Ne dőlj be a Wizz Air nevében indult durva csalásnak!

Ne dőlj be a Wizz Air nevében indult nagyon durva csalásnak! - Hireink.hu


Ismét itt a nagy átverés: már megint több ezren hiszik el, hogy a Wizz Air a Facebookon kínál két jegyet egy euróért, vagy akár teljesen ingyen.

Tudta azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert is elérhetnek?
További információkért keresse hírszerkesztőnket itt!

Persze szó sincs arról, hogy a légitársaság valóban ilyen akcióba kezdett volna, de a csalók szokásos trükkje működik: a Wizz Airéhez hasonlító oldalon hirdetik a nagy-nagy nyeremény lehetőségét, és még a cím is hasonló, a wizzair.hu-hu.online url-nek sokan bedőlnek.

A gyakorlatilag ingyenes repülőjegy ígérete mellett sokan még azt sem veszik észre, hogy a „Wizz Air 2 ingyenes jegyet kínál! Mert ma 15 évvel ünnepli az első repülés óta!” mondatnak nincs semmi értelme.

Ne dőlj be a Wizz Air nevében indult nagyon durva csalásnak! 2 - Hireink.hu


Az ügyben szerdán délután a légitársaság is közleményt adott ki, amelyben azt írják, megteszik a szükséges lépéseket a csalókkal szemben, és mindenkinek azt tanácsolják, hogy csak a wizzair.com-on és más hivatalos felületeken meghirdetett akcióknak higgyenek, másra ne kattintsanak rá.

A Wizz Air nevében legutóbb fél éve próbáltak csalók ingyenjegyeket ígérni, mindössze egy weboldal megosztásáért és néhány személyes adat megadásáért cserébe. A cég akkor is figyelmeztetett: a hivatalos oldala a wizzair.com. A promócióikat ott, valamint a hivatalos közösségi oldalaikon kell keresni.

Nézd meg ezeket is!

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen Ön is a támogatónk!


A Hireink.hu kiáll a függetlenség, a sokoldalúság és a szabad véleménynyilvánítás mellett. Ha Önnek is fontosak ezek az értékek, akkor támogasson minket! Támogatásával hozzájárul a Hireink.hu szerkesztőségének működési költségeihez.


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozzon programunkhoz és támogassa munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 


Miért gyűjt a Hireink.hu támogatást?
A médiaipar hirdetéseken alapuló üzleti modelljére jelentős nyomás nehezedik főleg a nagy technológiai vállalatok részéről. Támogatási akciónkat annak érdekében indítottuk, hogy ezeknek a hatása mérsékeltebben érintse működésünket, és továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki az olvasóink igényeit.

Megjelenteti-e a Hireink.hu valahol a támogatók nevét?
Nem. A támogatóink nevét sehol és semmilyen formában nem hozzuk nyilvánosságra, mivel ezt bizalmas információként kezeljük. Bárhogyan és bármennyivel is támogat minket, mi büszkék leszünk Önre! Büszkék leszünk, mert Ön is tesz cikkeink szabad elérhetőségéért, a független Hireink.hu működéséért.

TÁMOGATÁSÁT KÖSZÖNJÜK!

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója a radarhirdeto.hu hirdető oldal.
Radar Hirdető Rendszer Hirdetésfeladás itt - Itt mindenki hirdet! - Itt mindenki hirdethet! - radarhirdeto.hu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL