Hová tűnt a Lufisbácsi?

Hová tűnt a Lufisbácsi? - Hireink.hu

A Nyugati pályaudvar örök nyüzsgésében ikonikus figura Dávid, a vak lufi árus fiú. Mindenki ismeri és szereti, fix pont a pályaudvar életében, ahogy minden délben megérkezik kutyusával, s az állványzat alatt, a falra festett Bobba Fett figura előtt kinyitja kis székét és kipakolja lufijait. Mosolyog, mindenkihez van néhány kedves szava.

Tudtad azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert, céget is elérhetnek?
További információkért keresd hírszerkesztőnket! Kattints ide!

Közel egy hónapja nem látni Dávidot! A szokásos helyén virágárusok kínálják hangos kiabálással portékáikat. Elcsípett mondatokat hallani róla, hogy baleset érte, munkába jövet tisztázatlan körülmények között a szerelvény előtt a vonatsínekre esett, s összetört, mint egy porcelán baba…


De mi történt valójában?

Nem tudni, hogy esett a vágányra a szerelvény eleje és az ütköző között. Vakvezető kutyája, Miksa, eddig minden hasonló helyzetet sikeresen elhárított, most mégis megtörtént a baj. Facebook oldalukon keresték a baleset szemtanúit, de, ahogy az lenni szokott, a pályaudvar csúcsforgalmában senki nem látott semmit.

Hová tűnt a Lufisbácsi? 2 - Hireink.hu

Amit tudunk:

A baleset során Dávid lába több helyen eltört, helyreállító műtétet követően most fekvőgipszben, otthonában lábadozik, munkába  állásának időpontja még erősen kérdéses.

 

A Lufatórium telefonszáma nem cseng ki, némi nyomozást követően mégis elértük Dávidot.

A fiú, aki napi küzdelmet folytat családja és állatkáik fenntartásáért, most komoly bajban van.

Lába lassan, de biztosan gyógyul, párja féltő szeretettel ápolgatja, segíti gyógyulását. Fizikai állapota javul, de a lelke lassabban. Kettőjük bevétele nem fedezi megélhetésüket, Dávid keresete nyújtott némi biztonságot. Bár postai kiszállítással rendelhetőek a lufik, de ezt a lehetőséget kevesen ismerik, a napi utcai árusítás kiesése komoly anyagi veszteség. Dávid, ha tehetné, menne vissza dolgozni fekvőgipszben, tolókocsival, a realitást felesége, Nita képviseli, aki valamelyest jobban látja párja korlátait, s igyekszik meggyőzni férjét, hogy a türelmetlenség a nagy bajból még nagyobbat csinálhat, hisz, ha sérült lábát terheli, vagy esetleg újabb balesetet szenved, a kényszerpihenő sokkal hosszabb és keményebb lesz.

Dávid és Nita álma egy használt, bontott mobilház. Ez most eltolódik, hisz az erre gyűjtögetett pénz most az életüket mentette meg. A cél most a napi túlélés, mentett állataiknak sem mondhatják azt, hogy nincs…

Hogyan tovább?

Majd csak lesz valami,
- mosolyog Dávid, - optimistán nézünk a jövőbe, mert az alagút végén ott a fény…

Aki lufit vásárolna, az facebook oldalukon vagy a weboldalunkon keresztül kapcsolatba tud lépni mindannyiunk Lufisbácsijával:

https://www.facebook.com/lufatorium/  vagy www.lufatorium.org


Nos, én biztosan rendelek lufikat magamnak és a családomnak...

Érdekesnek találtad cikkünket?
Legyél te is a támogatónk!


A Hireink.hu támogatási programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek hozzánk és támogatásukkal segíthetik, hogy hírszerkesztői, blogírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogasd te is a politika és bulvár mentes pozitív harek folyamatos megjelenését. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhatsz a minőségi hírszolgáltatáshoz!


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozz programunkhoz, támogasd munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója a radarhirdeto.hu hirdető oldal.
Radar Hirdető Rendszer Hirdetésfeladás itt - Itt mindenki hirdet! - Itt mindenki hirdethet! - radarhirdeto.hu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL