Nyerj elektromos robogót most! További részletek itt!

Nyerj elektromos robogót most! További részletek itt!


Tartson velünk #egyzöldlépés kihívásunkban, és nyerjen elektromos robogót! Hiszünk benne, hogy mindenki személy szerint sokat tehet az élhetőbb jövőért, ami sokszor egy határozott, zöld lépessel kezdődik. Éppen ezért fenntarthatósági kihívást indítottunk #egyzöldlépés néven, az E.ON Energy Globe díj döntőseivel közösen.

Tudta azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert is elérhetnek?
További információkért keresse hírszerkesztőnket itt!

Hogyan vehetek részt a kihívásban?


A csatlakozók között egy elektromos robogót sorsol ki az E-ON!

 

Az alábbi négyből válasszon egy fenntarthatósági vállalást!

1.

Közlekedjen környezettudatosan!
Autó helyett egy hétig járjon biciklivel vagy tömegközlekedéssel, a tisztább levegőért. Mit teszünk mi a fenntartható közlekedésért? Tekintse meg itt!

 

2.

Fenntartható és helyi előnyben!
Egy hétig fogyasszon szezonális, helyi termelésű zöldségeket, gyümölcsöket. Az E.ON Energy Globe díj döntős pályázója, az ÖMKi, Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet segítségével akár Ön is ültethet helyi biozöldséget otthon, illetve oldalukon megtudhatja, hol érdemes vásárolni.

 

3.

Hogyan lehet kibírni egy hétig PET palack nélkül?
Kevesebb műanyag és tisztább környezet: egy hétig kerülje a PET-palackot! Tartson velünk a kihívásban, és ossza meg a tapasztalatait egy képpel. Az E.ON Energy Globe díj döntőseként a Textilmami a műanyag-pelenka mentes háztartás megteremtéséhez kínál segítséget. Ismerje meg a kezdeményezésüket ide kattintva.

 

4.

Energiatudatos otthoni élet
Napelemet nem mindenki tud beszerezni az otthonába, de apró lépésekkel Ön is hozzájárulhat a környezettudatos hétköznapokhoz. Nem kell mást tennie, mint különösen figyelni arra, hogy kihúzza a konnektorból mobilja töltőjét, hogy ne fogyasszon áramot feleslegesen. Az energiatudatos otthoni élethez termékfejlesztéseinkkel járulunk hozzá. Ismerje meg az E.ON SolarHome rendszert!

 

További részletek itt tekinthetők meg: eonfenntarthatojovo.hu/egyzoldlepes

Szeretne Ön is egy hasonló cikket, amelyben az Ön tevékenységének részletei jelennek meg az Ön elérhetőségeivel?

 

Keresse a Hireink.hu hírszerkesztőit, akik Önnek egy kedvezményes reklámkampány keretében akár országos ismertséget érhetnek el !

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen Ön is a támogatónk!


A Hireink.hu kiáll a függetlenség, a sokoldalúság és a szabad véleménynyilvánítás mellett. Ha Önnek is fontosak ezek az értékek, akkor támogasson minket! Támogatásával hozzájárul a Hireink.hu szerkesztőségének működési költségeihez.


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozzon programunkhoz és támogassa munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 


Miért gyűjt a Hireink.hu támogatást?
A médiaipar hirdetéseken alapuló üzleti modelljére jelentős nyomás nehezedik főleg a nagy technológiai vállalatok részéről. Támogatási akciónkat annak érdekében indítottuk, hogy ezeknek a hatása mérsékeltebben érintse működésünket, és továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki az olvasóink igényeit.

Megjelenteti-e a Hireink.hu valahol a támogatók nevét?
Nem. A támogatóink nevét sehol és semmilyen formában nem hozzuk nyilvánosságra, mivel ezt bizalmas információként kezeljük. Bárhogyan és bármennyivel is támogat minket, mi büszkék leszünk Önre! Büszkék leszünk, mert Ön is tesz cikkeink szabad elérhetőségéért, a független Hireink.hu működéséért.

TÁMOGATÁSÁT KÖSZÖNJÜK!

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója a jarmuradar.hu hirdető oldal.
Jármű Radar Hirdetésfeladás itt - Segítünk megtalálni álmai járművét! - jarmuradar.hu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találta, kérjük ossza meg másokkal is! Köszönjük!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL