Az intelligens férfi tisztelettel bánik a nőkkel!

Az intelligens férfi tisztelettel bánik a nőkkel! 1 - Hireink.hu

Sajnos nagyot változott a világ és azt gondolnánk, hogy a tisztelet kevésbé számít már. Pedig higgyük el, igazából minden nő arra vágyik, hogy a férfi tisztelje őt!

Tudta azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert is elérhetnek?
További információkért keresse hírszerkesztőnket itt!

Azt hiszem, azt mindenki tudja, nem az iskolai tanulmányaiból, vagy a menő munkájából látható az, hogy a férfi mennyire intelligens, hanem abból, ahogyan bánik a nőkkel. Ha szeretnéd megtudni milyen az intelligens férfi, akkor figyeld meg, hogyan viselkedik a gyengébbik nemmel.

Az intelligens férfi tisztelettel bánik a nőkkel! 2 - Hireink.hu

Persze nincs két egyforma nő, mint ahogyan nincs két egyforma férfi sem. Mindenkinek meg van a saját elképzelése, hogy milyen férfit szeretne, de egy valamiben szinte minden nő egyet ért: olyan férfire vágyik, aki tiszteli őt, aki tiszteli a nőket.

Lehet egy férfi őrületesen jóképű, kidolgozott testű és vagyonos, ha a belső értékei ezzel nincsenek párhuzamban, bizony mit sem ér. Rövid időn belül szertefoszlik a rózsaszín felhő. Az a férfi, aki a beosztásával, a pénzével, az autójával, a külsőségeivel dicsekszik, és ezzel igyekszik megfogni egy nőt, ott ne számíts sokra. Ráadásul, ha képtelen felfedezni egy nőben a valódi értéket, képtelen a nőkkel és a nőkről kedvesen beszélni, feléjük szeretettel fordulni, annak sajnos az intelligenciája a béka hátsója alatt van.

Az intelligens férfi tisztelettel bánik a nőkkel! 3 - Hireink.hu

A külsőségek elsőre roppant vonzóvá tehetik a férfit. Olyannyira, hogy a nő képes elhitetni magával, a szőke herceget találta meg fehér lovon. Azonban, ha kiderül, hogy ez a szőke herceg nem csak magát, de talán még a fehér lovat is többre tartja a nőnél, akkor jobb minél előbb tovább állni.

A fellángolás lehet, hogy rövid életű lesz, de egy jól működő kapcsolathoz olyan férfire van szükség, aki bebizonyítja a nőnek, hogy megbízható, hogy mindig ott van és támogatást nyújt, ha szükség van rá, aki azt érezteti egy nővel, hogy rajta kívül nem kell más a világon. Az ilyen férfi nem fél bevallani, hogy igen, létezik még szép nő és szép forma a világon, de ezen kívül nem jelent mást számára.  Egy igazi férfi intelligens, és az intelligenciáját hűen tükrözi az, ahogyan a nőkkel bánik!

Az intelligens férfi tisztelettel bánik a nőkkel! 4 - Hireink.hu

Egy igazi férfi tiszteli az édesanyját, a húgát, a nő rokonait, női kollégáit és barátait. Minden nő felé tisztelettel fordul és ez a tisztelet az idegen nők irányában sem tévesztendő össze a flörtöléssel. Egy igazi férfi pontosan tudja, hogy, az igazi nő mindezeket értékeli benne, és cserébe ő is megbecsülést, szeretetet és tiszteletet kap tőle.

Egy ilyen férfiből sugárzik a kedvesség és a kiegyensúlyozottság. Egy ilyen férfi bármikor bátran mer őszinte lenni, mert tudja, hogy a nő esetleges érzelemkitöréseit is képes lesz kezelni a megfelelő higgadtsággal és szeretettel. Mert tudja jól a férfi, hogy időnként vannak nehéz pillanatok, de a kölcsönös tisztelet ennek legyőzésében is segít.

Az intelligens férfi tisztelettel bánik a nőkkel! 5 - Hireink.hu

Az ilyen férfi sosem taktikázik és nem tart egyszerre több vasat a tűzben, mert tudja, hogy semmi értelme megégetnie saját magát. Az ilyen férfi nem fél az elköteleződéstől, sőt, szíve vágya, hogy tartozzon ahhoz, akit tiszta szívéből szerethet, és akivel közösen egy stabil, boldog családot alapíthat. Mert valljuk be, de őszintén: nem mindenki egy boldog, stabil kapcsolatra vágyik?

Az ilyen férfi úgy tudja szeretni a nőt, hogy mellette a nő is jobbá képes válni. Az ilyen nő mellett pedig egy férfi is klasszisokkal boldogabb lehet. Ez egy olyan oda-vissza ható pozitív folyamatot indít el, amelynek köszönhetően a felek a szerelem legmagasabb fokát lesznek képesek megtapasztalni. Az ilyen férfiak és nők alkotják a legboldogabb párokat a világban. Az ő boldogságukra szokás azt mondani, hogy romantikus filmbe illő. Pedig higgyük csak el bátra, hogy ez bárkivel megtörténhet, még veled is!

Az intelligens férfi tisztelettel bánik a nőkkel! 6 - Hireink.hu

Nos, én azt mondom, jó dolog tisztelettel bánni a nőkkel!
Szerinted is?

Nézd meg ezeket is!

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen Ön is a támogatónk!


A Hireink.hu kiáll a függetlenség, a sokoldalúság és a szabad véleménynyilvánítás mellett. Ha Önnek is fontosak ezek az értékek, akkor támogasson minket! Támogatásával hozzájárul a Hireink.hu szerkesztőségének működési költségeihez.


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozzon programunkhoz és támogassa munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 


Miért gyűjt a Hireink.hu támogatást?
A médiaipar hirdetéseken alapuló üzleti modelljére jelentős nyomás nehezedik főleg a nagy technológiai vállalatok részéről. Támogatási akciónkat annak érdekében indítottuk, hogy ezeknek a hatása mérsékeltebben érintse működésünket, és továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki az olvasóink igényeit.

Megjelenteti-e a Hireink.hu valahol a támogatók nevét?
Nem. A támogatóink nevét sehol és semmilyen formában nem hozzuk nyilvánosságra, mivel ezt bizalmas információként kezeljük. Bárhogyan és bármennyivel is támogat minket, mi büszkék leszünk Önre! Büszkék leszünk, mert Ön is tesz cikkeink szabad elérhetőségéért, a független Hireink.hu működéséért.

TÁMOGATÁSÁT KÖSZÖNJÜK!

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója a radarhirdeto.hu hirdető oldal.
Radar Hirdető Rendszer Hirdetésfeladás itt - Itt mindenki hirdet! - Itt mindenki hirdethet! - radarhirdeto.hu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL