Fitnesz éremeső Sebestyén Ágnesnek

Fitnesz éremeső Sebestyén Ágnesnek - Hireink.hu


Sebestyén Ágnes elismerést-elismerésre halmoz  a 2018-as tavaszi szezonban: abszolút bajnok, Európa bajnok, világbajnok ezüstérmes lett!

  • 2018.május 6. Bodysport kupa Budapest kategória győzelem és abszolút bajnoki cím fitness figure kategóriában,
  • 2018.május 26. IBFF Európa bajnokság Komárom európa bajnoki cím fitness figure kategóriában
  • 2018.június 16. Wabba világbajnokság Vicenza, Olaszország  2. hely Miss fitness kategóriában.

Tudtad azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert, céget is elérhetnek?
További információkért keresd hírszerkesztőnket! Kattints ide!

Ági jelenleg 46 éves, családos anyuka, üzletasszony. A sport már 8 éves korában az élete részét képezte, akkor 14 éves koráig versenyszerűen sífutó biatlonista volt. A középiskolától kezdve 42 éves koráig nem érdeklődött semmilyen sport iránt, viszont egyre inkább előjött benne az a gondolat, hogy mi lett volna, ha akkor középiskolásként nem hagyja abba a sportolást. Az egyik nap úgy ébredt fel, hogy Fitnesz versenyző lesz, majd a férjem lefotózta őt a kék atlétájában (mellékelve a kép) és ezzel elkezdte a fitnesz edzéseket.

Fitnesz éremeső Sebestyén Ágnesnek 2 - hireink.hu  

Tudod akkor jött egy nagyon erős vágy, hogy én ezt akarom csinálni és ez kellett ahhoz, hogy én el tudjak indulni ezen az úton.” – nyilatkozta a Hireink.hu hírportálnak Ági.

Természetesen az is bennem volt, hogy én akkor sífutóként nem valósítottam meg magam, de majd most! Az első pillanattól kezdve úgy éreztem, hogy ez nekem nagyon be fog jönni.

Ági Budapest III. kerületében egy kis fitnesz terembe kezdte el az első lépéseket, akkor az edzője Farkas János volt. A kitűzött álom kategóri a Fitness figur elérése érdekében 1 évvel ezelőtt megkereste Vida Zolit, aki 4 hónap leforgása alatt úgy felkészítette, hogy már az első Moson- magyaróvári versenyén 1. helyezést ért el, majd még abban az idényben további dobogós eredményei születtek.

Az idei tavaszi idény további "éremesőt"  hozott számára.

Fitnesz éremeső Sebestyén Ágnesnek 3 - hireink.hu

Fitnesz éremeső Sebestyén Ágnesnek 4 - hireink.hu
Fitnesz éremeső Sebestyén Ágnesnek 5 - hireink.hu

Fitnesz éremeső Sebestyén Ágnesnek 6 - hireink.hu
Fitnesz éremeső Sebestyén Ágnesnek 7 - hireink.hu

Fitnesz éremeső Sebestyén Ágnesnek 8 - hireink.hu

Fitnesz éremeső Sebestyén Ágnesnek 9 - hireink.hu

Ez a sport számomra egy életforma, mondhatni a családomon és a munkámon kívül ez az életem. Én úgy érzem, hogy ez a sport mint ha nekem lett volna kitalálva, a szigorú szabályaival, a lemondásaival és a sikereivel egyetemben. Bízom benne, hogy még sok-sok évig ezt csinálhatom.” 

Egy dologban teljesen egyetértettünk: ahhoz, hogy ebben, vagy bármely más sportágban valaki rendkívüli eredményeket akarjon elérni, bizony eléggé "őrültnek" kell lenni, hogy képes legyen minden akadályt legyőzni!

Szerintem nem az a legfontosabb, hogy valaki őstehetség legyen, hanem sokkal inkább fontos az, hogy minden nap beletegye azt, ami a siker eléréséhez szükséges. Legyél maximalista a célod elérésében és hidd el, hogy neked is sikerülni fog!” – foglalta össze Ági a saját meglátását a fitnesszel kapcsolatban.

További sok sikert kívánunk Áginak!

Szeretne Ön is egy hasonló cikket, amelyben az Ön tevékenységének részletei jelennek meg az Ön elérhetőségeivel?

 

Keresse a Hireink.hu hírszerkesztőit, akik Önnek egy kedvezményes reklámkampány keretében akár országos ismertséget érhetnek el !

Nézd meg ezeket is!

A fitnesz és testépítés magyar bajnokai

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen Ön is a támogatónk!


A Hireink.hu kiáll a függetlenség, a sokoldalúság és a szabad véleménynyilvánítás mellett. Ha Önnek is fontosak ezek az értékek, akkor támogasson minket! Támogatásával hozzájárul a Hireink.hu szerkesztőségének működési költségeihez.


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozzon programunkhoz és támogassa munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 


Miért gyűjt a Hireink.hu támogatást?
A médiaipar hirdetéseken alapuló üzleti modelljére jelentős nyomás nehezedik főleg a nagy technológiai vállalatok részéről. Támogatási akciónkat annak érdekében indítottuk, hogy ezeknek a hatása mérsékeltebben érintse működésünket, és továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki az olvasóink igényeit.

Megjelenteti-e a Hireink.hu valahol a támogatók nevét?
Nem. A támogatóink nevét sehol és semmilyen formában nem hozzuk nyilvánosságra, mivel ezt bizalmas információként kezeljük. Bárhogyan és bármennyivel is támogat minket, mi büszkék leszünk Önre! Büszkék leszünk, mert Ön is tesz cikkeink szabad elérhetőségéért, a független Hireink.hu működéséért.

TÁMOGATÁSÁT KÖSZÖNJÜK!

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója a sportradar.hu hirdető oldal.
Sport Radar Hirdetésfeladás itt - Segítünk megtalálni sporteszközeit és sport szolgáltatásait! - sportradar.hu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL