A mentőszolgálat 121 milliót kap, a Katolikus egyház pedig 3.200 milliót

A mentőszolgálat 121 milliót kap, a Katolikus egyház pedig 3.200 milliót 1 - Hireink.hu

Az előző évhez hasonlóan az idén is közzétette a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, hogy mely szervezetek részesülnek a felajánlható adó 1+1 százalékából.

Tudta azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert is elérhetnek?
További információkért keresse hírszerkesztőnket itt!

2018-ban még 1,8 millió magánszemély döntött úgy, hogy valamilyen civil szervezethez és egyházhoz juttatja el adójának felajánlható 1+1 százalékát. Idén már csak 1,69 millióan döntöttek így, de még így is 8,25 milliárd forint felajánlás fog érkezni a felajánlott szervezetekhez és egyházakhoz.

A mentőszolgálat 121 milliót kap, a Katolikus egyház pedig 3.200 milliót 2 - Hireink.hu


A képet egy kicsit árnyaltabbá teszi az a tény, hogy a közfeladatot ellátó szervezetek és intézmények messze nem kaptak akkora támogatást, mint az egyházak!

Az Országos Mentőszolgálat Alapítvány mindössze 121 millió forintot, a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítványa 165 millió forintot, a Bátor Tábor Alapítványa pedig 143 millió forintot fog kapni. Tizenhat szervezetnek jut legalább ötven millió forint, köztük a Rex Kutyaotthon Alapítványnak, a Bethesda Kórház Alapítványnak, vagy az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítványnak.

Az egyházak közül a legtöbb pénzt 3,2 milliárdot a Magyar Katolikus Egyház kapja. A Magyarországi Református Egyház pedig 1,3 milliárdot kap.

Nézd meg ezeket is!

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen Ön is a támogatónk!


A Hireink.hu kiáll a függetlenség, a sokoldalúság és a szabad véleménynyilvánítás mellett. Ha Önnek is fontosak ezek az értékek, akkor támogasson minket! Támogatásával hozzájárul a Hireink.hu szerkesztőségének működési költségeihez.


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozzon programunkhoz és támogassa munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 


Miért gyűjt a Hireink.hu támogatást?
A médiaipar hirdetéseken alapuló üzleti modelljére jelentős nyomás nehezedik főleg a nagy technológiai vállalatok részéről. Támogatási akciónkat annak érdekében indítottuk, hogy ezeknek a hatása mérsékeltebben érintse működésünket, és továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki az olvasóink igényeit.

Megjelenteti-e a Hireink.hu valahol a támogatók nevét?
Nem. A támogatóink nevét sehol és semmilyen formában nem hozzuk nyilvánosságra, mivel ezt bizalmas információként kezeljük. Bárhogyan és bármennyivel is támogat minket, mi büszkék leszünk Önre! Büszkék leszünk, mert Ön is tesz cikkeink szabad elérhetőségéért, a független Hireink.hu működéséért.

TÁMOGATÁSÁT KÖSZÖNJÜK!

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója a radarhirdeto.hu hirdető oldal.
Radar Hirdető Rendszer Hirdetésfeladás itt - Itt mindenki hirdet! - Itt mindenki hirdethet! - radarhirdeto.hu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL