A rák gyógyítása a legfejlettebb módszerekkel

A rák gyógyítása a legfejlettebb módszerekkel - Hireink.hu

A világ legfejeltebb orvosi ellátása Izraelben található, így nem véletlen hogy nemzetközi szakértők is dicsérik az izraeli orvosok munkáját! A jó hír pedig az, hogy ma már mindannyiunk számára elérhetővé vált ez is!

Tudta azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert is elérhetnek?
További információkért keresse hírszerkesztőnket itt!


Rangos újságok rendszeresen cikkeznek és elismerően szólnak az izraeli tudósok felfedezéseiről a gyógyászat területén. A világ úgy ismerheti Izraelt, mint amely vezető pozíciót foglal el a technológiai fejlesztésekben, az orvostudományban.


A rák gyógyítása a legfejlettebb módszerekkel 1 - hireink.hu


Miért válassza Izraelt? Miért válassza az N1 MedicalISRAEL-t? 

  • Ma a legfejlettebb ellátást Izraelben nyújtják, összesen 64 gyógyászati központ, 110 speciális klinika, 1.700 ágy és 75 laboratórium áll rendelkezésre.
  • A legképzettebb személyzet is itt található: összesen 12.000 orvos, 1.500 orvossegéd, 1.700 technikai és kisegítő személyzet valamint 2.300 nővér.
  • Nagy sikereket értek el, hiszen évente már 31.000 operáció, valamint 1.5 millió elégedett páciens van.
  • Teljes körű ellátást biztosítanak a következő területeken: a rákbetegségek kezelése, bőrrák, melanóma gyógyászat, meddőség kezelése, nőgyógyászat, neurológia, ortopédia, őssejt,  génterápia, kardiológia, gyermekgyógyászat, terhes gondozás, genetikai betegségek kezelése, fül-orr-gégészet, érsebészet, transzplantáció, urológia, plasztikai sebészet.

A rák gyógyítása a legfejlettebb módszerekkel 2 - hireink.hu


„Már most is évente több száz magyar betegnek tudunk segíteni különféle betegségekben. Fontos, hogy nem kell minden esetben kiutazni a betegnek, mert sokszor elég csak a magyarországi vizsgálati eredmények alapján elkészíteni a megfelelő protokollt. Az eddigi orvosi leleteket lefordítjuk angolra, majd ezt átküldjük az Izraeli központnak, akik továbbítják az anyagokat az adott betegségre leginkább specializálódott orvosi teamnek.” — nyilatkozta a Hireink.hu hírszerkesztőjének Coloman Ghedeon Simon a Horigon Ltd. magyar tulajdonosa, a rakgyogyitasa.com weboldal  üzemeltetője, majd hozzá tette:

„Nem csak daganatos betegségekkel foglalkozunk, hanem több olyannal is, amire időnként azt mondják, hogy gyógyíthatatlan betegség. Ilyen például a diabétesz 1., 2., a női, férfi meddőség, koleszterin és vérnyomás, a tumoros onkológia, a szív és kardiológia.”

Simon kiemelte, hogy például a meddőség kezelésénél, nem a beültetést helyezik előtérbe, hanem mindenképpen a természetes fogamzás elősegítésére helyezik a hangsúlyt. Az onkológia területén viszont több mint 200 irányzat van, így minden területnek meg van a maga specialistája.

„Ki kell, hogy emeljem, idén eddig Magyarországról több száz beteget vállaltunk el, és közel 95%-os a tünetmentességi arány. Ezt óriási sikernek tekintjük! Ma már ott tart Izraelben a daganatos betegségek gyógyítása, hogy odáig fognak eljutni 2024-re, férfiaknál a prosztata tumort, a vastagbél és máj tumort, nőknél a mell tumort, tüdő és méhnyak rákot, — amelyben Magyarországon ma még a legnagyobb az elhalálozás —, már nem fogják a tumoros kategóriába sorolni, mert olyan nagy a gyógyulási arány. A kutatások eredménye többek között az is, hogy a legmodernebb gyógyszereket alkalmazzák a kezelések során.”

A rák gyógyítása a legfejlettebb módszerekkel 3 - hireink.hu


De hogyan és mi történik akkor, ha Izraelben kezelik a beteget?

Gyakorlatilag a kiutazást követően a nulláról kezdik el a vizsgálatokat a professzorok a legmodernebb gépekkel. A vizsgálatokat követően azonnal közlik a beteggel, hogy milyen kezeléseken fog átesni, mennyi idő lesz az ő kezelése és mennyibe fog kerülni a teljes kezelés. Sok esetben olyan gépeket használnak a vizsgálatok folyamán, amely világviszonylatban is még csak Izraelben van használatban.

„Ezen kívül a betegeket folyamatosan segítjük többek között ingyenes tolmácsolással, ingyenesen szállítjuk a lakás és a kórház között, segítjük a szállást megoldani, vagy az utazási jegyet beszerezni. Mindezen szolgáltatások a beteggel kötött magyar nyelvű szerződésben is rögzítve vannak, ezzel is biztosítva a világszínvonalú ellátást. Ráadásul garanciát vállalunk a szerződésben foglaltakra, hiszen nem teljesülés esetén 5 napon belül visszautaljuk a beteg által kifizetett pénz!” — tette hozzá Coloman Ghedeon Simon az eddig elhangzottakhoz.

A következő cikkünkben megszólaltatjuk azokat a betegeket, akik igénybe vették az N1 MedicalISRAEL szolgáltatásait, illetve néhány betegük nyilatkozata már a weboldalukon most is megtalálhatók.

Ha Ön is szeretné a fennálló betegsége gyógyítására a lehető legfejletteb eszközöket használó megoldást megtalálni, akkor kérjen visszahívást, vagy tekintse meg a weboldalon és a Facebook oldalon található információkat!


N1 MedicalISRAEL elérhetőségei:

Visszahívást kérek!

Weboldala megtekintése

Facebook  oldala

 

Nézd meg ezeket is!

MarketingMentorod.hu

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen Ön is a támogatónk!


A Hireink.hu kiáll a függetlenség, a sokoldalúság és a szabad véleménynyilvánítás mellett. Ha Önnek is fontosak ezek az értékek, akkor támogasson minket! Támogatásával hozzájárul a Hireink.hu szerkesztőségének működési költségeihez.


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozzon programunkhoz és támogassa munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 


Miért gyűjt a Hireink.hu támogatást?
A médiaipar hirdetéseken alapuló üzleti modelljére jelentős nyomás nehezedik főleg a nagy technológiai vállalatok részéről. Támogatási akciónkat annak érdekében indítottuk, hogy ezeknek a hatása mérsékeltebben érintse működésünket, és továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki az olvasóink igényeit.

Megjelenteti-e a Hireink.hu valahol a támogatók nevét?
Nem. A támogatóink nevét sehol és semmilyen formában nem hozzuk nyilvánosságra, mivel ezt bizalmas információként kezeljük. Bárhogyan és bármennyivel is támogat minket, mi büszkék leszünk Önre! Büszkék leszünk, mert Ön is tesz cikkeink szabad elérhetőségéért, a független Hireink.hu működéséért.

TÁMOGATÁSÁT KÖSZÖNJÜK!

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója a szepsegradar.hu hirdető oldal.
Szépség Radar Hirdetésfeladás itt - Segítünk megtalálni szépségápolási cikkeit, szolgáltatásait!! - szepsegradar.hu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL