Őrült száguldás, 60-nal a Dragon csúszdán Cegléden

Őrült száguldás, 60-nal a Dragon csúszdán Cegléden 1 - Hireink.hu

Igazi bátorság próbára hívja a csúszdázás szerelmeseit az Aqua Centrum Cegléden! 16 méter magasból 60km/órás sebességgel csúszhatnak, akik nem félnek a magasságtól és a gyorsaságtól!

Tudta azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert is elérhetnek?
További információkért keresse hírszerkesztőnket itt!

A nyár az izgalmak, az önfeled szórakozás ideje, persze főleg a fitaloknak és a gyerekeknek. Fontos, hogy részt vehessenek olyan különleges kalandokban, amelyek igazán különleges élménnyé varázsolhatják a szünidő napjait, de azért ez nem csak nekik jelenthet élményt.

Őrült száguldás, 60-nal a Dragon csúszdán Cegléden 2 - Hireink.hu


Az Aqua Centrum Csúszdapark 2005-ben nyitotta meg kapuit 18 óriás csúszdájával. Az aquapark alapmotívuma egy középkori vár hangulatát idézi, mesés, játékos elemekkel. A „gyermek szigeten” sárkánycsúszda, gyermekcsúszdák találhatók, míg a vadfolyó, és a csőcsúszdák, zárt-, nyitott-, hullámforma csúszdák a felnőtt közönséget várják. Közös családi élményt a 4 sávos családi csúszda és a lassúfolyó- biztosítja. 
Az Aqua Centrum 2019. június 8. – szeptember 1. között várja  a szórakozni vágyókat!

Nézd meg a videókat! Nagyon jó!!!

A legvakmerőbbek a kamikaze, illetve a hagyma csúszdán tehetik próbára bátorságukat, de az igazi extrém ajánlat az ingacsúszda! A legújabb és izgalmas ajánlatunk 2017-től a Dragon csúszda, amely 16 méter magasból 60km/órás sebességgel történő csúszást tesz lehetővé. Ez bizony igazi bátorság próba.

Ceglédi Termálfürdő Üzemeltető Kft elérhetőségei:
Cím: 2700 Cegléd Fürdő út 27-29.
Telefonszám: +36 53 505 000
Weboldal: Cegledfurdo.hu

További információk a Cegledfurdo.hu weboldalon találhatók!

Nézd meg ezeket is!

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen Ön is a támogatónk!


A Hireink.hu kiáll a függetlenség, a sokoldalúság és a szabad véleménynyilvánítás mellett. Ha Önnek is fontosak ezek az értékek, akkor támogasson minket! Támogatásával hozzájárul a Hireink.hu szerkesztőségének működési költségeihez.


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozzon programunkhoz és támogassa munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 


Miért gyűjt a Hireink.hu támogatást?
A médiaipar hirdetéseken alapuló üzleti modelljére jelentős nyomás nehezedik főleg a nagy technológiai vállalatok részéről. Támogatási akciónkat annak érdekében indítottuk, hogy ezeknek a hatása mérsékeltebben érintse működésünket, és továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki az olvasóink igényeit.

Megjelenteti-e a Hireink.hu valahol a támogatók nevét?
Nem. A támogatóink nevét sehol és semmilyen formában nem hozzuk nyilvánosságra, mivel ezt bizalmas információként kezeljük. Bárhogyan és bármennyivel is támogat minket, mi büszkék leszünk Önre! Büszkék leszünk, mert Ön is tesz cikkeink szabad elérhetőségéért, a független Hireink.hu működéséért.

TÁMOGATÁSÁT KÖSZÖNJÜK!

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója a radarhirdeto.hu hirdető oldal.
Radar Hirdető Rendszer Hirdetésfeladás itt - Itt mindenki hirdet! - Itt mindenki hirdethet! - radarhirdeto.hu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL