Meglepetés horoszkóp

Meglepetés horoszkóp - hireink.hu

Meglepetés horoszkóp itt és most!

Lehet, hogy téged is meg fog lepni, mennyire igaz rád a horoszkópod!
Nézd meg te is a sajátodat!

Tudta azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert is elérhetnek?
További információkért keresse hírszerkesztőnket itt!

Kattints a horoszkópod képére, ha azonnal a sajátodat akarod olvasni!

Horoszkóp Kos - hireink.hu  Horoszkóp Bika - hireink.hu  Horoszkóp Ikrek - hireink.hu  Horoszkóp Rák - hireink.hu  Horoszkóp Oroszlán - hireink.hu  Horoszkóp Szűz - hireink.hu  Horoszkóp Mérleg - hireink.hu  Horoszkóp Skorpió - hireink.hu  Horoszkóp Nyilas - hireink.hu  Horoszkóp Bak - hireink.hu  Horoszkóp Vízöntő - hireink.hu  Horoszkóp Halak - hireink.hu 

 

 

Horoszkóp Kos - hireink.hu

KOS
03.21-04.20
(Aries)

Most, hogy a Nap és a Merkúr is az ön jegyében jár, nagyon öntudatosan képes védeni az érdekeit és a véleményét. Ezért aztán könnyen összetűzésbe is keveredhet a feljebbvalóival, vagy a hatalom embereivel. De nem érdemes minden és mindenki ellen hadakoznia, mert akkor könnyen nagyon magára maradhat a végén. A bölcsesség hangjára már csak a pénzügyei miatt és érdemes lenne rátalálnia. A felesleges energiáit inkább a sportban vezesse le! E téren nagyon sikeres lehet.

Üzleti téren
A Hold az ön jegyében újul éppen tizenhatodikán, és ez mindenkinek, de persze elsősorban önnek a sikeres új kezdet lehetőségét ígéri. Az Uránusszal való együttállása ugyanakkor a gyökeres és hirtelen változás lehetőségét is elhozza, talán valamilyen váratlan fordulatot is, amire nem számított. Minél inkább hajlik ön a megújulásra, minél inkább vannak ötletei arra vonatkozóan, hogy miben, hogyan kellene megújulnia, annál pozitívabban élheti meg ezt a változást.

Szerelem területén
A szerelem mintha kevésbé lenne fontos, vagy, ahogy az önnél esélyes, valami elintézendő ügynek tartja azt is. Jobban kellene törődnie a társa érzelmeivel is, ha meg akarja tartani őt! Az kevés, ha fizikailag jelen van, és elhalmozza a testi szerelem és kényelem minden formájával. A nagy lelki beszélgetés az, ami igazán közel hozhatja önöket. De ezt se akarja csak úgy kipipálni! A mindennapok részévé kell tennie a lelkizést, még ha ez önt fárasztja is.

Egészség területén
Vigyázzon jobban a szívére! Különösen a magányosokat érintheti súlyosan a jegyén áthaladó Napot érő plútói fényszög. Sportoljon hát óvatosan, és ne vegyen magára még több terhet a munkahelyén, vagy legalább az otthonában pihenjen többet. Kevesebbet cipekedjen! A szívében most mérsékelt a tavasz: a szerelem is egy nehéz terepnek tűnik. A kalandok most nem esnek jól sem a lelkének, sem a testének. Várjon, míg tisztulnak az érzelmei!

 

 

Horoszkóp Bika - hireink.hu

BIKA
04.21-05.20
(Taurus)

E hónap az önmagára találás napja lehet: annál is inkább, mivel uralkodó bolygója kezdetektől a jegyében jár, és huszonnegyedikéig ott is marad. Érdemes lesz tehát többet foglalkoznia a szépséggel, a művészetekkel, és a pénzügyekkel is. Az elegáns megjelenésre valamilyen különleges alkalom is okot adhat. A színházakat és a tánctermeket is előszeretettel látogathatja. Ha valamilyen sportba akarna kezdeni, akkor keressen olyasmit, amit muzsikára végezhet.

Üzleti téren
Nyugtalan időszakot élhet át, bár egyelőre a közeledő Uránusz hatását még inkább csak valamiféle belső nyugtalanságként, frusztráló, vagy ösztökélő erőként érezheti. Minél optimistább ön, annál inkább a pozitív hatását érzi meg ennek a rejtetten ható, de egyre nyilvánvalóbbá váló erőnek. Jó, ha már most készít néhány tervet, de B és C terveket is az elkövetkező esztendőre, mert még önmagát is meglepheti a változásaival.

Szerelem területén
A jegyében járó Vénusz mostantól felderíti a kedvét: végre úgy érzi, újra önmaga lehet. Ráadásul ez a Vénusz a hónap első napjaiban még az Uránusz megújító és mindent megváltoztató hatásának is ki lesz téve: április elsején tényleg megbolondulhat, méghozzá a szó lehető legjobb értelmében. A zabolátlanság annyira úrrá lehet a szívén, hogy még egy oktalan kalandba is belesodródhat. Ahogy a nóta mondja, van, ami csak esztelenül jó.

Egészség területén
Talán nem hiába mondom: ne erőltesse túl magát! Ezen a héten esélyes lehet (már megint) megszakadnia. A sok teendő és önt sújtó elvárás még akkor sem hagyja nyugodni, ha egyébként szabadulna, és pihenni szeretne. Ha ön már túl van az élete delén, akkor hormonális problémák formájában is jelentkezhet a jegyében járó Vénusz és Plútó fényszöge. A csökkenő hormontermelés klimaxos tüneteket okozhat. Fiatalabbaknál azonban inkább a túlzott hormontermelés lehet jellemző.

 

 

Horoszkóp Ikrek - hireink.hu

IKREK
05.21-06.21
(Gemini)

Vigyázzon jobban a szívére! Uralkodó bolygója a Nappal áll együtt, s a Mars mind a kettőt támadja. Ez a konstelláció érzelmi, vagy fizikai túlterheltséget mutat. Fiatalon még jobban bírhatja, de ez esetben inkább a szerelmi téren érheti támadás. A szívét érdemes lehet kardio-edzésekkel erősíteni, de csak, ha azt az orvosa is jóváhagyja. Idősebbeknek is jót tehet a páros tánc, de a hajnalig tartó mulatozás már nem. A pénzügyi problémákra a hónap végén találhat jó megoldást.

Üzleti téren
A pénzügyi gondok hihetetlen cselevésekre sarkallják önt. Ez jó, mert kimozdul végre a holtpontról, és nagyon nagy erőfeszítéseket lesz képes tenni a saját sorsának jobbra fordulása érdekében. A 24-től a jegyébe lépő Vénusz már éreztetni is fogja a hatását: szinte vonzani kezdi a pénzt. Lehet, hogy a bankszámlája még nem fog azonnal gyarapodni, de ígéretekben, sőt akár ígéretes szerződésekben, munkalehetőségekben és megbízásokban nem lesz hiány.

Szerelem területén
A szerelmet mintha valósággal eltemetné magában: talán valamilyen rossz tapasztalat, vagy a túl sok munka, s egyéb elfoglaltság teszi ilyen merevvé és kihűltté a szívét. De valószínűbb, hogy ez csak az arc, amit a külvilág felé mutat. A mélyben nagyon is érző, sőt, titkon vágyakat is táplálhat valaki iránt. Ha azt szeretné, hogy ezek az ábrándok valósággá váljanak, akkor néha ki kéne bújnia az álarca mögül. Ami megvéd, az el is szigetel.

Egészség területén
Rengeteg a teendője, és természetes, hogy belefárad. A serkentő italok használatát azonban mérsékelnie kellene! A túl sok kávé, tea, és energiaital a végén ugyanis már nem a koncentrációt segíti, hanem figyelemzavarokat és túlzott idegességet okoz. Ez aztán éppen úgy gátja lehet a végén a teljesítményének. Inkább sportoljon, de persze azt is óvatosan! A Jupiter és a Mars fényszöge növeli a sportbalesetek kockázatát.

 

 

Horoszkóp Rák - hireink.hu

RÁK
06.22-07.22
(Cancer)

Mintha keresné a bajt, pedig az most anélkül is könnyen önre találhat, hogy különösebben tenne ezért. Maga is úgy érezheti, hogy a külvilág valósággal összeesküdött ön ellen. A főnökeivel, és a hatósági embereivel is meggyűlhet a baja: most próbára teheti diplomáciai képességeit! Ha ügyesen tárgyal, könnyen az ön javára billentheti a mérleg nyelvét, de ehhez taktikusan kerülnie kell a konfliktusokat. Mérje fel az ellenfelei erejét, és keresse a kompromisszumokat!

Üzleti téren
Uralkodó bolygója a Nappal és az Uránusszal találkozik a Kos jegyében az időszak első napján: ez a gyökeres változást hozó, de legalábbis megújulásra serkentő csillagállás az ön esetében elsősorban az egzisztencia, a hivatás szintjén hat. Módja és alkalma lehet állást, sőt akár hivatást is változtatni. Olyan nyugtalanító helyzet is előállhat, hogy ezt esetleg kényszerből kell megtennie. De minél optimistábban áll a változáshoz, annál több jót tartogathat az önnek. Legyenek ötletei!

Szerelem területén
A társa részéről nagyon sok keménységet és elmarasztalást, kritikát, sőt bántást is kaphat ebben a hónapban. Ám az is lehet, hogy csupán az ön érzékeny lelke az, ami ilyen kolosszális méretűvé fokozza a jogos elvárások szigorúságát is. A másik lehetséges forgatókönyv, hogy bár a társa semmit nem változott viselkedésében, ön mégis egyre öregebbnek, fáradtabbnak látja őt. Egyszóval nyomasztónak éli meg a jelenlétét. Ha így van, könnyen megjelenhet az a bizonyos harmadik.

Egészség területén
A külvilág erős támadásnak teszi ki önt: itt az ideje kicsit félrevonulni, és lazítani. Sajnos a Mars-Plútó-Szaturnusz hármasa a kiegészítő jegyében pszichés problémákat is jelezhet, ha zavaros élethelyzetbe került, vagy ha nem tudja harmóniába hozni az érzelmeit. A szerelmi csalódások miatt se válassza az alkoholt, vagy pláne a különféle pirulákat. Most nagyon nagy a rászokás kockázata! Inkább keressen vigaszt a növényekben: komló, kamilla, orbáncfű.

 

 

Profiwebmester.hu - hireink.hu

Horoszkóp Oroszlán - hireink.hu

OROSZLÁN
07.23-08.23
(Leo)

Uralkodó bolygója a Marssal és a Szaturnusszal is nehéz fényszögben áll a hónap elején: nem csoda, hogy úgy érzi, hogy a bolondok napján tényleg mindenki megbolondult. Nagyon túl van terhelve a munkájában. Ha nem is tud kibújni a felelősség alól, és sorra kapja a kihívást jelentő feladatokat, azért törekednie kell arra, hogy eleget pihenjen is. Különösen egy külföldi munka lehet most nagyon megterhelő. A baráti konfliktusokat is a túlterheltsége okozhatja.

Üzleti téren
Talán ön élheti meg a legsúlyosabban az idei Kos Újhold megújulásra késztető hatását: uralkodó bolygója nemcsak a nyugtalanító Holddal, de a felforgató Uránusszal is együtt áll, miközben a mélytudati energiákat, szélsőséges terveket és irigységet okozó Plútóval nehéz fényszögben áll. Ilyen helyzetben nagyon nehéz lehet munkálkodnia, és valósággal ki lehet szolgáltatva a hirtelen változásoknak. A legjobban akkor járhat, ha egyedül tevékenykedhet.

Szerelem területén
A kapcsolatai hirtelen változásokon mehetnek át az elkövetkező időszakban: valósággal kinyílhat a világ ön előtt. Minél inkább beleveti magát a kapcsolati hálója kibontakoztatásába, annál több lehetősége akadhat a szerelemre is. Mi több: úgy találhatja, hogy egészen magas körökből is érdeklődhetnek ön iránt. Akár a főnöke, akár más magas állású személy hódol önnek, csak akkor fogadja el, ha mind a ketten facérok. A botrányra nincs szüksége.

Egészség területén
Soka főhet a feje, ami természetesen fájdalommal is járhat, de legalább nem eredménytelenül. Rendkívüli idegi feszültségnek lehet kitéve, s habár meg lesz az eredménye, kétségtelen mértéken felüli terhelésnek lesz kitéve. Nem is csoda, ha belesajdul a feje. Ha ezen felül még álmatlansággal is küzd, mert az örökké zakatoló gondolatait nem tudja elcsitítani, akkor több mozgással kellene elejét vennie az önemésztésnek. Ha ez sem használ, jöhetnek a pirulák.

 

 

Horoszkóp Szűz - hireink.hu

SZŰZ
08.24-09.22
(Virgo)

A közös pénzügyek robbanthatnak ki valósággal vérre menő családi konfliktusokat. Legyen ön a bölcsebb, és próbálja megelőzni a bajt! Ön mindig tehetséges volt abban, hogy ott is spórolni tudjon, ahol más már nem talál erre módot. Ez persze nem jelenti azt, hogy minden nehézséget magára kellene vállalnia. Könnyen túlterhelheti magát, különösen akkor, ha ön vállalkozó, vagy az otthonában várja a második műszak: a kicsi gyerekei. Egy kisebb utazás felüdülést jelenthet.

Üzleti téren
Uralkodó bolygója a gátlásokat hozó Szaturnusszal áll fényszögben, s ez valósággal a gúzsba kötöttség érzését hozhatja el önnek. Mivel pedig ez a fényszög április végéig fennáll az égen, nagyon lassú előrehaladással, sőt, néha kifejezetten visszalépéssel járó időszakot élhet meg az üzleti életben. Vegye komolyan ezeket a gátlásokat, és ne fecséreljen felesleges energiákat a legyőzésükre. Az idő majd szép lassan mindent megold. Addig is pótolja be az esetleges lemaradásait! Teremtsen rendet!

Szerelem területén
Bár a társa a tökéletes kategóriába sorolható, a szerelmi életét mégis sivárnak, vagy terhesnek érezheti. A legjobb esetben azért, mert talán éppen egy terhesség napjait éli, és ez gátolja meg az efféle örömökben. Persze mindenre van megoldás: csak legyen egy kicsit találékonyabb, no meg kevésbé vaskalapos! Rosszabb esetben a társának sokat kell távol lennie öntől, és ez okoz nehézségeket a kapcsolatukban. Talán önnek kellene utána mennie!

Egészség területén
Uralkodó bolygója a Szaturnusszal áll fényszögben: ha akarna sem tudna kevesebbet dolgozni. A munkában elsősorban az ízületeit terhelheti meg, különösen, ha valamilyen fizikai munkát végez. Jellemző lehet a könyök és a váll fájdalma. Az előbbi az irányváltoztatás szükségességét jelezné a munkájában. A vállak fájdalma azt jelzi, hogy a hozzáállásán is múlna, hogy mennyire érzi tehernek az életét. Vegye figyelembe az élet vidám oldalát is!

 

 

Horoszkóp Mérleg - hireink.hu

MÉRLEG
09.23-10.23
(Libra)

A családi viták, gondok, nehézségek valósággal felemészthetik. Nem kellene minden konfliktusba belemennie! Különösen az ön, vagy a társa felmenőivel gyűlhet meg a baja. Ha önnek több generációval együtt kell élnie, akkor ez most különösen megterhelő lehet, akár betegség, akár folyton visszatérő, szinte idegesítően ismétlődő konfliktusok miatt. Ha teheti, tartson több távolságot! Lélekben legalább! Felmerülhet önben a költözés gondolata. Most a pénzügyei is jól állnak, megtehetné.

Üzleti téren
A pénzügyek terén nagyon jók a kilátásai: akár régi tartozásokat is beszedhet, hozzájuthat örökségekhez, melyekről már talán lemondott, megnyerheti a régóta elhúzódó perét, vagy jutalékként tehet szert váratlan nyereségre. Az anyagi javak persze nem csak a szerencse folytán lehetnek az öné, de a komoly erőfeszítései is célt érhetnek végre. Most érdemes hát minden követ megmozgatnia. A jó szerencse az új üzletekben sem hagyja el, de a régi tevékenységét is sikerrel folytathatja.

Szerelem területén
Ha sokat veszekszenek a kedvesével, mielőtt túlságos hévvel belemenne a vitákba, gondolkozzon el azon, hogy mi a veszekedéseik valódi gyökere. Az ugyanis annyira a múltba érhet, hogy már valójában egyikük sem emlékszik rá. Vagy, ami még rosszabb, de valószínűbb is egyben, az okokat nem is önmagukban, hanem a felmenőikben kell keresniük. Rosszindulatból, vagy puszta butaságból egy anyós nyelve is megkeserítheti a kapcsolatukat.

Egészség területén
Uralkodó bolygója a másik vénuszi jegyben jár: most van alkalma a saját lelkét is harmóniába hozni, elsősorban a tettei erejével. Vigyázzon azért, nehogy túlhajtsa magát! A sportolóknak is jobban kell ügyelnie a bemelegítésre, mert a Plútó és a Nap kvadrátjánál fennállhat az izomkárosodás veszélye. Ne erőltesse túl magát! Elsősorban a nyak és a térd tájéka lehet kitéve a sérülésnek. A büszkesége is sérülhet, főleg, ha túlságosan egoista.

 

 

Horoszkóp Skorpió - hireink.hu

SKORPIÓ
10.24-11.22
(Scorpio)

A Jupiter kétszeresen is jó hatással lehet önre, de csak akkor érzékelheti igazán ezt a hatást, ha tenni is hajlandó érte. A pozitívumokat a pénzügyekben, az utazásokon, kereskedelemben, általában az emberi kapcsolatokban is lemérheti. A munkahelyi körülményeit is egyre kellemesebbnek találhatja: akár egy románc is lehetséges. Ha elégedetlen a jelenlegi pozíciójával, most kereshet újat: az interjúkon igen jól tudna most szerepelni.

Üzleti téren
A jegyében járó nagy szerencsebolygó a kisebbel áll ellentmondásos fényszögben: most érdemes lehet még a régi ellenségeivel is kibékülnie, vagy szövetséget kötnie a konkurenseivel. Az összefogás most több haszonnal járhat, mint a hiábavaló rivalizálás. Erről most könnyebben meggyőzheti az ellenségeit is. A nyilvános kapcsolatok ápolása, a nyilvános szereplések most komoly haszonnal járhatnak a későbbiekre nézve. Ápolja a kapcsolatait!

Szerelem területén
A szerelmi életét, a társkapcsolatát egyre kellemesebbnek és otthonosabbnak érezheti. Annál is inkább, mert minden szerencsés fordulat mellett, avagy ellenére is, a sorsa valóságos próbatételeknek teszi önt ki mostanában. A helytállást fizikai és lelki szinten is elvárják öntől, és éppen ezért nagyon jól jön most a kedvese szeretete, otthonteremtő képessége és a puszta jelenléte is. Mindig megújulhat, ha a társaságában lehet. A szerelem fiatalít.

Egészség területén
Az uralkodó bolygóját érő, a Naptól jövő kellemetlen fényszög a szokásosnál is nyugtalanabbá teheti. Ne akarja most sürgetni a dolgokat! Ezek itt a lassulás és kivárás napjai! Egyelőre inkább gyűjtse az erejét: eddze a testét és keresse az intellektuális kihívásokat, de egyelőre csak tét nélkül. A memóriája edzésére jól teszi, ha keresztrejtvényeket fejt, vagy más módon igyekszik "karámba" terelni cikázó gondolatait. A mérsékelt sport is hasznára van.

 

 

Horoszkóp Nyilas - hireink.hu

NYILAS
11.23-12.21
(Sagittarius)

Az anyagiakért folytatott küzdelem jelentheti a legnagyobb kihívásokat ebben a hónapban. A Szaturnusz gátlásait akkor élheti meg mégis pozitív formában, ha az önmérsékletet – melyet ez a bolygó most ezen a téren ír elő önnek – saját maga gyakorolja magán. Elkezdhet félrerakni, takarékszámlát nyithat, vagy befektethet valamilyen szaturnuszi dologba, például földet, ingatlant vásárolhat. Egy új üzletbe, vállalkozásba azonban nem érdemes most belekezdenie.

Üzleti téren
Ne féljen az újtól és a nehézségektől, mert az jót hozhat most önnek. Felfedezhet magában eddig kiaknázatlan tehetséget, és a munkájában is jó lehetőségeket. A pénzügyek és a vállalkozás terén viszont rengeteg nehézséggel kell számolnia. Annyira, hogy akár még az is megfordul a fejében, hogy változtat a vállalkozásán, annak formáján, vagy inkább alkalmazottként keresi tovább a kenyerét. Bármi is lesz, ami most gond, az a jövőben szerencsévé érhet.

Szerelem területén
Ön folyton az újdonságot hajszolja, de lassan megébred: rádöbbenhet, hogy bár a változatosság gyönyörködtet, valójában egy idő után túlságosan is rutinná válik annak hajszolása is. Ad absurdum még az is megfordulhat a fejében, hogy a sok kalandozás után végre monogámmá válik. Vagy, ha már eddig is az volt, hát mostantól már fejben, azaz lélekben is az lesz. Ha elfogulatlan szemmel néz a kedvesére, ráébredhet, hogy valóban milyen sokat köszönhet neki. Önök ketten egyek.

Egészség területén
Rengeteg a teendője, és sajnos bizonyos lehet abban, hogy a családja ennek nem fog örülni. Még arra is sor kerülhet, hogy az otthonában végzendő átalakítások okoznak kisebb-nagyobb családi konfliktusokat a háza táján. Az összezördülések elkerülhetetlenek, de előrevivők is lehetnek. Ha bármilyen fizikai tevékenységet végez, azért legyen óvatos: a Jupiter és a Mars fényszöge balesetet jelezhet!

 

 

Horoszkóp Bak - hireink.hu

BAK
12.22-01.20
(Capricorn)

A jegyében járó Szaturnusz a Marssal is találkozik e hónapban: ön most félelmetes ellenfélnek bizonyulhat, akivel nem érdemes ujjat húzni. Az otthonában, a családtagjaival szemben azonban nem érdemes az erejét fitogtatnia, hacsak nem akar zsarnoknak mutatkozni. A bolygók által önnek adományozott erőt annál inkább felhasználhatja valamilyen kitartást és koncentrációt igénylő munkában, vagy nagy erőkifejtést igénylő sportban. Most győzhet!

Üzleti téren
A jegyében járó Plútó a Nappal és a Holddal kerülhet kedvezőtlen fényszögbe: a családi viszályokat vegye most nagyon komolyan, és lehetőleg inkább kerülje el. A felesleges erőfitogtatás most rossz sorsfordulatot hozhat, jobb, ha inkább két lépéssel hátrébb lép. A család, az otthon, az üzlete alapjait is jelentik egyben, mert önnek, mint földjegynek nagyon fontos a kiindulás, az alapok biztonsága. A nagy energiákat inkább fordítsa átalakításra, földmunkákra.

Szerelem területén
Uralkodó bolygója nem csak, hogy a jegyében jár, de még a Marssal is társul: nagyon erős és kemény, és ezzel bizony megijesztheti még a társát is. Annál is inkább, mivel ő aztán kifejezetten lágyszívűnek mutatkozik mostanában. Abból a szempontból azonban előnyös az ön keménysége, hogy biztos alapot és egzisztenciát tud és akar teremteni, míg a kedvese folyton csak sodródna a széllel. Azért ne legyen vele túl szigorú! Hiszen önnek éppen ez tetszik benne. Kiegészítik egymást.

Egészség területén
Több szempontból is meg kellene vizsgálnia bizonyos, az otthonával kapcsolatos kérdéseket. Az otthon házában újuló Hold ebben bizonyosan segíteni fogja. Ha azonban képtelen arra, hogy más szempontokat, vagy akár mások szempontjait is figyelembe vegye, az könnyen okozhat kínzó nyaki fájdalmakat. A huzattól is érdemes óvnia magát, leginkább a hét első napján: attól is görcsöt kaphat a nyaka. Csak óvatosan szellőztessen!

 

 

Horoszkóp Vízöntő - hireink.hu

VÍZÖNTŐ
01.21-02.18
(Aquarius)

Uralkodó bolygója a szép tündérkirálynővel, a Vénusszal áll együtt. Ez a konstelláció mindig valamilyen különlegességet tartogat az ön számára. Most éppen az otthonában. Ön képes újra és újra beleszeretni a társába. Persze a külvilág számára ez úgy tűnhet, mintha folyton kiszeretne belőle. Ám egy Vízöntőnek éppen erre a dinamikára van szüksége, hogy az újdonság varázsát fenn tudja tartani a szerelemben. Ha a társa erre rájön, akkor az ujja köré csavarhatja magát.

Üzleti téren
A megszólalásában, az emberi kapcsolataiban élheti meg a legerőteljesebben a változást, vagy annak szükségességét. Az utóbbi években már megszokta ezen a téren a viharos változásokat, de most mintha újult erővel támadnának fel a régi problémák. Természetesen csak abban az esetben, ha még nem oldotta meg azokat. Vannak bizonyos feloldhatatlan ellentétek: ezek esetében nem tehet mást, mint vagy kibúvót keres, vagy vállalja a nyílt konfrontációt.

Szerelem területén
Uralkodó bolygója a szép Vénusszal áll együtt a hónap elején. Szerelemre vágyik, de ezért a szerelemért nem is kell messze mennie. Pontosabban szólva sehova sem kell mennie érte, mert azt az otthonában találja meg. A vonzerejét is éppen a környezete, az otthona csinosításával növelheti. Ápolja a virágait, készítsen puha párnákat, hímezzen takarókat, vagy különleges ízléssel rendezze át az otthonát. Minden az ön lelkét fogja tükrözni most. És ez visszahat.

Egészség területén
Úgy érzi, jó ideje egy helyben topog már. Talán fél meghozni valamilyen fontos döntést? Ne feledje: a külvilág tükre az ön lelkében zajló változásoknak. Ha úgy érzi, hogy jó ideje egy helyben topog, és képtelen előre lépni, az azért is van, mert valamiben nem tudja végre elszánni magát. A döntésképtelenség, a változás meglépésének kerülése a legrosszabb esetben csípőtájéki fájdalomként is szomatizálódhat. A limbózás, a hullahoppozás segítheti a kimozgatást.

 

 

Horoszkóp Halak - hireink.hu

HALAK
01.21-02.18
(Pisces)

Az anyagi gondok valósággal letaglózhatják: de azért ne eressze búnak a fejét. Megelőzheti a bajt, ha a barátságot nem keveri az anyagiakkal. Nem ad, és nem kér kölcsön. Egy külföldi utazás nagyon jól sikerülhet, és ezzel kapcsolatban a barátságokat is sokkal pozitívabban élheti meg: például meglátogathatja egy távol élő barátját. Az utazás, a kapcsolatok keresése, a kereskedés, az anyagi helyzete javításában is segíthetnek. Adja el a feleslegessé vált holmijait!

Üzleti téren
A Hold megújulása az anyagiak terén érinti legerőteljesebben a Halak szülötteket. Sajnos válságos helyzeteket élhet meg, ami leginkább az önmegvalósításában korlátozhatja a lehetőségeit. Ettől függetlenül nem szabad elkeserednie, csak talán egy kevésbé költséges hobbit kellene találnia, vagy kevésbé lehúzós barátokat. Ám, ha egy barátja jól jár, az se keltsen irigységet a szívében! Inkább keresse azt, mi módon léphetne ön is a nyomdokaiba.

Szerelem területén
A társkapcsolata mintha túl tudatossá válna: folyton csak az elintéznivalókról, a teendőkről, hétköznapi dolgokról társalognak. Kétféle módon teheti színesebbé elszürkülőben való kapcsolatát. Az egyik eszköz a közös utazás, vagy sok kisebb utazás lehet. A másféle tájak másféle gondolatokat indítanak el mindkettejükben. A másik a baráti kapcsolatok felelevenítése lehet. Az új emberek, vagy régi barátok társasága beindítja a fantáziájukat, s a beszélgető kedvüket is.

Egészség területén
Az Uránusz fényszögei esélyessé tehetik egy műtét valószínűségét. A Neptunusz jelenléte miatt azonban nem kell nagy bajra gondolnia: a legvalószínűbb, hogy valamilyen plasztikai műtétre, vagy kisebb szépészeti beavatkozásra kerül sor. A szépülésre mindenképp szüksége van, ezért legalább a kozmetikusához jelentse be magát. Akármilyen beavatkozásra kerül sor ezen a héten, abban biztos lehet, hogy jól fog sikerülni.

 

Nézd meg ezeket is!

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen Ön is a támogatónk!


A Hireink.hu kiáll a függetlenség, a sokoldalúság és a szabad véleménynyilvánítás mellett. Ha Önnek is fontosak ezek az értékek, akkor támogasson minket! Támogatásával hozzájárul a Hireink.hu szerkesztőségének működési költségeihez.


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozzon programunkhoz és támogassa munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 


Miért gyűjt a Hireink.hu támogatást?
A médiaipar hirdetéseken alapuló üzleti modelljére jelentős nyomás nehezedik főleg a nagy technológiai vállalatok részéről. Támogatási akciónkat annak érdekében indítottuk, hogy ezeknek a hatása mérsékeltebben érintse működésünket, és továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki az olvasóink igényeit.

Megjelenteti-e a Hireink.hu valahol a támogatók nevét?
Nem. A támogatóink nevét sehol és semmilyen formában nem hozzuk nyilvánosságra, mivel ezt bizalmas információként kezeljük. Bárhogyan és bármennyivel is támogat minket, mi büszkék leszünk Önre! Büszkék leszünk, mert Ön is tesz cikkeink szabad elérhetőségéért, a független Hireink.hu működéséért.

TÁMOGATÁSÁT KÖSZÖNJÜK!

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója a radarhirdeto.hu hirdető oldal.
Radar Hirdető Rendszer Hirdetésfeladás itt - Itt mindenki hirdet! - Itt mindenki hirdethet! - radarhirdeto.hu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL