Gyenis Judit a fitnesz többszörös bajnoka!

Gyenis Judit a fitnesz többszörös bajnoka! - Hireink.hu

Gyenis Judit az idei Mad Max Open Athletic Physique és Absolut Women, valamint a Bodysport Kupa, Fitness Figure 40 alatti kategóriájának bajnoka lett!

Tudta azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert is elérhetnek?
További információkért keresse hírszerkesztőnket itt!

Judit 17 évesen kezdett el testépítéssel foglalkozni, egyszerűen azért, mert ahol akkor lakott, semmilyen más sportolási lehetőség nem volt adott. Tény persze, hogy a genetikai adottságai is ideálisak ehhez a sportághoz.

Gyenis Judit a fitnesz többszörös bajnoka! 1 - hireink.hu

Hiszek a kitartó, állhatatos munkában, hiszek a következetességben és az önfegyelemben.” – nyilatkozta a Hireink.hu hírportálnak Gyenis Judit, így a "Mennyi munkával jár ilyen eredményeket elérni?" kérdésre adott válasza sem volt meglepő:

Nekem természetes, hogy amit ennek elérése megkövetel, végrehajtom. Ezért számomra ez nem igazán munka, hanem az életem mindennapjainak szerves része. Szeretem csinálni, így innentől kezdve ezt nem érzem megterhelőnek.

Ettől függetlenül Judit azt hozzá tette, hogy a nemzetközi szintű jó eredmények eléréséhez szükséges folyamatosan hetente több napot edzeni. Mindenkinek figyelni kell a saját szervezete jelzéseire, és tudnia kell arra megfelelően reagálni.

Tisztában kell lenni azzal, hogy milyen étrend szükséges a kívánt forma eléréséhez.

 
Gyenis Judit a fitnesz többszörös bajnoka! 2 - hireink.hu
 
Gyenis Judit a fitnesz többszörös bajnoka! 3 - hireink.hu
 
Gyenis Judit a fitnesz többszörös bajnoka! 4 - hireink.hu
 
Gyenis Judit a fitnesz többszörös bajnoka! 5 - hireink.hu
 
Gyenis Judit a fitnesz többszörös bajnoka! 6 - hireink.hu
 
Gyenis Judit a fitnesz többszörös bajnoka! 7 - hireink.hu
 
Gyenis Judit a fitnesz többszörös bajnoka! 8 - hireink.hu
 
Gyenis Judit a fitnesz többszörös bajnoka! 9 - hireink.hu
 

Judit 2007 óta dolgozik személyi edzőként, így az évek tapaszalatai hozzájárulnak ahhoz, hogy személyi edzőként is a lehető legjobbat tudja nyújtani.

Szeretnék egy élhető formát képviselni. Vállald a felelősséget azért, amit el akarsz érni, és ne mutogass másra. Személyi edzésben is szeretnék egy olyan hiteles példát képviselni, akihez bátran oda mer állni bárki, hogy 'Helló, téged akarlak.'

Judit vendégei tudják, hogy azért, amit el akarnak érni, küzdeni kell (amiért büszke is rájuk)!  Nem csak azért mennek el hozzá, hogy alibijük legyen. Nem várják, hogy a személyi edző végezze el az ő munkájukat. Ez így működik. Fontosnak tartja azt is, hogy ne egy szigorú diéta előírásait kövessék. Legyenek tisztában azokkal az ételekkel és alapelvekkel, amelyekből és amik alapján ők maguk szabadon összeállíthatják a saját étrendjüket. Judit hiszi, hogy minél több munkát fektetsz a célod elérésébe, annál többre fogod becsülni az elért eredményt.

Mindenkiben meg van az a képesség, hogy elérje a vágyott formát. Az, hogy tényleg akarja-e, amiről hiszi, hogy akarja, vagy csak szeretné, a cél elérése felé vezető úton fog kiderülni.” – foglalta össze Judit a saját meglátását a fitnesszel kapcsolatban.

Sok sikert kívánunk neki a következő versenyszezonhoz, amire ez alkalommal is Vida Zoltán segítségével készül fel!

Ha fittebb szeretnél lenni, egészségesebb életre vágysz, vagy szeretnéd elérni a hőn áhított formát, akkor keresd Gyenis Juditot Sopronban a Cutler Gimben.


Gyenis Judit elérhetőségei:

Visszahívást kérek!

Instagram oldala

Facebook  oldala

 

Nézd meg ezeket is!

A fitnesz és testépítés magyar bajnokai

MarketingMentorod.hu

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen Ön is a támogatónk!


A Hireink.hu kiáll a függetlenség, a sokoldalúság és a szabad véleménynyilvánítás mellett. Ha Önnek is fontosak ezek az értékek, akkor támogasson minket! Támogatásával hozzájárul a Hireink.hu szerkesztőségének működési költségeihez.


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozzon programunkhoz és támogassa munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 


Miért gyűjt a Hireink.hu támogatást?
A médiaipar hirdetéseken alapuló üzleti modelljére jelentős nyomás nehezedik főleg a nagy technológiai vállalatok részéről. Támogatási akciónkat annak érdekében indítottuk, hogy ezeknek a hatása mérsékeltebben érintse működésünket, és továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki az olvasóink igényeit.

Megjelenteti-e a Hireink.hu valahol a támogatók nevét?
Nem. A támogatóink nevét sehol és semmilyen formában nem hozzuk nyilvánosságra, mivel ezt bizalmas információként kezeljük. Bárhogyan és bármennyivel is támogat minket, mi büszkék leszünk Önre! Büszkék leszünk, mert Ön is tesz cikkeink szabad elérhetőségéért, a független Hireink.hu működéséért.

TÁMOGATÁSÁT KÖSZÖNJÜK!

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója a sportradar.hu hirdető oldal.
Sport Radar Hirdetésfeladás itt - Segítünk megtalálni sporteszközeit és sport szolgáltatásait! - sportradar.hu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL