Hová tűnt a Lufisbácsi?

Hová tűnt a Lufisbácsi? - Hireink.hu

A Nyugati pályaudvar örök nyüzsgésében ikonikus figura Dávid, a vak lufi árus fiú. Mindenki ismeri és szereti, fix pont a pályaudvar életében, ahogy minden délben megérkezik kutyusával, s az állványzat alatt, a falra festett Bobba Fett figura előtt kinyitja kis székét és kipakolja lufijait. Mosolyog, mindenkihez van néhány kedves szava.

Tudta azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert is elérhetnek?
További információkért keresse hírszerkesztőnket itt!

Közel egy hónapja nem látni Dávidot! A szokásos helyén virágárusok kínálják hangos kiabálással portékáikat. Elcsípett mondatokat hallani róla, hogy baleset érte, munkába jövet tisztázatlan körülmények között a szerelvény előtt a vonatsínekre esett, s összetört, mint egy porcelán baba…


De mi történt valójában?

Nem tudni, hogy esett a vágányra a szerelvény eleje és az ütköző között. Vakvezető kutyája, Miksa, eddig minden hasonló helyzetet sikeresen elhárított, most mégis megtörtént a baj. Facebook oldalukon keresték a baleset szemtanúit, de, ahogy az lenni szokott, a pályaudvar csúcsforgalmában senki nem látott semmit.

Hová tűnt a Lufisbácsi? 2 - Hireink.hu

Amit tudunk:

A baleset során Dávid lába több helyen eltört, helyreállító műtétet követően most fekvőgipszben, otthonában lábadozik, munkába  állásának időpontja még erősen kérdéses.

 

A Lufatórium telefonszáma nem cseng ki, némi nyomozást követően mégis elértük Dávidot.

A fiú, aki napi küzdelmet folytat családja és állatkáik fenntartásáért, most komoly bajban van.

Lába lassan, de biztosan gyógyul, párja féltő szeretettel ápolgatja, segíti gyógyulását. Fizikai állapota javul, de a lelke lassabban. Kettőjük bevétele nem fedezi megélhetésüket, Dávid keresete nyújtott némi biztonságot. Bár postai kiszállítással rendelhetőek a lufik, de ezt a lehetőséget kevesen ismerik, a napi utcai árusítás kiesése komoly anyagi veszteség. Dávid, ha tehetné, menne vissza dolgozni fekvőgipszben, tolókocsival, a realitást felesége, Nita képviseli, aki valamelyest jobban látja párja korlátait, s igyekszik meggyőzni férjét, hogy a türelmetlenség a nagy bajból még nagyobbat csinálhat, hisz, ha sérült lábát terheli, vagy esetleg újabb balesetet szenved, a kényszerpihenő sokkal hosszabb és keményebb lesz.

Dávid és Nita álma egy használt, bontott mobilház. Ez most eltolódik, hisz az erre gyűjtögetett pénz most az életüket mentette meg. A cél most a napi túlélés, mentett állataiknak sem mondhatják azt, hogy nincs…

Hogyan tovább?

Majd csak lesz valami,
- mosolyog Dávid, - optimistán nézünk a jövőbe, mert az alagút végén ott a fény…

Aki lufit vásárolna, az facebook oldalukon vagy a weboldalunkon keresztül kapcsolatba tud lépni mindannyiunk Lufisbácsijával:

https://www.facebook.com/lufatorium/  vagy www.lufatorium.org


Nos, én biztosan rendelek lufikat magamnak és a családomnak...

Nézd meg ezeket is!

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen Ön is a támogatónk!


A Hireink.hu kiáll a függetlenség, a sokoldalúság és a szabad véleménynyilvánítás mellett. Ha Önnek is fontosak ezek az értékek, akkor támogasson minket! Támogatásával hozzájárul a Hireink.hu szerkesztőségének működési költségeihez.


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozzon programunkhoz és támogassa munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 


Miért gyűjt a Hireink.hu támogatást?
A médiaipar hirdetéseken alapuló üzleti modelljére jelentős nyomás nehezedik főleg a nagy technológiai vállalatok részéről. Támogatási akciónkat annak érdekében indítottuk, hogy ezeknek a hatása mérsékeltebben érintse működésünket, és továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki az olvasóink igényeit.

Megjelenteti-e a Hireink.hu valahol a támogatók nevét?
Nem. A támogatóink nevét sehol és semmilyen formában nem hozzuk nyilvánosságra, mivel ezt bizalmas információként kezeljük. Bárhogyan és bármennyivel is támogat minket, mi büszkék leszünk Önre! Büszkék leszünk, mert Ön is tesz cikkeink szabad elérhetőségéért, a független Hireink.hu működéséért.

TÁMOGATÁSÁT KÖSZÖNJÜK!

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója a radarhirdeto.hu hirdető oldal.
Radar Hirdető Rendszer Hirdetésfeladás itt - Itt mindenki hirdet! - Itt mindenki hirdethet! - radarhirdeto.hu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL