Életet menthet a Mentőszolgálat új ÉLETMENTŐ alkalmazása. Ingyenes letöltés itt!

Életet menthet a Mentőszolgálat új ÉLETMENTŐ alkalmazása. Töltsd le te is! 1 Hireink.hu

A Mentőszolgálat kéri, mindenki tegye fel mobiljára ezt az ingyenes ÉletMentő applikációt, melynek funkciói életmentők lehetnek.

Tudta azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert is elérhetnek?
További információkért keresse hírszerkesztőnket itt!

Az Országos Mentőszolgálat, a Vodafone Magyarország Alapítvány és a cseh Medical Information Technologies egy külföldön már használatban lévő életmentő okostelefon alkalmazást indított el Magyarországon is, mely az ÉletMentő nevet kapta. Az applikáció androidos eszközökön a Play áruházból, az iOS-es készülékeken pedig az App Store-ból tölthető le pár másodperc alatt.

Életet menthet a Mentőszolgálat új ÉLETMENTŐ alkalmazása. Töltsd le te is! 2 Hireink.hu


Első lépésként regisztrálnunk kell a telefonszámunkat. Ajánlott a nevünket pontosan megadni, a telefonszámot hibátlanul rögzíteni, majd az e-mail címünket és a TAJ számunkat is beírni. A TELEFONSZÁM REGISZTRÁCIÓJA gombra kattintva SMS-ben kapunk egy 4 számból álló regisztrációs kódot, melyet meg kell adni az applikációba, és végül kattintsunk az AKTIVÁLÁS gombra.

Életet menthet a Mentőszolgálat új ÉLETMENTŐ alkalmazása. Töltsd le te is! 3 Hireink.hu


Ezt követően hozzuk létre a saját felhasználói profilunkat, valamint indítsuk el a helyzetmeghatározást. Ez rendkívül fontos lehet egy balesetnél, hiszen a mentők azonnal fogják látni, hogy pontosan hová kell menni még akkor is, ha egyébként nem tudunk beszélni vagy nem ismerjük a pontos helyzetünket.

Életet menthet a Mentőszolgálat új ÉLETMENTŐ alkalmazása. Töltsd le te is! 4 Hireink.hu


A bal alsó sarokban lévő ELSŐSEGÉLY gombra kattintva segítséget kapunk jelentősebb probléma esetén. Az ÚJRAÉLESZTÉSre kattintva bemutatja annak folyamatát, valamint a metronóm gomb megnyomását követően az újraélesztés üteméhez szükséges ritmust fogja hangosan jelezni a telefonunk.

Életet menthet a Mentőszolgálat új ÉLETMENTŐ alkalmazása. Töltsd le te is! 5 Hireink.hu


Ezenkívül bevihetjük a profilunkba, hogy milyen betegségünk van, milyen gyógyszereket szedünk, mire vagyunk allergiásak, vagy hogy milyen idegen nyelvet beszélünk. A kismamák akár a várandóságukkal kapcsolatos adatokat is eltárolhatják. Ha nagy a baj, elegendő a kijelző közepén lévő piros "MENTŐK" gombra rányomni – a véletlen riasztások elkerülése végett a virtuális gombot 3 másodpercig nyomva kell tartani. Ennek hatására azonnal hívás indul a mentők felé és a diszpécser azonnal látja a velünk kapcsolatos információkat, így például a pontos tartózkodási helyünket és a fentebb sorolt adatainkat. A hívás természetesen ingyenes, valamint a 4G hálózaton keresztül történő adattovábbításért sem kell fizetni. Amennyiben olyan helyszínen kerülünk bajba, ahol nincs mobilnet, az alkalmazás SMS-ben továbbítja adatainkat a központ felé. A fejlesztők azokra is gondoltak, akik valamilyen okból kifolyólag nem tudnak beszélni: ők vészhelyzetben a kijelzőn megjelenő és jól látható ikonok lenyomásával küldhetnek specifikus vészjelző üzeneteket a központba.

Életet menthet a Mentőszolgálat új ÉLETMENTŐ alkalmazása. Töltsd le te is! 6 Hireink.hu


Az ÉletMentő nemcsak Magyarországon, hanem Ausztriában, Csehországban és Szlovákiában is használható. Utóbbi országokban eddig már több, mint 1 millióan telepítették fel az alkalmazást, melyet hazánkban az összes mobil szolgáltató ügyfelei ingyen érhetnek el.

Nézd meg ezeket is!

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen Ön is a támogatónk!


A Hireink.hu kiáll a függetlenség, a sokoldalúság és a szabad véleménynyilvánítás mellett. Ha Önnek is fontosak ezek az értékek, akkor támogasson minket! Támogatásával hozzájárul a Hireink.hu szerkesztőségének működési költségeihez.


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozzon programunkhoz és támogassa munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 


Miért gyűjt a Hireink.hu támogatást?
A médiaipar hirdetéseken alapuló üzleti modelljére jelentős nyomás nehezedik főleg a nagy technológiai vállalatok részéről. Támogatási akciónkat annak érdekében indítottuk, hogy ezeknek a hatása mérsékeltebben érintse működésünket, és továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki az olvasóink igényeit.

Megjelenteti-e a Hireink.hu valahol a támogatók nevét?
Nem. A támogatóink nevét sehol és semmilyen formában nem hozzuk nyilvánosságra, mivel ezt bizalmas információként kezeljük. Bárhogyan és bármennyivel is támogat minket, mi büszkék leszünk Önre! Büszkék leszünk, mert Ön is tesz cikkeink szabad elérhetőségéért, a független Hireink.hu működéséért.

TÁMOGATÁSÁT KÖSZÖNJÜK!

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója a radarhirdeto.hu hirdető oldal.
Radar Hirdető Rendszer Hirdetésfeladás itt - Itt mindenki hirdet! - Itt mindenki hirdethet! - radarhirdeto.hu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL