A szemlélődő falusi turizmus és a személyre szóló kiszolgálás örömei a magyar falvakban

A szemlélődő falusi turizmus és személyre szóló kiszolgálás örömei a magyar falvakban - hireink.hu


SzuperFALVAK AKTUÁLIS - Napi tippek, Programok, helyi cégek, SPECIALITÁSOK ~2.700 településen? ... KAPCSOLÓDJON ÖN IS!

A tömegturizmus elterjedésével párhuzamosan alakult ki az igény a csendesebb, békésebb pihenési lehetőségek iránt. Komoly népszerűségre tettek szert a turizmus lágyabb formái, mint pl. a falusi turizmus. Ez a tendencia országunkban is megfigyelhető, a hazai turisták is növekvő számban veszik igénybe a falusi turizmus kínálta lehetőségeket.

Tudta azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert is elérhetnek?
További információkért keresse hírszerkesztőnket itt!

A természet adta nyugalom és csend adta környezetben falusi szálláshelyeket kínálunk. A nagy városközpontok zsúfoltságával, anonimitásával, sebességével szemben a városlakók egyre inkább kezdik előnyben részesíteni a nyugalmat, az emberek közvetlenségét, a természettel való kapcsolatot.

Jelentkezés itt!


A tiszta, nyugodt falusi környezet, az egészség megőrzését és visszaszerzését célzó szolgáltatások széleskörű fejlesztése különösen vonzóvá teszi a falusi turizmus igénybevételét azok számára, akik a mai rohanó és szennyezett világunkban az egészséges életmód és aktív turizmus lehetőségeit keresik.

A falusi turizmus, a falusi szálláshely legfőbb jellemzői, előnyei a családias hangulatú vendéglátás, a természet közelsége, az egészséges táplálkozás, a mozgás, sport- és rekreációs programok. Ugyanakkor a népi hagyományok, kézművesség, a vidék kultúrájának megismerése lelki, szellemi gazdagodást ígér. Kedveltségének titka nagyrészt abban rejlik, hogy a falusi turizmus vendége személyre szóló kiszolgálást kap.

A szemlélődő falusi turizmus és a személyre szóló kiszolgálás örömei a magyar falvakban 2 - hireink.hu


A vidéki és falusi turizmus néhány válfaja


Hagyományőrző falusi turizmus:
 Lehetőség van a hagyományos kismesterségek, népszokások, tájjellegű ételkészítés, mezőgazdasági tevékenységek, élelmiszerfeldolgozás aktív megismerésére, személyes megtapasztalására is.

  • agroturizmus
  • kézműves turizmus
  • gasztroturizmus (tájjellegű ételek)
  • kulturális turizmus (néprajzi hagyományok)
  • örökség-turizmus
  • "csendes" turizmus (pihenés, üdülés).


Egészségvédő falusi turizmus:
 A nagyforgalmú helyektől távoli, friss levegőjű csendes környezetben lévő vendéglátóhely. A turista ellátása bioélelmiszerekkel történik, érdeklődése esetén elsajátíthatja a biotermesztés alapjait. Az állattartás megfelel az állatjóléti szempontoknak is.

  • ökoturizmus,
  • szelíd, zöldturizmus
  • környezetbarát turizmus.

Nézd meg ezeket is!

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen Ön is a támogatónk!


A Hireink.hu kiáll a függetlenség, a sokoldalúság és a szabad véleménynyilvánítás mellett. Ha Önnek is fontosak ezek az értékek, akkor támogasson minket! Támogatásával hozzájárul a Hireink.hu szerkesztőségének működési költségeihez.


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozzon programunkhoz és támogassa munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 


Miért gyűjt a Hireink.hu támogatást?
A médiaipar hirdetéseken alapuló üzleti modelljére jelentős nyomás nehezedik főleg a nagy technológiai vállalatok részéről. Támogatási akciónkat annak érdekében indítottuk, hogy ezeknek a hatása mérsékeltebben érintse működésünket, és továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki az olvasóink igényeit.

Megjelenteti-e a Hireink.hu valahol a támogatók nevét?
Nem. A támogatóink nevét sehol és semmilyen formában nem hozzuk nyilvánosságra, mivel ezt bizalmas információként kezeljük. Bárhogyan és bármennyivel is támogat minket, mi büszkék leszünk Önre! Büszkék leszünk, mert Ön is tesz cikkeink szabad elérhetőségéért, a független Hireink.hu működéséért.

TÁMOGATÁSÁT KÖSZÖNJÜK!

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója a radarhirdeto.hu hirdető oldal.
Radar Hirdető Rendszer Hirdetésfeladás itt - Itt mindenki hirdet! - Itt mindenki hirdethet! - radarhirdeto.hu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL