Ne sírj, ha eljött az idő!

Ne sírj, ha eljött az idő! 1 - Hireink.hu

Látom, hogy sírsz, mert eljött az én időm, hogy elmegyek. Ne sírj, kérlek! Szeretnék pár dolgot elmagyarázni neked.

Tudta azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert is elérhetnek?
További információkért keresse hírszerkesztőnket itt!

Szomorú vagy, mert elmentem, de örülök, hogy találkoztunk. Hány hozzám hasonló kutya hal meg naponta, anélkül, hogy egy hozzád hasonló különleges emberrel találkozott volna?

Tudom, hogy elszomorít az indulás, de most mennem kell. Meg akarlak kérni, hogy ne hibáztasd magad semmiért. Hallottam, hogy sírsz, hogy valami mást kellett volna tenned értem.

Ne mondd ezt, sokat tettél értem! Nélküled semmit sem tudtam volna abból a szépségből, amit ma magammal hoztam a túlvilágra.

Tudnod kell, hogy mi állatok intenzíven élünk, és nagyon bölcsek vagyunk: minden nap kiélvezünk minden apró dolgot és elfelejtjük a rossz múltat. Az életünk akkor kezdődik, amikor megismerjük a szeretetet, ugyanazt a szeretetet, amit te adtál nekem, TE az én szárnyak nélküli két lábú angyalom. Tudd, hogy még akkor is, ha találsz egy állatot, aki súlyosan megsérült és csak egy kis ideje van a világon, hatalmas szolgálatot teszel azzal, ha elkíséred a végső napjaiban.

Senki sem szeret egyedül lenni, kivéve, amikor rájövünk, hogy itt az ideje, hogy el kell menni. Nincs több sírás, kérlek. Boldog leszek!

Eszembe jutott a név, amit adtál nekem, a házad melege, ami ebben az időben az enyém lett. Hallom a hangod, ahogy beszélsz hozzám, még akkor is, ha nem mindig értem, hogy mit mondtál nekem. A szívemet minden simogatta amit adtál nekem. Minden, amit tettél, nagyon értékes volt számomra, és végtelenül köszönöm. Nem tudom, hogy mondjam el neked, mert nem beszélem a nyelvet, de a szememből biztosan látod a hálámat.

Csak két szívességet kérek. Mosd meg az arcod, és kezdj el mosolyogni. Ne feledd, milyen jól éltünk együtt ezekben a pillanatokban.

Ne sírj, ha eljött az idő! 2 - Hireink.hu

Emlékszel a bohóckodásokra? Éld át úgy mint én, mindazt a jót, amin ebben az időben osztoztunk. És ne mondd, hogy nem fogadsz be még egy állatot, mert nehéz volt a kezdet. Nélküled nem élnének bennem azok a szépségek, amiket átéltem. Kérlek, ne csináld ezt!

Sok olyan van, mint én, akik várnak egy olyan valakire mint TE. Add oda nekik, amit nekem adtál, kérlek, szükségük van rá, ahogy nekem is szükségem volt rád. Ne tartsd meg azt a szeretetet, amit adnod kell, csak azért, mert félsz a szenvedéstől.

Kövesd a tanácsom, becsüld meg azt a jót, ami a részed, felismerve, hogy te egy angyal vagy az állatok számára, és hogy a hozzád hasonló emberek nélkül az életünk nehezebb lenne. Kövesd a nemes feladatod, most rajtam múlik, hogy én legyek a te angyalod.

Elkísérlek az utadon, és segítek másokon mint te énrajtam. Beszélek más állatokkal, akik itt vannak velem. Elmondok mindent, amit értem tettél és büszkén mondom: "ez az én családom".

Ma este, amikor az égre nézel, és látsz egy pislákoló csillagot, szeretném, ha tudnád, hogy én vagyok az, aki villogó szemeimmel figyelmeztetlek, hogy rendben megérkeztem, és azt üzenem neked, hogy "köszönöm a szeretetet, amit adtál nekem".

Most elbúcsúzom, de nem azt mondom, hogy " viszlát ", hanem " később találkozunk ".

Van egy különleges égbolt az olyan embereknek mint TE, ahol az élet azzal jutalmaz bennünket, hogy ott találkozunk.

Ott várni fogok rád!

Örök emlékül az elveszített szeretteinkért...

Nézd meg ezeket is!

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen Ön is a támogatónk!


A Hireink.hu kiáll a függetlenség, a sokoldalúság és a szabad véleménynyilvánítás mellett. Ha Önnek is fontosak ezek az értékek, akkor támogasson minket! Támogatásával hozzájárul a Hireink.hu szerkesztőségének működési költségeihez.


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozzon programunkhoz és támogassa munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 


Miért gyűjt a Hireink.hu támogatást?
A médiaipar hirdetéseken alapuló üzleti modelljére jelentős nyomás nehezedik főleg a nagy technológiai vállalatok részéről. Támogatási akciónkat annak érdekében indítottuk, hogy ezeknek a hatása mérsékeltebben érintse működésünket, és továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki az olvasóink igényeit.

Megjelenteti-e a Hireink.hu valahol a támogatók nevét?
Nem. A támogatóink nevét sehol és semmilyen formában nem hozzuk nyilvánosságra, mivel ezt bizalmas információként kezeljük. Bárhogyan és bármennyivel is támogat minket, mi büszkék leszünk Önre! Büszkék leszünk, mert Ön is tesz cikkeink szabad elérhetőségéért, a független Hireink.hu működéséért.

TÁMOGATÁSÁT KÖSZÖNJÜK!

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója az allatradar.hu hirdető oldal.
Állat Radar Hirdetésfeladás itt - Segítünk megtalálni álmai háziállatát! - allatradar.hu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL