Példamutató szemétgyűjtési akció a Hajdúdorogi Polgármesteri Hivatal dolgozóival

Példamutató szemétgyűjtési akció a Hajdúdorogi Polgármesteri Hivatal dolgozóival 1 - Hireink.hu

Hajdúdorog polgármestere, jegyzője, valamint a hivatal dolgozói ismét szemétgyűjtési akcióban vettek rész Hajdúdorog útjain.

Tudta azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert is elérhetnek?
További információkért keresse hírszerkesztőnket itt!

A szemétszedés annak apropóján történt, hogy a hivatalban áramszünet miatt szerették volna hasznosan eltölteni az időt a hivatal dolgozói, és nem utolsó sorban Csige Tamás polgármester, így csatlakoztak a Közút kezelő felhívásához, a szemétszedési akcióhoz.

Példamutató szemétgyűjtési akció a Hajdúdorogi Polgármesteri Hivatal dolgozóival 2 - Hireink.hu


Délelőtt Hajdúdorogon a Tokaji út mentén a Fehér dűlőig szedték közösen a szemetet! Nagyon sok zsák szemét gyűlt össze, melynek fontos tanulságát ideje lenne levonni: vigyázzunk jobban környezetünkre!

Példamutató szemétgyűjtési akció a Hajdúdorogi Polgármesteri Hivatal dolgozóival 3 - Hireink.hu


Persze most mondhatnánk azt is, hogy jönnek a választások, biztosan azért, de mivel ez a szemétgyűjtési akció már nem az első eset, és az előző alkalommal nem jöttek a választások...

Amúgy nagyon szívesen megnézném a vezetőinket és mindazokat, akik ebben is kivetnivalót látnak, hogy hogyan szednék a szemetet. Országunkban sajnos nagyon sok az ilyen-olyan szemét, nagyon nagy takarításra lenne szükség. Ehhez sok ember kellene, szükség lenne egy igazán nagy társadalmi összefogásra, és szükség lenne sok-sok ilyen jó példára.

Példamutató szemétgyűjtési akció a Hajdúdorogi Polgármesteri Hivatal dolgozóival 4 - Hireink.hu


Gratulálok mindenkinek a tenni akarásához, és egyúttal megköszönöm a magam nevében is, hogy mindannyiunk szemetét szedték. A következő alkalommal kérek értesítést, hogy én is részt vehessek benne.

Nézd meg ezeket is!

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen Ön is a támogatónk!


A Hireink.hu kiáll a függetlenség, a sokoldalúság és a szabad véleménynyilvánítás mellett. Ha Önnek is fontosak ezek az értékek, akkor támogasson minket! Támogatásával hozzájárul a Hireink.hu szerkesztőségének működési költségeihez.


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozzon programunkhoz és támogassa munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 


Miért gyűjt a Hireink.hu támogatást?
A médiaipar hirdetéseken alapuló üzleti modelljére jelentős nyomás nehezedik főleg a nagy technológiai vállalatok részéről. Támogatási akciónkat annak érdekében indítottuk, hogy ezeknek a hatása mérsékeltebben érintse működésünket, és továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki az olvasóink igényeit.

Megjelenteti-e a Hireink.hu valahol a támogatók nevét?
Nem. A támogatóink nevét sehol és semmilyen formában nem hozzuk nyilvánosságra, mivel ezt bizalmas információként kezeljük. Bárhogyan és bármennyivel is támogat minket, mi büszkék leszünk Önre! Büszkék leszünk, mert Ön is tesz cikkeink szabad elérhetőségéért, a független Hireink.hu működéséért.

TÁMOGATÁSÁT KÖSZÖNJÜK!

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója a radarhirdeto.hu hirdető oldal.
Radar Hirdető Rendszer Hirdetésfeladás itt - Itt mindenki hirdet! - Itt mindenki hirdethet! - radarhirdeto.hu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL