérülést és környékét, majd apró lyukat fúrt az üvegbe a sérülésnél. Elmondása szerint ezzel csökkenti a feszültséget, valamint ennek segítségével a tömítő anyag könnyebben ki fogja tudni tölteni a keletkezett rést.

Óriási károktól óv meg az időben elvégzett szélvédőjavítás! 5 - Hireink.hu

Következő lépésként vákuumot hoz létre.

Óriási károktól óv meg az időben elvégzett szélvédőjavítás! 6 - Hireink.hu

Ezt követi a ragasztó anyaggal történő feltöltés.

Óriási károktól óv meg az időben elvégzett szélvédőjavítás! 7 - Hireink.hu

Majd elősegíti a gyors kötést.

Óriási károktól óv meg az időben elvégzett szélvédőjavítás! 8 - Hireink.hu

Végezetül letisztítja a felületet. Az eredmény pedig egy alig észrevehető aprócska folt, ami szabad szemmel alig látható.

Óriási károktól óv meg az időben elvégzett szélvédőjavítás! 9 - Hireink.hu


Ezzel a módszerrel gyakorlatilag megszűnt annak a veszélye, hogy tovább repedjen a szélvédő és pár perc alatt a balesetveszély is ki lett küszöbölve.

Tehát ha gond van és Debrecenben vagy annak környékén Patalenszki Zsoltot hívja munkaidőben a +36302749767 számon, vagy személyesen keresi fel a Balmazújvárosi úton a Möbelix parkolójában, szinte azonnal megoldja az Ön problémáját is!

Én biztosan ajánlom mindenkinek!

Érdekesnek találtad cikkünket?
Legyél te is a támogatónk!


A Hireink.hu támogatási programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek hozzánk és támogatásukkal segíthetik, hogy hírszerkesztői, blogírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogasd te is a politika és bulvár mentes pozitív harek folyamatos megjelenését. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhatsz a minőségi hírszolgáltatáshoz!


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozz programunkhoz, támogasd munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója a jarmuradar.hu hirdető oldal.
Jármű Radar Hirdetésfeladás itt - Segítünk megtalálni álmai járművét! - jarmuradar.hu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL