Fazekas Tamara a fitnesz legjobbjai között

Fazekas Tamara a fitnesz legjobbjai között - Hireink.hu

Fazekas Tamara a Magyar Fitness Bajnokság IFBB Bikini Fitness kategória ezüstérmese, valamint a Barcelonában megrendezett Európa Bajnokságon a Top13-ban szerepelt kiválóan!


Tamara jelenleg 24 éves, Győrben nőtt fel, 10 éven keresztül latintáncolt. Most jelenleg Denia, Alicante településen él Spanyolországban már 4 éve. 1 éve tölti ki a mindennapjait a fitnesz. Telefonon sikerült elérnünk, éppen edzésre készült.

Tudta azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert is elérhetnek?
További információkért keresse hírszerkesztőnket itt!

Bár Tamara már Spanyolországot tekinti új otthonának, mégis Berkes László csapatához csatlakozva büszkén viselte a magyar mezt és így az EB-n a magyar csapat tagjaként indulhatott.

Fazekas Tamara a fitnesz legjobbjai között 1 - Hireink.hu

Korábban a Facebookon nagyon sokszor láttam a fitneszezőket és ezért megtetszet nekem is. De azért, hogy Magyar színekben tudjak elindulni, megkerestem Berkes Lacit, aki nagyon sokat segített nekem az elejétől kezdve.” – nyilatkozta a Hireink.hu hírportálnak Fazekas Tamara.

Tamara első sorban nemzetközi versenyeken szeretne részt venni,  mert a magyar csapat tagjaként nemzetközi és magyarországi versenyeken tudja megméretni magát.

Ősszel szeretne elindulni az Arnold Classic 2018 nemzetközi versenyen, ami a fitnesz világ legnagyobb versenyének számít, amit Arnold Schwarzenegger ről neveztek el.

A legnagyobb vágyam, hogy az Arnold Classic 2018 versenyen a lehető legjobb formámat tudjam hozni és ezért igyekezni fogok mindent megtenni!

 
 
Fazekas Tamara a fitnesz legjobbjai között 2 - Hireink.hu
 
Fazekas Tamara a fitnesz legjobbjai között 3 - Hireink.hu
 
Fazekas Tamara a fitnesz legjobbjai között 4 - Hireink.hu
 
Fazekas Tamara a fitnesz legjobbjai között 5 - Hireink.hu
 
Fazekas Tamara a fitnesz legjobbjai között 6 - Hireink.hu
 
Fazekas Tamara a fitnesz legjobbjai között 7 - Hireink.hu
 
Fazekas Tamara a fitnesz legjobbjai között 8 - Hireink.hu
 

Bár még csak 1 éve, hogy a Fitnesz az életem része, de én még csak 24 éves vagyok, így még nagyon sok lehetőségem van a Fitnesz legnagyobbjai közzé bekerülni.” – foglalta össze Tamara a saját meglátását a fitnesszel kapcsolatban.

További sok sikert kívánunk Tamarának!

Szeretne Ön is egy hasonló cikket, amelyben az Ön tevékenységének részletei jelennek meg az Ön elérhetőségeivel?

 

Keresse a Hireink.hu hírszerkesztőit, akik Önnek egy kedvezményes reklámkampány keretében akár országos ismertséget érhetnek el !

Nézd meg ezeket is!

A fitnesz és testépítés magyar bajnokai

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen Ön is a támogatónk!


A Hireink.hu kiáll a függetlenség, a sokoldalúság és a szabad véleménynyilvánítás mellett. Ha Önnek is fontosak ezek az értékek, akkor támogasson minket! Támogatásával hozzájárul a Hireink.hu szerkesztőségének működési költségeihez.


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozzon programunkhoz és támogassa munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 


Miért gyűjt a Hireink.hu támogatást?
A médiaipar hirdetéseken alapuló üzleti modelljére jelentős nyomás nehezedik főleg a nagy technológiai vállalatok részéről. Támogatási akciónkat annak érdekében indítottuk, hogy ezeknek a hatása mérsékeltebben érintse működésünket, és továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki az olvasóink igényeit.

Megjelenteti-e a Hireink.hu valahol a támogatók nevét?
Nem. A támogatóink nevét sehol és semmilyen formában nem hozzuk nyilvánosságra, mivel ezt bizalmas információként kezeljük. Bárhogyan és bármennyivel is támogat minket, mi büszkék leszünk Önre! Büszkék leszünk, mert Ön is tesz cikkeink szabad elérhetőségéért, a független Hireink.hu működéséért.

TÁMOGATÁSÁT KÖSZÖNJÜK!

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója a sportradar.hu hirdető oldal.
Sport Radar Hirdetésfeladás itt - Segítünk megtalálni sporteszközeit és sport szolgáltatásait! - sportradar.hu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL