Hogyan legyünk profik online munkában?

Hogyan legyünk profik online munkában? - Hireink.hu

Aki próbált már valamilyen formában online munkát, az tudja, hogy könnyűnek tűnik, de nem az! Kinek megy és miért? Kinek nem megy és miért nem? Nézzük!

Tudta azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert is elérhetnek?
További információkért keresse hírszerkesztőnket itt!

Felfigyelünk egy hirdetésre:

"Online munkával, otthonról keresek 50-100000ft-t. Ki se mozdulok, nem kell műszakba járnom, nincs főnököm, kötetlen munkaidőben dolgozom, tehát amikor kedvem van..."

Hmmm, de jól hangzik, én is így akarok dolgozni! Ráírok, meghallgatom, elolvasom a sablon szöveget, leírást, regisztrálok és mivel egy hét után nincs eredmény ("de hát ő is 50 ezret keres hetente") , abba is hagyom, "ez kamu meló", "gagyi rendszerrel", stb., stb.

Mindenki hibás persze, csak Én nem. Én mindent megtettem! Vagy mégsem? Valóban mindent megtettem?

Kezdjük néhány kényes kérdéssel:

  • Elolvastál mindent abból az anyagból, amit kaptál?
  • Meg is tanultad? Na, nem szó szerint, de ha kérdeznének belőle, tudnál válaszolni?
  • Értelmezted a leírtakat és összeraktad magadban, hogy fogod ezt a munkát csinálni?
  • Komolyan gondolod, hogy aki ma hetente 50 000.-ret keres online munkával, az ennyit keresett az első hetén is?

Hát nem. Lehet, hogy az első félévben összesen sem. Hogy mégis hogy jutott ide? Nézzük!

Hogyan legyünk profik online munkában? 1 - Hireink.hu


1. Megtanulta


Ezt is, mint minden munkát először meg kell tanulni.

Elmész egy boltba dolgozni pénztárosnak, egyből ismered a pénztárgépet? Nem is kell, hogy megmutassák? Jó Neked. De ez nem a valóság. Mindent meg kell tanulni!


2.Infókat gyűjtött, "puskázott"


Más vajon hogy indult el? Hogy kezdte?

Ha olyan csapatba kerülsz, ahol a szponzorod vagy munkatársad segít, akkor király dolgod van. Fogadd el a segítséget. Fogadd el a tippeket, ötleteket, hiszen a saját tapasztalatukból beszélnek. Kommunikálj vele, velük!!

Nem az a lényeg, hogy "ő tépi a száját" Te meg arra sem vagy képes, hogy válaszolj. Nem, nem ez a dolga. Előbb vagy utóbb abba fogja hagyni az egyoldalú beszélgetést, mert csak annak lehet segíteni, aki hagyja. Te meg megleszel sértődve, "na, ő se olyan"...

Nincs igazad, hidd el. Ha engeded, megtanítják, Neked mit kell csinálni, hogy sikeres legyél ebben a munkában. Előbb-utóbb azért elengedik kicsit a kezed, hiszen nem az a lényeg, hogy helyetted adják el azt a terméket, hanem hogy Te add el, ők pedig hátradőlhetnek, ha akarnak. Ahogy majd Te is hátradőlsz, miután az embereidnek megtanítottad a munkát. De hogy akarsz tanítani, ha Te sem érted?

Hogyan legyünk profik online munkában? 2 - Hireink.hu


3. Felmérte a termékeladás és a csapatépítés adta lehetőségeket


Termékeladás:

Napi használati dolgok? (Tusfürdő, krém, stb.) Ezekből is ki lehet építeni rendszeres vevőkört, hiszen elfogy a krém stb. De például konyhai eszközöket, vagy esetleg TV-t árulsz? Na, ide több vevőt kell szerezni rendszeresen, hiszen valaki bevásárol ezt-azt, de ha nem napi fogyasztási cikk, akkor egy jó darabig nem fog újból vásárolni. Ha kiderül, hogy nem túl jó a minőség, akkor azért nem fog, de ez már más témakör.

A környezetem, Facebook ismerőseim vajon nyitottak ezekre a dolgokra? A másik, nem árt, ha ki is próbálod amit ajánlasz, ha nem is mindet.

"Jó ez a csigakrém pattanásokra!" Első kérdés az lesz: Te használod? Nem? Ha még hozzá is teszed, hogy "szegény csigák." Véged!

"Add fel hirdetésed itt" Kérdés: És milyen az oldal? Erre Te: "Fogalmam sincs, még nem láttam." Ugye, hogy itt nem lesz üzlet?

De maradjunk ezeknél a példáknál: "Jó ez a csigakrém pattanásokra" Első kérdés az lesz: Te használod? Te: Igen, rendszeresen, gyulladáscsökkentő hatása miatt kiválóan alkalmas többek között erre is.

"Add fel hirdetésed itt" Kérdés: És milyen az oldal? Erre Te: Én is itt hirdetek, nézd meg a hirdetésem!

Ezen kívül olvass utána, hogy mi mindenre jó, mert akkor magabiztosan tudsz válaszolni. Vagy nézd meg a hirdető oldalt, hogy milyen egyéb lehetőségek vannak egy hirdetőnek stb. Így tanultál, tájékozódtál arról a termékről, amit készülsz eladni.

Hirdetés
Szetar.hu - hireink.hu


Csapatépítés:

Ez az a fajta passzív jövedelem, amire mindenki vágyik, de a legnehezebb. Az online munkák egyik legjobban hangzó része. Nem azért nehéz, mert "a környezetemben senki nincs, aki regisztrálna". Ha rendszeresen hirdeted ezt a lehetőséget, előbb-utóbb találkozol olyannal, aki csatlakozna hozzád. Az is lehet, hogy ennyibe marad. Csatlakozik, mert "hü de jó" "hü de szuper" aztán ennyi. Van, mondjuk 50 embered, ebből 10 dolgozik is. Szuper, elővehetjük a "nagy számok törvényét"?

Energiáidat összpontosítsd arra a 10 emberre, mert velük érdemes foglalkozni. De tudom, idegesítő az a tudat, hogy ha mind az 50 ember dolgozna, mi mindent érhetnétek el. Persze írj rájuk, hogy "mégis mikor kezdjük a munkát"? Vagy ilyeneket, de ez max 2 próbálkozás legyen. Hidd el több energiát nem érdemes belefektetni.

Itt visszakanyarodnék az elejére. Ugye milyen idegesítő, ha "Te téped a szád" és még nem is válaszolnak??? Tudod, csak annak lehet segíteni, aki hagyja!

Hogyan legyünk profik online munkában? 3 - Hireink.hu


4. Kialakította vevőkörét és megtanította munkatársait


Vannak rendszeres vevői és keresi folyamatosan. Vannak munkatársai, még olyanok is, akik dolgoznak és taníthatók.

Hátradőlhet? Persze, ha akar. Attól függ mi a cél. Eldöntheted, hogy "na megállok 50 embernél és heti 50000-nél", csak nem fogsz tudni megállni és hátradőlni, mert visz tovább a siker íze.


Itt a lényeg!


Szerinted itt 1 hét forgatókönyvét írtam le? Nem! Minimum fél év! De lehet 4 hónap is, meg 5 és fél. Ezért nem szabad feladni 1-2 hét után! Tanulj meg mindent, ami szükséges ehhez a munkához, rakd össze magadban, hogy fogod csinálni és indulj el!

Én online munkában ezt ajánlom: Szetar.hu


Sok sikert kívánok mindenkinek, aki komolyan gondolja.

Nézd meg ezeket is!

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen Ön is a támogatónk!


A Hireink.hu kiáll a függetlenség, a sokoldalúság és a szabad véleménynyilvánítás mellett. Ha Önnek is fontosak ezek az értékek, akkor támogasson minket! Támogatásával hozzájárul a Hireink.hu szerkesztőségének működési költségeihez.


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozzon programunkhoz és támogassa munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 


Miért gyűjt a Hireink.hu támogatást?
A médiaipar hirdetéseken alapuló üzleti modelljére jelentős nyomás nehezedik főleg a nagy technológiai vállalatok részéről. Támogatási akciónkat annak érdekében indítottuk, hogy ezeknek a hatása mérsékeltebben érintse működésünket, és továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki az olvasóink igényeit.

Megjelenteti-e a Hireink.hu valahol a támogatók nevét?
Nem. A támogatóink nevét sehol és semmilyen formában nem hozzuk nyilvánosságra, mivel ezt bizalmas információként kezeljük. Bárhogyan és bármennyivel is támogat minket, mi büszkék leszünk Önre! Büszkék leszünk, mert Ön is tesz cikkeink szabad elérhetőségéért, a független Hireink.hu működéséért.

TÁMOGATÁSÁT KÖSZÖNJÜK!

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója a radarhirdeto.hu hirdető oldal.
Radar Hirdető Rendszer Hirdetésfeladás itt - Itt mindenki hirdet! - Itt mindenki hirdethet! - radarhirdeto.hu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL