Újra akcióban a rendőrök Hajdúdorogon, de most nagy sikert arattak!

Újra akcióban a rendőrök Hajdúdorogon, de most nagy sikert arattak! 1 - Hireink.hu

Hétfőn és szerdán akcióztak Hajdúdorogon a helyi rendőrök a polgármesterrel, Csige Tamással közösen, de most valóban nagy sikert arattak mind két napon.

Tudta azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert is elérhetnek?
További információkért keresse hírszerkesztőnket itt!

Elkezdődött az iskola és ezzel együtt jelentősen emelkedett a közlekedők száma is. A diákok még inkább ki vannak tévő a közlekedés veszélyeinek. Rendkívül fontos már most felhívni nem csak a fiatalabb korosztály, de az egész lakosság figyelmét arra, hogy fokozottan ügyeljenek a gyalogosokra és a kerékpárosokra is. A mostani rendőrségi akció éppen ezt célozta meg.

Újra akcióban a rendőrök Hajdúdorogon, de most nagy sikert arattak! 2 - Hireink.hu


Mint ismeretes az iskolakezdés és a téli időszakra való felkészülés jegyében a Hajdúdorogi Rendőrőrs munkatársai Csige Tamás polgármesterrel közösen hétfőn és szerdán láthatóságot segítő eszközöket, köztük karszalagot, láthatósági mellényt, fényvisszaverő tornazsákot osztottak a helyi általános iskolás diákoknak.

 

Újra akcióban a rendőrök Hajdúdorogon, de most nagy sikert arattak! 3 - Hireink.hu


Ezt követően a Rendőrség munkatársai átvizsgálták a kerékpárokat és felhívták a figyelmet a helyes közlekedés szabályaira. Ez rendkívül fontos volt, hiszen a korábbi cikkünkben már írtunk arról, hogy Életmentő körforgalom épült Hajdúdorogon. A legfiatalabbaknak is tudniuk kell azt, hogy hogyan tudják helyesen használni a körforgalmat a balesetek megelőzése érdekében.

 

Újra akcióban a rendőrök Hajdúdorogon, de most nagy sikert arattak! 4 - Hireink.hu


A közelgő kedvezőtlen időjárási és látási körülmények okán, a biztonságos közlekedés érdekében tett közös akcióval igyekeztek a gyerekekben tudatosítani a láthatóság fontosságát, a láthatósági eszközök rendszeres használata által.

 

Nézd meg ezeket is!

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen Ön is a támogatónk!


A Hireink.hu kiáll a függetlenség, a sokoldalúság és a szabad véleménynyilvánítás mellett. Ha Önnek is fontosak ezek az értékek, akkor támogasson minket! Támogatásával hozzájárul a Hireink.hu szerkesztőségének működési költségeihez.


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozzon programunkhoz és támogassa munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 


Miért gyűjt a Hireink.hu támogatást?
A médiaipar hirdetéseken alapuló üzleti modelljére jelentős nyomás nehezedik főleg a nagy technológiai vállalatok részéről. Támogatási akciónkat annak érdekében indítottuk, hogy ezeknek a hatása mérsékeltebben érintse működésünket, és továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki az olvasóink igényeit.

Megjelenteti-e a Hireink.hu valahol a támogatók nevét?
Nem. A támogatóink nevét sehol és semmilyen formában nem hozzuk nyilvánosságra, mivel ezt bizalmas információként kezeljük. Bárhogyan és bármennyivel is támogat minket, mi büszkék leszünk Önre! Büszkék leszünk, mert Ön is tesz cikkeink szabad elérhetőségéért, a független Hireink.hu működéséért.

TÁMOGATÁSÁT KÖSZÖNJÜK!

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója a radarhirdeto.hu hirdető oldal.
Radar Hirdető Rendszer Hirdetésfeladás itt - Itt mindenki hirdet! - Itt mindenki hirdethet! - radarhirdeto.hu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL