Hogyan találtam magamnak állást a SzakemberDIRECT-en?

Hogyan találtam magamnak állást? - Hireink.hu

Állást keresni sokszor egyszerűnek tűnik, de a legmegfelelőbbre rátalálni viszont már komoly feladat lehet - ezt mutatja Zoltán története is.


Szerintem Magyarországon, de máshol sincs olyan, hogy ideális állás. Ki tudja, talán eddig azért nem találta meg Zoltán az álláskereséssel kapcsolatos számításait, mert mindig valami túl ideálisra várt.

Tudta azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert is elérhetnek?
További információkért keresse hírszerkesztőnket itt!

Hátha sikerül alapon, közel 2 évig jártam az állásinterjúkra, de hiába. Az egyik helyen nem volt meg a leendő munkaadóm szerinti kellő tapasztalatom, a másik helyen az általuk elvárt végzettségem hiányzott. Az állásinterjúnak nevezett - időnként "színjátéknál" is - sokszor nem az adott helyzetnek megfelelő szakmai alkalmasságot állapítják meg, de a világ már csak így működik.

Hogyan találtam magamnak állást? 2 - Hireink.hu

Ha statisztikát nézünk, akkor az ismerőseim tapasztalatai szerint (országos szinten) egy és két év között találnak az álláskeresők általában munkát. Amikor felhagytam a berögződött elképzeléseimmel, a spontán kereséssel, ráakadtam pont a saját településünk hirdetési oldalára.  Így találtam olyan állás felhívásra, amely minden szempontból megfelelt az elképzeléseimnek.


SzakemberDIRECT - 3.155 település Álláspiaci Közössége

Tehát ha állást keresel, itt jelentkezhetsz, vagy ha állást kínálsz, nézd meg a SzakemberDIRECT-et!

Állást keresek!

SzakemberDIRECT.hu

 

Nézd meg ezeket is!

SzakemberDIRECT.hu

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen Ön is a támogatónk!


A Hireink.hu kiáll a függetlenség, a sokoldalúság és a szabad véleménynyilvánítás mellett. Ha Önnek is fontosak ezek az értékek, akkor támogasson minket! Támogatásával hozzájárul a Hireink.hu szerkesztőségének működési költségeihez.


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozzon programunkhoz és támogassa munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 


Miért gyűjt a Hireink.hu támogatást?
A médiaipar hirdetéseken alapuló üzleti modelljére jelentős nyomás nehezedik főleg a nagy technológiai vállalatok részéről. Támogatási akciónkat annak érdekében indítottuk, hogy ezeknek a hatása mérsékeltebben érintse működésünket, és továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki az olvasóink igényeit.

Megjelenteti-e a Hireink.hu valahol a támogatók nevét?
Nem. A támogatóink nevét sehol és semmilyen formában nem hozzuk nyilvánosságra, mivel ezt bizalmas információként kezeljük. Bárhogyan és bármennyivel is támogat minket, mi büszkék leszünk Önre! Büszkék leszünk, mert Ön is tesz cikkeink szabad elérhetőségéért, a független Hireink.hu működéséért.

TÁMOGATÁSÁT KÖSZÖNJÜK!

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója az allasradar.eu hirdető oldal.
Állás Radar Hirdetésfeladás itt - Segítünk megtalálni álmai állását!! - allasradar.eu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL