Békés tüntetésre hívnak szombaton a siófoki kutyagyilkosság helyszínére

Békés tüntetésre hívnak szombaton a siófoki kutyagyilkosság helyszínére 1 - Hireink.hu

Amint azt már korábban a TV2 Tények műsorában is láthatták az egyik siófoki szállodatulajdonos vascsővel vert agyon egy yorkshire terrier kiskutyát, és ezért állatvédő szervezetek és civilek tüntetést szerveznek augusztus 3-ára.

Tudta azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert is elérhetnek?
További információkért keresse hírszerkesztőnket itt!

Eldurvult világban élünk! Egyre-másra kapjuk a híreket verésekről, rablásokról, gyilkosságokról, láncon tartásról, éheztetésről, kegyetlenkedésekről. Akinek kellő ereje és/vagy elegendő tulajdona van, időnként úgy hiheti, hogy megalázhatja, bántalmazhatja, megölheti a gyengébbeket, a védtelen állatokat. De ez nem jól van így!

Békés tüntetésre hívnak szombaton a siófoki kutyagyilkosság helyszínére 2 - Hireink.hu


Éppen ezért állatvédő szervezetek és civilek tüntetést szerveztek augusztus 3-ára, szombatra, Siófokra, a panzió elé, oda, ahol a tulajdonos nemrégiben egy vascsővel agyonverte az egyik vendég kétkilós kis yorkshire terrier kutyáját.


A Hireink.hu hírszerkesztője Petrován Pál kérdezte Szokolay Zoltánt, az egyik szervezőt az eseményről.


PP: Kik kezdeményezték a tüntetést?

SzZ: Állatmentéssel foglalkozó emberek, önkéntesek, állattartók körében okozta a legnagyobb felháborodást a panziós brutális tette. Különösen azért, mert a panziót állatbarát szálláshelyként hirdették. Már létrejött az egyik nagy közösségi oldalon a békés tüntetést szervező csoport, amikor csatlakoztam, akkor még a szervezők közül senkit nem ismertem, de egy dolog mindenképpen közös volt bennünk: az, hogy elutasítjuk az erőszakot és példás büntetést követelünk a kutyagyilkosnak.


PP: Gondolja, hogy egy békés tüntetéssel eredményt lehet elérni?

SzZ: Ha elég sokan leszünk, akkor igen. Híre megy, a média segítségével - az Önök segítségével - többszázezer emberhez eljut a példa és elgondolkoznak rajta az emberek. Lesznek azonban konkrét javaslataink is.


PP: Éspedig?

SzZ: Két törvénymódosítás.

Az egyiket már régóta hangoztatják: emelni kell az állatkínzás büntetési tételeit.

A másik javaslat újdonság, de jogilag kivitelezhető és a jogrendünkbe illeszthető. Azok az elkövetők, akik kirívóan durva erőszakkal követték el bűncselekményeiket, ne szabadulhassanak kedvezménnyel. Gondolok itt az emberölés minősített eseteire, az állatkínzásra, amely az állat elpusztulásával jár, a rablásra, valamint a szexuális bűncselekményekre, amelyeknek fiatalkorú áldozatai voltak.

Akik ott leszünk augusztus 3-án Siófokon, elutasítjuk ezt az értékrendet. Megálljt parancsolunk az erőszaknak és kijelentjük, hogy nem ilyen társadalomban szeretnénk élni, nem ilyen világot szeretnénk a gyermekeinkre hagyni. A vascsővel agyonütött kiskutya példája arra is figyelmeztet, hogy az utolsó pillanatban vagyunk.

Nekünk nemcsak az ártatlan állatokat, de a jámbor embereket is meg kell védenünk a gátlástalan, agresszív humanoidoktól, a „takarodj innen, felrúglak” mentalitástól, a nyers indulataik kezelésére képtelen egyedektől. Ha miértünk, jámborokért van a jogrend, akkor ehhez a törvények szigorításával segítséget nyújt. Ha nem értünk van, hanem a „felrugdosókért”, akkor pedig ezt is ki kell végre mondani!


A békés tüntetésre bárki jelentkezhet a meghirdetet Facebook eseményen itt:

Békés tüntetés a siófoki kutyagyilkosság helyszínén


A Tények 2019. július 21. napon megjelent riportját pedig itt tekinthetik meg:


Természetesen az eseményről a Hireink.hu is tudósítani fog.

Nézd meg ezeket is!

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen Ön is a támogatónk!


A Hireink.hu kiáll a függetlenség, a sokoldalúság és a szabad véleménynyilvánítás mellett. Ha Önnek is fontosak ezek az értékek, akkor támogasson minket! Támogatásával hozzájárul a Hireink.hu szerkesztőségének működési költségeihez.


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozzon programunkhoz és támogassa munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 


Miért gyűjt a Hireink.hu támogatást?
A médiaipar hirdetéseken alapuló üzleti modelljére jelentős nyomás nehezedik főleg a nagy technológiai vállalatok részéről. Támogatási akciónkat annak érdekében indítottuk, hogy ezeknek a hatása mérsékeltebben érintse működésünket, és továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki az olvasóink igényeit.

Megjelenteti-e a Hireink.hu valahol a támogatók nevét?
Nem. A támogatóink nevét sehol és semmilyen formában nem hozzuk nyilvánosságra, mivel ezt bizalmas információként kezeljük. Bárhogyan és bármennyivel is támogat minket, mi büszkék leszünk Önre! Büszkék leszünk, mert Ön is tesz cikkeink szabad elérhetőségéért, a független Hireink.hu működéséért.

TÁMOGATÁSÁT KÖSZÖNJÜK!

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója a radarhirdeto.hu hirdető oldal.
Radar Hirdető Rendszer Hirdetésfeladás itt - Itt mindenki hirdet! - Itt mindenki hirdethet! - radarhirdeto.hu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL