Közép-európai Pásztorkutyás Konferencia

Közép-európai Pásztorkutyás Konferencia - hireink.hu

KEPCon - Iránytű a pásztorkutyás jövőbe


Erő, dinamizmus, biztonság, tudatosság, odaadás és figyelem.

Tudtad azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert, céget is elérhetnek?
További információkért keresd hírszerkesztőnket! Kattints ide!

Gondolta volna, hogy ezek a legfontosabb ismérvei egy igazi, képességeiben kiteljesedett pásztorkutyának? Szeretné tudni, hogyan lehet ezt elérni? Érdekli, miért érdemes ma pásztorkutyát tartani? Vajon mitől lesz igazán értékes és hatékony egy pásztorkutya? Arra is kíváncsi, hogy milyen lehetőségek rejlenek ezeknek az állatoknak a tartásában és tenyésztésében?

Ezekre a kérdésekre is választ kaphat mindenki, aki ellátogat Magyarország és a régió első Közép-európai Pásztorkutyás Konferenciájára, a KEPCon-ra. A térség nemében egyedülálló programja szakmai konferencia és szabadegyetem is, melynek Szeged ad otthont 2018. május 12-13-án a Szent-Györgyi Albert Agórában.

Közép-európai Pásztorkutyás Konferencia 3 - hireink.hu

Tudományos fórum a hazai és nemzetközi szakembereknek

A szervezők színes programokkal készülnek a látogatók számára, a színvonalas előadások mellett szakmai workshop és látványos bemutatók is lesznek. A világ számos pontjáról - Argentínából, Brazíliából, az Egyesült Államokból, Kanadából, Törökországból, Csehországból és Romániából - érkeznek ismert és elismert pásztorkutyákkal foglalkozó szakemberek. A két nap alatt több mint 25 előadás foglalkozik majd a pásztorkutyák és nagyragadozók, valamint a pásztorhagyomány értékeivel. A rendezvény hazai és nemzetközi tudományos fórum, mely a pásztorkutyák eredeti rendeltetése és munkájukból fakadó tulajdonságainak a hagyományokhoz és a modernitáshoz kapcsolódó szakmai, elméleti és gyakorlati témaköreit képviseli. A konferencia szakmai támogatója a Szegedi Tudományegyetem Néprajz és Kultur Antropológia Tanszéke.

Közép-európai Pásztorkutyás Konferencia 4 - hireink.huJól érthető, érdekes előadások

A szervezők nem titkolt célja, hogy a magas színvonalú szakmai előadások és programok a nagyközönség számára is nyitottak és figyelemfelkeltőek legyenek. A magyar kutyafajták, többek között a kuvasz, a komondor és a sinka külön szekcióban kapnak kiemelt figyelmet. Szó lesz olyan különleges fajtákról is, mint a török akbash és kangal. Kiemelten kezelt kérdés lesz a környezetvédelem és a természetközeliség, valamint az állatok iránti felelősségvállalás témaköre is.

Látványos bemutatók, igazi kuriózumok

Az elméleti előadások mellett gyakorlati bemutatók is színesítik a programot. A világhírű FCI küllembíró, Geldi Kyarizov először fog Magyarországon szakmai workshopot tartani, mely során  képet kapunk arról, hogy melyek a kutyákra vonatkozó aktuális standard-ek, mi alapján értékelik azokat. A két nap során látványos ragadozómadár vadászati bemutató, kutyás bemutató és hagyományőrző harcművészeti bemutató is lesz, amelyek célja a magyar hagyományos értékek bemutatása.


További információért keresse fel a http://www.globallgd.org/ honlapot.


Támogatói jegyvásárlási lehetőség: https://podif.org/hu/passes

Ez a cikk weboldalunkon a PDF Alapítvány kérésére jelent meg!


  Hireink.hu    Petrován Pál  

Érdekesnek találtad cikkünket?
Legyél te is a támogatónk!


A Hireink.hu támogatási programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek hozzánk és támogatásukkal segíthetik, hogy hírszerkesztői, blogírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogasd te is a politika és bulvár mentes pozitív harek folyamatos megjelenését. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhatsz a minőségi hírszolgáltatáshoz!


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozz programunkhoz, támogasd munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója az allatradar.hu hirdető oldal.
Állat Radar Hirdetésfeladás itt - Segítünk megtalálni álmai háziállatát! - allatradar.hu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL