Trükkös lottósorsolás vagy csalás?

Trükkös lottó sorsolás vagy csalás? 1 - Hireink.hu

Az biztos, hogy a történtek miatt a sorsolást rendező szerb Állami Szerencsejáték igazgatója is lemondott, miközben a rendőrség tíz embert hallgatott ki a lottósorolás ügyében.

Tudta azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert is elérhetnek?
További információkért keresse hírszerkesztőnket itt!

Rendőrség nyomozást indít az üggyel kapcsolatban, valamint hazugság-vizsgálatot is végeztek, és a lottógolyókat is megvizsgálták, jelentette be a szerb belügyminiszter.

Trükkös lottó sorsolás vagy csalás? 2 - Hireink.hu


A lottósorolással kapcsolatos gyanút az keltette fel, hogy a keddi lottósorsoláson az ötödik nyertes szám a 21 először a képernyő bal alsó sarkában jelent meg, de majd csak ezután sorsolták ki a valóságban.


Nyílván itt azonnal felmerült a kérdés, hogy honnan tudták előre, mi lesz a nyertes szám?

Ráadásul ez annyira megzavarta a sorsolást, hogy volt egy rövid idő, amikor az összes nyertes számnál 27-et írtak ki, de közben már volt telitalálatos négy szám.


„Egy árnyalattal jobb a katasztrofálisnál, de az attól még katasztrofális!”
- mutatott rá a helyzetre a szerb miniszterelnök. Elmondta, hogy a közvállalat éves bevétele egymillió euró, amiből egy dinárt sem fizetnek az államkasszába. Mind e mellett kihallgatták a játék közjegyzőit, a műsorvezetőnőt és a kisorsolt nyertes számok grafikai megjelenítéséért, valamint a keverődob kezeléséért felelősöket is. Persze a végén nem találtak igazi felelőst.

Természetesen nem szeretnénk párhuzamot vonni a szerb eset, és a magyarországi lottósorsolások között. Viszont ebből is jól látszik, hogy a valóságban mennyire nincs köze a szerencséhez annak, hogy ki nyeri a teli találatot - ha egyáltalán valaki is megnyeri!

 

Nézd meg ezeket is!

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen Ön is a támogatónk!


A Hireink.hu kiáll a függetlenség, a sokoldalúság és a szabad véleménynyilvánítás mellett. Ha Önnek is fontosak ezek az értékek, akkor támogasson minket! Támogatásával hozzájárul a Hireink.hu szerkesztőségének működési költségeihez.


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozzon programunkhoz és támogassa munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 


Miért gyűjt a Hireink.hu támogatást?
A médiaipar hirdetéseken alapuló üzleti modelljére jelentős nyomás nehezedik főleg a nagy technológiai vállalatok részéről. Támogatási akciónkat annak érdekében indítottuk, hogy ezeknek a hatása mérsékeltebben érintse működésünket, és továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki az olvasóink igényeit.

Megjelenteti-e a Hireink.hu valahol a támogatók nevét?
Nem. A támogatóink nevét sehol és semmilyen formában nem hozzuk nyilvánosságra, mivel ezt bizalmas információként kezeljük. Bárhogyan és bármennyivel is támogat minket, mi büszkék leszünk Önre! Büszkék leszünk, mert Ön is tesz cikkeink szabad elérhetőségéért, a független Hireink.hu működéséért.

TÁMOGATÁSÁT KÖSZÖNJÜK!

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója a radarhirdeto.hu hirdető oldal.
Radar Hirdető Rendszer Hirdetésfeladás itt - Itt mindenki hirdet! - Itt mindenki hirdethet! - radarhirdeto.hu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL