Hogyan építhetsz sikeres hálózatot?

Hogyan építhetsz sikeres hálózatot? - hireink.hu


Talán te is tudod, hogy már maga a kérdés is egy örök talány. De még is miért van az, hogy az egyik ember sikeres a hálózat építésben, az MLM-ben, a másik pedig nem?

Ebből a cikkből megtudhatod a sikeres hálózatépítés tuti receptjét. Azonban nem biztos, hogy tetszeni fog neked. Miért? Egész egyszerűen csak azért, mert dolgozni kell benne!

Tudta azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert is elérhetnek?
További információkért keresse hírszerkesztőnket itt!

Az igazság az, hogy akik sikeresek az MLM-ben, azok átlagon felüli időt és energiát fektettek az üzletükbe. És persze ellenálltak mindenféle kísértésnek, melyek azt sugallták, hogy hagyják abba az MLM-et. Ha sikeres akarsz lenni az MLM-ben, neked is ezt kell tenned.

Nem létezik olyan MLM siker, melyben munka nélkül lett volna valaki gazdag. S ha te még is elhitted valakinek azt, hogy nem "kell tenned semmit", akkor bizony ebben te vagy a hibás! Sajnos sok olyan piramis játék indul és tűnik el nagyon hamar, ahol éppen az a fő szlogenjük, hogy a semmit tevéssel is milliomossá válhatsz. Tehát, ha te ilyen hálózatban várod a csodát, már most biztos lehetsz benne, hogy ez soha sem fog megtörténni!

Hirdetés
Profiwebmester.hu - hireink.hu

 
NOS, AKKOR MOST FIGYELJ! Jön a sikeres hálózatépítés tuti receptje!

  1. Talán a legelső, amit meg kell tenned, hogy alakíts ki pozitív szokásokat, a negatívokat pedig hagyd el. Kemény meló, de nagyon hatásos. Hagyd abba a panaszkodást! Hidd el, ha azzal töltöd el az idődet, hogy miért nem megy, és miért nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan szeretnéd, biztosan nem fogsz előre haladni. Sőt! Igazából a saját előre haladásod lehetőségét veszed el ez által saját magadtól!
  2. Fontos, hogy olyan MLM hálózatot válassz, melynek a jelöltkeresési stratégiájával azonosulni tudsz. Vannak olyan hálózatok, ahol elengedhetetlen a folyamatos személyes kapcsolattartás és vannak, ahol szinte mindent meg tudsz oldani online. Egyik sem jobb a másiktól, hanem csak más, mint a többi.
  3. Legyél következetes! Ne tegyél olyat, hogy egyszer csinálom, egyszer nem. Inkább csinálj kevesebbet, mint egyszerre sokat, aztán meg semmit. Gondolj bele, akár milyen erős is egy szikla, ha a víz mindig mossa, előbb vagy utóbb, de biztosan elkopik. Legyél olyan te is, mint a víz és garantáltan eredményeket fogsz elérni!
  4. Válassz olyan MLM hálózatot, melynek szimpatikusak a termékei vagy szolgáltatásai. Ha sikeres akarsz lenni, neked is fogyasztóvá kell válnod! A nélkül nem érhetsz el a csúcsra, hogy személyes tapasztalataid ne lennének az ajánlott termékekről vagy szolgáltatásokról.
  5. Tanulj, tanulj, tanulj! Jó, jó, de mit? – kérdezhetnéd. Először is tanuld meg a választott MLM céged jutalékrendszerét, termékeinek tulajdonságait legalább minimális szinten. Tanuld meg használni azokat a marketing eszközöket, melyeket a választott hálózatodban sikerrel alkalmaznak. Tanuld meg, hogyan kell átadni az információt leendő munkatársaidnak, hogy ők is sikeresek legyenek. Majd az egészet ültesd át a gyakorlatba!
  6. Tartsd a kapcsolatot a szponzoroddal és a hálózat vezetőivel! Nem kell a nyakukra járni, de, ha tanulás közben valamit nem értesz, elbizonytalanodsz, kérj segítséget, mert a szponzorod, a vezetőd valószínűleg tapasztaltabb nálad.
  7. És végül: Legyél türelmes! A hálózatépítés nem a gyorsan meggazdagodás művészete, hanem a nagyon meggazdagodásé. Ha valaki azzal kecsegtet, hogy nagyon rövid időn belül meggazdagodhatsz, na ... ezt inkább hagyjuk!

Hirdetés
Szetar.hu - hireink.hu

Láthatod, hogy nem lehetetlen sikeresnek lenni az MLM-ben, ha követed a fenti tanácsokat. Sőt, igazából csakis olyan dolgokat kell csinálnod, amiket már egészen biztosan csináltál, csak nem elég sokáig!

Végezetül még egy jó tanács! Inkább olyan hálózatot válassz, ahol nagy összegeket nem kell befektetned, hiszen ott a kockázat is nagy! Válassz inkább olyat, ahol pénz helyett inkább a "munkádat kell befektetni", mert ott minden gond és különösebb rizikó nélkül válhatsz hosszú távon sikeressé!

Sok sikert kívánunk neked!

Nézd meg ezeket is!

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen Ön is a támogatónk!


A Hireink.hu kiáll a függetlenség, a sokoldalúság és a szabad véleménynyilvánítás mellett. Ha Önnek is fontosak ezek az értékek, akkor támogasson minket! Támogatásával hozzájárul a Hireink.hu szerkesztőségének működési költségeihez.


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozzon programunkhoz és támogassa munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 


Miért gyűjt a Hireink.hu támogatást?
A médiaipar hirdetéseken alapuló üzleti modelljére jelentős nyomás nehezedik főleg a nagy technológiai vállalatok részéről. Támogatási akciónkat annak érdekében indítottuk, hogy ezeknek a hatása mérsékeltebben érintse működésünket, és továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki az olvasóink igényeit.

Megjelenteti-e a Hireink.hu valahol a támogatók nevét?
Nem. A támogatóink nevét sehol és semmilyen formában nem hozzuk nyilvánosságra, mivel ezt bizalmas információként kezeljük. Bárhogyan és bármennyivel is támogat minket, mi büszkék leszünk Önre! Büszkék leszünk, mert Ön is tesz cikkeink szabad elérhetőségéért, a független Hireink.hu működéséért.

TÁMOGATÁSÁT KÖSZÖNJÜK!

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója a radarhirdeto.hu hirdető oldal.
Radar Hirdető Rendszer Hirdetésfeladás itt - Itt mindenki hirdet! - Itt mindenki hirdethet! - radarhirdeto.hu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL