Egy ártatlan hattyú halála

Egy ártatlan hattyú halála - Hireink.hu

Történetünk 2018 júniusa elején kezdődött Nyírábrányba, amikor lakosunk kapuján, egy életerős kifejlett hattyú kopogtatott be. Lakosunk nem hitt a szemének mikor meg látta csodálatos vendégét.

Tudta azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert is elérhetnek?
További információkért keresse hírszerkesztőnket itt!

Tudta, hogy a vendége védett fajnak számít. Gyorsan elővette a telefonját, és hívta az önkormányzatunknál az illetékes személyt, mondják meg ilyenkor mi a teendő. Az önkormányzat munkatársa megkérte lakosunkat, hogy szállítsa a hattyút az önkormányzat épületéhez.

Egy ártatlan hattyú halála 2 - Hireink.hu

Amíg a lakosunk oda ért a megbeszélt helyre a madárral, az önkormányzatunknál az illetékes személy felvette a kapcsolatot a hortobágyi madárkórházzal. Ők a következőt javasolták: amennyiben nem vélnek betegséget felfedezni az állaton, és a közelben található tó, akkor helyezzék el ott. A hortobágyi madárkórháznak sajnos nincs lehetősége elszállítani.

Egy ártatlan hattyú halála 3 - Hireink.hu

Az önkormányzat munkatársa a vezetőséggel egyeztetve új lakóhelyére a Nyírábrány halastóhoz szállította a mi kis hattyúnkat. Így településünk egy újabb különleges lakóval gyarapodott. Úgy látszott a kis hattyúnknak tetszett az új helye és környezet. Sokan jártak látogatni a madarat nézték a viselkedését sokan fotót is készítettek róla és etették.

Ezután következett a borzalmas valóság!

Egy ártatlan hattyú halála 4 - Hireink.hu

Pár héttel később hallottuk, hogy a hattyúnknak nyoma veszett. Kedves látogatók keresték a tó körül, de sajnos nem találták meg. Jelezték a történetet az elhelyező személynek is, aki elindult a hattyú nyomában. Meg is találta a kastély mögötti kiszáradt tónál a kizsigerelt tetemet, belsőségeit pedig pár méterrel arrébb, egy bokor tövébe dobva.

Az utána járás során fény derült a tettesek kilétére is. Sajnos kiderült, hogy nem állat volt az elkövető, hanem két fiatalkorú szintén nyírábrányi lakosok. Állításuk szerint a horgászatba zavart a hattyú őket, és ezért végezték ki a kis ártatlan jószágot.

Így esett meg a kis hattyúnk halála, mely hír mindenkit elszomorított és lesújtott.

Nézd meg ezeket is!

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen Ön is a támogatónk!


A Hireink.hu kiáll a függetlenség, a sokoldalúság és a szabad véleménynyilvánítás mellett. Ha Önnek is fontosak ezek az értékek, akkor támogasson minket! Támogatásával hozzájárul a Hireink.hu szerkesztőségének működési költségeihez.


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozzon programunkhoz és támogassa munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 


Miért gyűjt a Hireink.hu támogatást?
A médiaipar hirdetéseken alapuló üzleti modelljére jelentős nyomás nehezedik főleg a nagy technológiai vállalatok részéről. Támogatási akciónkat annak érdekében indítottuk, hogy ezeknek a hatása mérsékeltebben érintse működésünket, és továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki az olvasóink igényeit.

Megjelenteti-e a Hireink.hu valahol a támogatók nevét?
Nem. A támogatóink nevét sehol és semmilyen formában nem hozzuk nyilvánosságra, mivel ezt bizalmas információként kezeljük. Bárhogyan és bármennyivel is támogat minket, mi büszkék leszünk Önre! Büszkék leszünk, mert Ön is tesz cikkeink szabad elérhetőségéért, a független Hireink.hu működéséért.

TÁMOGATÁSÁT KÖSZÖNJÜK!

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója a radarhirdeto.hu hirdető oldal.
Radar Hirdető Rendszer Hirdetésfeladás itt - Itt mindenki hirdet! - Itt mindenki hirdethet! - radarhirdeto.hu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL