Vigyázz, mert Debrecenben hamar eltűnhet az autód!

Vigyázz, mert Debrecenben hamar eltűnhet az autód! 1 - Hireink.hu

Debrecen mára már nem csak arról ismert, hogy Magyarország második legnagyobb városa, hanem arról is, hogy csillagászati árakat kell fizetni a parkolásért. Ráadásul, ha nem fizetünk, könnyen "eltűnhet" az autónk.

Tudta azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert is elérhetnek?
További információkért keresse hírszerkesztőnket itt!

Debrecenben lassan már nincsen olyan terület, ahol ne kellene a parkolásért fizetni. Ráadásul nagyon sok olyan kis utca van, ahol nem lehet parkolót kialakítani, viszont ellátták Megállni tilos táblákkal. Sokszor a táblákat úgy tették ki, hogy szinte észrevehetetlen,  így nagyon könnyű belefutni egy-egy büntetésbe.

Vigyázz, mert Debrecenben hamar eltűnhet az autód! 2 - Hireink.hu


A Kenézi kórház közelében lévő kis utcáknál előszeretettel rakták ki a Megállni tilos táblákat, és hogy még nehezebben lehessen észrevenni, jellemzően az utcába történő behajtáskor nem a jól látható jobboldalra tették ki, hanem baloldalon, néha fák takarásában. Így aki nem elég figyelmes, annak könnyen meglehet, hogy fel sem fog tűnni.

Hasonló dolog történt az ismerősömmel is. Leparkolt és bekísérte a rokonát a Baleseti sebészetre, majd vissza kimenve az autóhoz, de az autónak csak a hűlt helyét lelte. Keresgélés közben a földre letéve egy papírlapra lett figyelmes, amelyen a következő szöveg volt olvasható:

Vigyázz, mert Debrecenben hamar eltűnhet az autód! 3 - Hireink.hu

Tájékoztató gépjármű elszállításáról. Az elszállított jármű rendszáma:... Tárolóhely: 4030 Debrecen, Vágóhíd ú. 10-12.

Természetesen a 06 30 8970 4255 telefonszámot azonnal felhívta, ahol tájékoztatták, hogy potom 21.200 Ft ellenében visszakapja az autóját. Az átvevőhely pedig a debreceni zsibi belső parkolójában van. S ha nem tud készpénzzel fizetni, akkor bankkártyával is fizethet. Ismerősöm Taxiba szállt, majd fizetést követően videofelvétel készült a kocsiról és ez után már távozhatott is. Sajnos éppen akkor elég sok kocsi volt ott a "megőrzőben", így aznap biztosan sokan jártak pórul.

Szembetűnő volt az egészben az is, hogy alig pár percet parkolt a kis utcában, így az volt az érzése, mint ha azonnal értesítették volna a "kocsi elszállítókat". Ne feledjük el, hogy 10 kocsi elszállítása egy nap alatt 212.000 Ft bevételt jelent, így ha azt mondom, hogy ez is jó üzlet lehet, akkor talán nem is túlzok ezzel.

TEHÁT FONTOS FIGYELMEZTETÉS!!!

Ha parkolunk, nagyon nézzük meg, hogy hol tesszük azt!!!

Vigyázz, mert Debrecenben hamar eltűnhet az autód! 4 - Hireink.hu

A másik maffia módszer pedig a Debreceni DV Parking Kft. parkoló társaságot "dicséri".

Azt történt az ismerősömmel. hogy az OTP előtt leparkolt és a SimplePay alkalmazást használva elindította a parkolást. Elrendezte a dolgát, és amikor visszaérkezett az autóhoz, akkor a piros mikuláscsomag fogadta. Leállította a parkolást, és ezzel elkészült az online számla a parkolásról. Ezzel bement személyesen az ügyfélszolgálatra és panaszt tett a bírságért. Mint kiderült a parkolás helye a legdrágább 480 Ft/óra díjazású, ellenben a SimplePay "csak" 340 Ft/óra díjat számolt. Így bár fizetett a parkolásért, de a DV Parking Kft szerint nem eleget, így megbüntették. Természetesen panaszt nyújtott be az ismerősöm, hiszen a hibát nem ő követte el, hanem az OTP SimplePay szolgáltatása, de a panaszt elutasítottá és a büntetés mértékét tovább emelték, valamint a kifizetett pénzt is jogtalanul benyelték.

Ezzel a hozzáállással felmerül a kérdés: a DV Parking Kft. és az OTP SimplePay összefogtak, hogy maffia módszerekkel megkárosítsanak több száz, vagy akár több ezer embert? Sajnos a kicsalt pénz olyan "kicsi", hogy ezért nincs értelme bíróságra menni, így nyugodtan megkárosíthatnak bármennyi embert és akkor sem lesz ellenük semmilyen szankció sem!

TEHÁT ISMÉT FONTOS FIGYELMEZTETÉS!!!

Ha parkolunk, nagyon nézzük meg, hogy hol és hogyan tesszük azt!!!


Örülnénk annak, ha az említett cégek vennék a fáradságot, és az előbb felsoroltakra pozitívan reagálnának szerkesztőségünk felé! Eddig sajnos válaszra sem méltattak, de ha megteszik, természetesen azt is megjelentetjük.

Nézd meg ezeket is!

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen Ön is a támogatónk!


A Hireink.hu kiáll a függetlenség, a sokoldalúság és a szabad véleménynyilvánítás mellett. Ha Önnek is fontosak ezek az értékek, akkor támogasson minket! Támogatásával hozzájárul a Hireink.hu szerkesztőségének működési költségeihez.


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozzon programunkhoz és támogassa munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 


Miért gyűjt a Hireink.hu támogatást?
A médiaipar hirdetéseken alapuló üzleti modelljére jelentős nyomás nehezedik főleg a nagy technológiai vállalatok részéről. Támogatási akciónkat annak érdekében indítottuk, hogy ezeknek a hatása mérsékeltebben érintse működésünket, és továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki az olvasóink igényeit.

Megjelenteti-e a Hireink.hu valahol a támogatók nevét?
Nem. A támogatóink nevét sehol és semmilyen formában nem hozzuk nyilvánosságra, mivel ezt bizalmas információként kezeljük. Bárhogyan és bármennyivel is támogat minket, mi büszkék leszünk Önre! Büszkék leszünk, mert Ön is tesz cikkeink szabad elérhetőségéért, a független Hireink.hu működéséért.

TÁMOGATÁSÁT KÖSZÖNJÜK!

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója a radarhirdeto.hu hirdető oldal.
Radar Hirdető Rendszer Hirdetésfeladás itt - Itt mindenki hirdet! - Itt mindenki hirdethet! - radarhirdeto.hu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL