Egyedülálló kikapcsolódás hihetetlenül kedvező áron Hajdúdorog strandján

Egyedülálló kikapcsolódás hihetetlenül kedvező áron Hajdúdorog strandján 1 - Hireink.hu

Tudtad azt, hogy van Magyarországon olyan strand, ahol pár ezer forintból kijön nem csak a belépő, de az étkezés is? Ráadásul nem csak az ár az, ami miatt egyedülálló kikapcsolódást nyújthat!

Tudta azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert is elérhetnek?
További információkért keresse hírszerkesztőnket itt!

Sajnos ma már, ha strandolást választunk pihenésnek, legtöbbször szembesülnünk kell azzal a ténnyel, hogy egy nagyobb strandon nem csak a tömegekkel fogunk találkozni, hanem bizony az igen magas árakkal is. Jellemzően sok helyen személyenként 5.000 forint körüli összegeket kérnek el a belépő jegyért, és a strandon történő ékezésért is csillagászati árakat kell fizetni. Így egy 4 fős család pihenése összköltségben napi 30-50.000 forint, vagy még ennél több is lehet!

De nem mindenhol van ez így!

Egyedülálló kikapcsolódás hihetetlenül kedvező áron Hajdúdorog strandján 2 - Hireink.hu

Hajdúdorog városa közel 40 km-re található Debrecentől és 9 km-re fekszik az M3-as autópálya Nyíregyházi ágán található hajdúnánási lehajtótól. A település 9.000 fő feletti lakosság száma a kis városok közzé sorolható. Talán éppen ezért is egyedülálló kikapcsolódást nyújthat a strandra látogatóknak hihetetlenül kedvező áron! Nézzük sorba, hogy mitől olyan egyedülálló Hajdúdorog strandja!

Egyedülálló kikapcsolódás hihetetlenül kedvező áron Hajdúdorog strandján 3 - Hireink.hu

1. Első sorban kiváló termálvízzel rendelkezik melyet 2004-ben hivatalosan is gyógyvízzé nyilvánították. A település 64,5 fokos termálvize 1084 méter mélyről tőr a felszínre, amely oldott ásványi anyag tartalmának köszönhetően főként ízületi betegségek kezelésére ajánlott. A strand területén gyógymedence, tanmedence, pancsoló és gyerekmedence található. Továbbá füves foci és homokos strand röplabda pályát vehetnek igénybe a sportkedvelők.

Egyedülálló kikapcsolódás hihetetlenül kedvező áron Hajdúdorog strandján 4 - Hireink.hu

2. A belépő és szolgáltatás árai messze elmaradnak még az országos átlagtól is, így a napijegy árak hihetetlenül alacsonyak, 400- 900 forint közzé esnek, tehát még az ezer forintot sem érik el!

Egyedülálló kikapcsolódás hihetetlenül kedvező áron Hajdúdorog strandján 5 - Hireink.hu

3. Egy különleges horgásztó és a hozzá kapcsolódó sziget is helyet kapott a strandfürdő területén, így ezen a területen akár kisebb rendezvények is lebonyolíthatók. Ezen kívül a strand területén bográcsozáshoz, szalonnasütéshez kialakított helyek is találhatók.

Egyedülálló kikapcsolódás hihetetlenül kedvező áron Hajdúdorog strandján 6 - Hireink.hu

4. A sátortáborozókra vagy lakókocsival nyaralókra is gondoltak, hiszen a strand területén kialakítottak egymástól sövénnyel elválasztott bokszokat. Minden egyes boksznál elektromos csatlakozás, közvilágítás és hálózativíz rákötésre is van lehetőség, valamint az ivóvízcsapok is rendelkezésre állnak minden bokszban.

Egyedülálló kikapcsolódás hihetetlenül kedvező áron Hajdúdorog strandján 7 - Hireink.hu

5. Népszerű a kemping részén található ifjúsági szállás is, ahol 3 vagy 4 ágyas szobák, valamint ifjúsági szállások bérelhetők. 2010-ben adták át ezt a 40 férőhelyes ifjúsági szálláshelyet, mely külön szociális blokkal és tároló konyhával is rendelkezik.

Egyedülálló kikapcsolódás hihetetlenül kedvező áron Hajdúdorog strandján 8 - Hireink.hu

6. Kedvezményesen étkezni akár a kemping melletti  strand büfében is lehet, ahol nem csak a helyi ételspecialitások fogyaszthatók, hanem a fiatalok által oly népszerű gyorsételek és italok.

Egyedülálló kikapcsolódás hihetetlenül kedvező áron Hajdúdorog strandján 9 - Hireink.hu

7. A strand különlegessége az is, hogy van egy rendezvények számára létesített terület is, ahol nyári időszakban szinte minden hétvégén valamilyen nagy rendezvény várja a kikapcsolódni vágyókat. Például a cikkünk elkészítése előtti hétvégén motoros találkozó volt, a következő hétvégén pedig Mercis Banda Strandparti lesz. 

8. Természetesen gondoltak azokra az ide látogató fiatalokra is, aki szeretnek mozogni. A Strandfürdő melletti Európa Parkban EU finanszírozással került kialakításra az országosan is egyedülálló görkorcsolya, ügyességi skate és kosárlabda pálya.

9. Végezetül talán a legfontosabb az, hogy a strand területe tele van árnyékot és tiszta levegőt adó fákkal. A közelben nincs se nagy forgalmú út, sem füstöt okádó gyár, így rendkívül jó levegővel büszkélkedhet Hajdúdorog! Itt valóban madárfütty közepette, csendes nyugodt környezetben tudja kipihenni magát mindenki.

Kinek ajánlhatjuk a Hajdúdorogi Strandfürdőt és Kempinget? Mindenkinek!

De legfőbbképpen mindazoknak, akik szeretik a nyugodt, csendes környezetet, a kiváló víz és levegő minőséget, és nem szeretnének a pihenésre több tízezer forintot költeni. Közel s távol ez az egyetlen olyan strand, ahol az alacsonyabb jövedelemmel rendelkezők is tudnak strandolni és pihenni. Továbbá azoknak is ajánlhatjuk, akik a közkedvelt rendezvények szórakozási lehetőségeit is szeretnék igénybe venni.

Hajdúdorogi Strandfürdő elérhetőségei:
Cím: 4087 Hajdúdorog, Tokaji út 99.
Telefonszám: +3652389761

Nézd meg ezeket is!

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen Ön is a támogatónk!


A Hireink.hu kiáll a függetlenség, a sokoldalúság és a szabad véleménynyilvánítás mellett. Ha Önnek is fontosak ezek az értékek, akkor támogasson minket! Támogatásával hozzájárul a Hireink.hu szerkesztőségének működési költségeihez.


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozzon programunkhoz és támogassa munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 


Miért gyűjt a Hireink.hu támogatást?
A médiaipar hirdetéseken alapuló üzleti modelljére jelentős nyomás nehezedik főleg a nagy technológiai vállalatok részéről. Támogatási akciónkat annak érdekében indítottuk, hogy ezeknek a hatása mérsékeltebben érintse működésünket, és továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki az olvasóink igényeit.

Megjelenteti-e a Hireink.hu valahol a támogatók nevét?
Nem. A támogatóink nevét sehol és semmilyen formában nem hozzuk nyilvánosságra, mivel ezt bizalmas információként kezeljük. Bárhogyan és bármennyivel is támogat minket, mi büszkék leszünk Önre! Büszkék leszünk, mert Ön is tesz cikkeink szabad elérhetőségéért, a független Hireink.hu működéséért.

TÁMOGATÁSÁT KÖSZÖNJÜK!

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója a radarhirdeto.hu hirdető oldal.
Radar Hirdető Rendszer Hirdetésfeladás itt - Itt mindenki hirdet! - Itt mindenki hirdethet! - radarhirdeto.hu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL