Ne dőlj be a Wizz Air nevében indult durva csalásnak!

Ne dőlj be a Wizz Air nevében indult nagyon durva csalásnak! - Hireink.hu


Ismét itt a nagy átverés: már megint több ezren hiszik el, hogy a Wizz Air a Facebookon kínál két jegyet egy euróért, vagy akár teljesen ingyen.

Tudtad azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert, céget is elérhetnek?
További információkért keresd hírszerkesztőnket! Kattints ide!

Persze szó sincs arról, hogy a légitársaság valóban ilyen akcióba kezdett volna, de a csalók szokásos trükkje működik: a Wizz Airéhez hasonlító oldalon hirdetik a nagy-nagy nyeremény lehetőségét, és még a cím is hasonló, a wizzair.hu-hu.online url-nek sokan bedőlnek.

A gyakorlatilag ingyenes repülőjegy ígérete mellett sokan még azt sem veszik észre, hogy a „Wizz Air 2 ingyenes jegyet kínál! Mert ma 15 évvel ünnepli az első repülés óta!” mondatnak nincs semmi értelme.

Ne dőlj be a Wizz Air nevében indult nagyon durva csalásnak! 2 - Hireink.hu


Az ügyben szerdán délután a légitársaság is közleményt adott ki, amelyben azt írják, megteszik a szükséges lépéseket a csalókkal szemben, és mindenkinek azt tanácsolják, hogy csak a wizzair.com-on és más hivatalos felületeken meghirdetett akcióknak higgyenek, másra ne kattintsanak rá.

A Wizz Air nevében legutóbb fél éve próbáltak csalók ingyenjegyeket ígérni, mindössze egy weboldal megosztásáért és néhány személyes adat megadásáért cserébe. A cég akkor is figyelmeztetett: a hivatalos oldala a wizzair.com. A promócióikat ott, valamint a hivatalos közösségi oldalaikon kell keresni.

Érdekesnek találtad cikkünket?
Legyél te is a támogatónk!


A Hireink.hu támogatási programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek hozzánk és támogatásukkal segíthetik, hogy hírszerkesztői, blogírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogasd te is a politika és bulvár mentes pozitív harek folyamatos megjelenését. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhatsz a minőségi hírszolgáltatáshoz!


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozz programunkhoz, támogasd munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója a radarhirdeto.hu hirdető oldal.
Radar Hirdető Rendszer Hirdetésfeladás itt - Itt mindenki hirdet! - Itt mindenki hirdethet! - radarhirdeto.hu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL