City24 futár a háztól-házig kézbesítés specialistája

City24 futár a háztól-házig kézbesítés specialistája - Hireink.hu

Életünk és vásárlási szokásaink megváltozása miatt egyre többször vesszük igénybe a szállítói cégek szolgáltatásait. Nem csak a nagy csomagok esetében van így, egyre nagyobb igény van kisebb küldemények kézbesítésére is.

Tudta azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert is elérhetnek?
További információkért keresse hírszerkesztőnket itt!

A City 24 futár a Program-Futár Bt. futárszolgálata, mely kisebb küldeményeket kerékpárral, motorkerékpárral, nagyobbakat személyautóval szállítanak Budapestre és környékére, illetve Budapestről és környékéről vidékre.

City24 futár a háztól-házig kézbesítés specialistája 1 - Hireink.hu

Miért a City24 futár?


A küldeményért házhoz mennek, annak felvétele a fővárosban és környékén – távolságtól, közlekedéstől függően – maximum egy órán belül megtörténik. Ideális ajándékok, elmaradt iratok, különböző rendelések kiszállításának lebonyolításához. Hőmérséklettől függően akár torták és virágcsokrok fuvarozásához is ideális.

Könnyen elérhetőek e-mailben a profut@t-online.hu -n, telefonon (akár sms-ben is) a +3620 359 0895 számon. Honlapjuk címe: http://www.city24futar.hu . Itt részletes leírás található a szállítási tarifákról, felárakról, nyitvatartásról, minden egyéb közérdekű és fontos információval együtt.
A feladó díjmentesen kérheti a csomagértesítést telefonon, sms-ben vagy e-mailben.

Futárszolgálat3 - Hireink.hu

Mutasd fel telefonon személyes megbízáskor, vagy küld el e-mailen ezt a képet a futárszolgálatnak, és azonnal igénybe veheted a 20%-os kedvezményt normál budapesti és környéki küldeménykézbesítéskor.

Nézd meg ezeket is!

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen Ön is a támogatónk!


A Hireink.hu kiáll a függetlenség, a sokoldalúság és a szabad véleménynyilvánítás mellett. Ha Önnek is fontosak ezek az értékek, akkor támogasson minket! Támogatásával hozzájárul a Hireink.hu szerkesztőségének működési költségeihez.


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozzon programunkhoz és támogassa munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 


Miért gyűjt a Hireink.hu támogatást?
A médiaipar hirdetéseken alapuló üzleti modelljére jelentős nyomás nehezedik főleg a nagy technológiai vállalatok részéről. Támogatási akciónkat annak érdekében indítottuk, hogy ezeknek a hatása mérsékeltebben érintse működésünket, és továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki az olvasóink igényeit.

Megjelenteti-e a Hireink.hu valahol a támogatók nevét?
Nem. A támogatóink nevét sehol és semmilyen formában nem hozzuk nyilvánosságra, mivel ezt bizalmas információként kezeljük. Bárhogyan és bármennyivel is támogat minket, mi büszkék leszünk Önre! Büszkék leszünk, mert Ön is tesz cikkeink szabad elérhetőségéért, a független Hireink.hu működéséért.

TÁMOGATÁSÁT KÖSZÖNJÜK!

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója a radarhirdeto.hu hirdető oldal.
Radar Hirdető Rendszer Hirdetésfeladás itt - Itt mindenki hirdet! - Itt mindenki hirdethet! - radarhirdeto.hu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL