City24 futár a háztól-házig kézbesítés specialistája

City24 futár a háztól-házig kézbesítés specialistája - Hireink.hu

Életünk és vásárlási szokásaink megváltozása miatt egyre többször vesszük igénybe a szállítói cégek szolgáltatásait. Nem csak a nagy csomagok esetében van így, egyre nagyobb igény van kisebb küldemények kézbesítésére is.

Tudtad azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert, céget is elérhetnek?
További információkért keresd hírszerkesztőnket! Kattints ide!

A City 24 futár a Program-Futár Bt. futárszolgálata, mely kisebb küldeményeket kerékpárral, motorkerékpárral, nagyobbakat személyautóval szállítanak Budapestre és környékére, illetve Budapestről és környékéről vidékre.

City24 futár a háztól-házig kézbesítés specialistája 1 - Hireink.hu

Miért a City24 futár?


A küldeményért házhoz mennek, annak felvétele a fővárosban és környékén – távolságtól, közlekedéstől függően – maximum egy órán belül megtörténik. Ideális ajándékok, elmaradt iratok, különböző rendelések kiszállításának lebonyolításához. Hőmérséklettől függően akár torták és virágcsokrok fuvarozásához is ideális.

Könnyen elérhetőek e-mailben a profut@t-online.hu -n, telefonon (akár sms-ben is) a +3620 359 0895 számon. Honlapjuk címe: http://www.city24futar.hu . Itt részletes leírás található a szállítási tarifákról, felárakról, nyitvatartásról, minden egyéb közérdekű és fontos információval együtt.
A feladó díjmentesen kérheti a csomagértesítést telefonon, sms-ben vagy e-mailben.

Futárszolgálat3 - Hireink.hu

Mutasd fel telefonon személyes megbízáskor, vagy küld el e-mailen ezt a képet a futárszolgálatnak, és azonnal igénybe veheted a 20%-os kedvezményt normál budapesti és környéki küldeménykézbesítéskor.


  Hireink.hu    Knizner Szilvia  

Érdekesnek találtad cikkünket?
Legyél te is a támogatónk!


A Hireink.hu támogatási programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek hozzánk és támogatásukkal segíthetik, hogy hírszerkesztői, blogírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogasd te is a politika és bulvár mentes pozitív harek folyamatos megjelenését. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhatsz a minőségi hírszolgáltatáshoz!


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozz programunkhoz, támogasd munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója a radarhirdeto.hu hirdető oldal.
Radar Hirdető Rendszer Hirdetésfeladás itt - Itt mindenki hirdet! - Itt mindenki hirdethet! - radarhirdeto.hu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL