Fazekas Tamara a fitnesz legjobbjai között

Fazekas Tamara a fitnesz legjobbjai között - Hireink.hu

Fazekas Tamara a Magyar Fitness Bajnokság IFBB Bikini Fitness kategória ezüstérmese, valamint a Barcelonában megrendezett Európa Bajnokságon a Top13-ban szerepelt kiválóan!


Tamara jelenleg 24 éves, Győrben nőtt fel, 10 éven keresztül latintáncolt. Most jelenleg Denia, Alicante településen él Spanyolországban már 4 éve. 1 éve tölti ki a mindennapjait a fitnesz. Telefonon sikerült elérnünk, éppen edzésre készült.

Tudtad azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert, céget is elérhetnek?
További információkért keresd hírszerkesztőnket! Kattints ide!

Bár Tamara már Spanyolországot tekinti új otthonának, mégis Berkes László csapatához csatlakozva büszkén viselte a magyar mezt és így az EB-n a magyar csapat tagjaként indulhatott.

Fazekas Tamara a fitnesz legjobbjai között 1 - Hireink.hu

Korábban a Facebookon nagyon sokszor láttam a fitneszezőket és ezért megtetszet nekem is. De azért, hogy Magyar színekben tudjak elindulni, megkerestem Berkes Lacit, aki nagyon sokat segített nekem az elejétől kezdve.” – nyilatkozta a Hireink.hu hírportálnak Fazekas Tamara.

Tamara első sorban nemzetközi versenyeken szeretne részt venni,  mert a magyar csapat tagjaként nemzetközi és magyarországi versenyeken tudja megméretni magát.

Ősszel szeretne elindulni az Arnold Classic 2018 nemzetközi versenyen, ami a fitnesz világ legnagyobb versenyének számít, amit Arnold Schwarzenegger ről neveztek el.

A legnagyobb vágyam, hogy az Arnold Classic 2018 versenyen a lehető legjobb formámat tudjam hozni és ezért igyekezni fogok mindent megtenni!

 
 
Fazekas Tamara a fitnesz legjobbjai között 2 - Hireink.hu
 
Fazekas Tamara a fitnesz legjobbjai között 3 - Hireink.hu
 
Fazekas Tamara a fitnesz legjobbjai között 4 - Hireink.hu
 
Fazekas Tamara a fitnesz legjobbjai között 5 - Hireink.hu
 
Fazekas Tamara a fitnesz legjobbjai között 6 - Hireink.hu
 
Fazekas Tamara a fitnesz legjobbjai között 7 - Hireink.hu
 
Fazekas Tamara a fitnesz legjobbjai között 8 - Hireink.hu
 

Bár még csak 1 éve, hogy a Fitnesz az életem része, de én még csak 24 éves vagyok, így még nagyon sok lehetőségem van a Fitnesz legnagyobbjai közzé bekerülni.” – foglalta össze Tamara a saját meglátását a fitnesszel kapcsolatban.

További sok sikert kívánunk Tamarának!

A fitnesz és testépítés magyar bajnokai

Érdekesnek találtad cikkünket?
Legyél te is a támogatónk!


A Hireink.hu támogatási programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek hozzánk és támogatásukkal segíthetik, hogy hírszerkesztői, blogírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogasd te is a politika és bulvár mentes pozitív harek folyamatos megjelenését. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhatsz a minőségi hírszolgáltatáshoz!


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozz programunkhoz, támogasd munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója a sportradar.hu hirdető oldal.
Sport Radar Hirdetésfeladás itt - Segítünk megtalálni sporteszközeit és sport szolgáltatásait! - sportradar.hu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL