Védd az életed és a pénzedet!

Védd az életet és a pénztárcádat! - Hireink.hu

Az élet védelme a legfontosabb mindannyiunk számára! Sajnos nagyon sok esetben a gyorshajtás tragédiát okoz, pedig ezt bizony meg lehetne előzni!


Tény, hogy az utakon rengeteg a gyorsható, a szabálytalankodó autó. Olyannyira, hogy a rendőrség adatai szerint, idén már több 300 ezer gyorshajtást regisztráltak, ami után 9 milliárd forint pénzbírságot szabtak ki. Persze van, akinek a pénztárcája "elbírja", de sokkal fontosabb hogy ezzel mások és saját magunk életét is veszélyeztetjük!

Kérlek, ne menj gyorsan!
Gondolj mindig a szeretteidre, akik elveszíthetnek téged!

Tudtad azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert, céget is elérhetnek?
További információkért keresd hírszerkesztőnket! Kattints ide!

Éppen ezért egy hónapos razziát tart az autópályákon és az autóutakon a rendőrség. A szokásosnál jóval több traffipaxszal mérik majd a sebességet, sőt bevetik a „civilnek álcázott” kocsikat is. A rendőrök többek között az M1-esen, az M5-ösön, az M7-esen, de például M85-ösön is ellenőriznek. Jó tudni, hogy a járműbe beépített traffipax menet közben is be tudja mérni a mellette elhaladó járműveket. Aki megszegi a szabályt, azonnal leállítják.

Védd az életet és a pénztárcádat! Véda - Hireink.hu

A mostani akcióban továbbra is felhasználják a kiépített Véda kamerarendszer adatait is. A tapasztalatok szerint sokan ezeknél sem lassítanak, pedig jól látható tábla jelzi, hogy mérik a sebességet. A rendőrség arra hívja fel a figyelmet, hogy a közlekedési szabályok mindenki biztonságát szolgálják.

„Mindenkinek meg kell értenie,  hogy a közúti közlekedés az egy társasjáték, annak szabályai vannak. Aki ebben részt vesz, annak a szabályait be kell tartania, és akkor mindenki biztonsággal haza érhet!” — mondta el Óberling József az M1 Híradónak.

Hozzátették, bár az akció szeptember végéig tart, de nem tartják kizártnak, hogy meghosszabbítják.


  Hireink.hu    Petrován Pál  

Érdekesnek találtad cikkünket?
Legyél te is a támogatónk!


A Hireink.hu támogatási programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek hozzánk és támogatásukkal segíthetik, hogy hírszerkesztői, blogírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogasd te is a politika és bulvár mentes pozitív harek folyamatos megjelenését. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhatsz a minőségi hírszolgáltatáshoz!


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozz programunkhoz, támogasd munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója a radarhirdeto.hu hirdető oldal.
Radar Hirdető Rendszer Hirdetésfeladás itt - Itt mindenki hirdet! - Itt mindenki hirdethet! - radarhirdeto.hu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL