9000 Ft rezsiutalvány a nyugdíjasoknak, 54000 a közfoglalkoztatottaknak

9000 Ft rezsiutalvány a nyugdíjasoknak, 54000 a közfoglalkoztatottaknak 1 Hireink.hu

A nyugdíjasok és a közfoglalkoztatottak is kapnak pénzt még az önkormányzati választások előtt - hangzott el a pénteki kormányinfón.

Tudta azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert is elérhetnek?
További információkért keresse hírszerkesztőnket itt!

Nyugdíjprémiumot is fizet majd a kabinet, de erről még nem közölt részleteket Gulyás Gergely a Miniszterelnökséget vezető miniszter és Hollik István kormányszóvivő.

9000 Ft rezsiutalvány a nyugdíjasoknak, 54000 a közfoglalkoztatottaknak 2 - Hireink.hu


Először az augusztus 21-i kormányülésről számolt be Gulyás Gergely, bár ő nem volt jelen (Kolozsváron volt), de távollétében is „sok fontos és jó döntést” hozott a kabinet. Azzal kezdte, hogy a magyar gazdaság jó számai miatt az idei évben 9000 forint rezsiutalványt kapnak a nyugdíjasok szeptember 30-ig. Háromszor 3000 forintos lesz az utalvány és március végéig használható fel, de csak gáz és áramszámla fizethető ki vele.

A kormányrendelet részletezi az utalványra jogosultak körét, melyek a 2019 májusában ellátásban részesülő öregségi nyugdíjasok, özvegyi nyugdíjasok, a szülői nyugdíjat, árvaellátást, korhatár előtti ellátást, rokkantsági, rehabilitációs ellátást, baleseti, rokkantsági járadékot, fogyatékossági támogatást, vakok személyi járadékát kapók.

9000 Ft rezsiutalvány a nyugdíjasoknak, 54000 a közfoglalkoztatottaknak 3 - Hireink.hu


Azok a közfoglalkoztatottak pedig, akik 2019. január 1. és július 31. között legalább 3 hónapig közfoglalkoztatotti jogviszonyban álltak - és ez augusztus 1-jén is fennáll -, nettó 54 ezer forint egyszeri plusz juttatásban részesülnek.


Az egyszeri 54 ezres juttatás költsége 8 milliárd forint lesz összesen, a rezsiutalvány nyomtatással együtt - amelyet Erzsébet-utalványokra nyomják 2,5 milliárd forint lesz, de a kézbesítés összegéről még nem tudott mit mondani a miniszter.


Gulyás Gergely azt mondta, a juttatásoknak nem a választásokhoz, hanem a jó gazdasági számokhoz van közük.

9000 Ft rezsiutalvány a nyugdíjasoknak, 54000 a közfoglalkoztatottaknak 4 - Hireink.hu

 

Nézd meg ezeket is!

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen Ön is a támogatónk!


A Hireink.hu kiáll a függetlenség, a sokoldalúság és a szabad véleménynyilvánítás mellett. Ha Önnek is fontosak ezek az értékek, akkor támogasson minket! Támogatásával hozzájárul a Hireink.hu szerkesztőségének működési költségeihez.


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozzon programunkhoz és támogassa munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 


Miért gyűjt a Hireink.hu támogatást?
A médiaipar hirdetéseken alapuló üzleti modelljére jelentős nyomás nehezedik főleg a nagy technológiai vállalatok részéről. Támogatási akciónkat annak érdekében indítottuk, hogy ezeknek a hatása mérsékeltebben érintse működésünket, és továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki az olvasóink igényeit.

Megjelenteti-e a Hireink.hu valahol a támogatók nevét?
Nem. A támogatóink nevét sehol és semmilyen formában nem hozzuk nyilvánosságra, mivel ezt bizalmas információként kezeljük. Bárhogyan és bármennyivel is támogat minket, mi büszkék leszünk Önre! Büszkék leszünk, mert Ön is tesz cikkeink szabad elérhetőségéért, a független Hireink.hu működéséért.

TÁMOGATÁSÁT KÖSZÖNJÜK!

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója a radarhirdeto.hu hirdető oldal.
Radar Hirdető Rendszer Hirdetésfeladás itt - Itt mindenki hirdet! - Itt mindenki hirdethet! - radarhirdeto.hu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL