Hogyan találtam magamnak állást a SzakemberDIRECT-en?

Hogyan találtam magamnak állást? - Hireink.hu

Állást keresni sokszor egyszerűnek tűnik, de a legmegfelelőbbre rátalálni viszont már komoly feladat lehet - ezt mutatja Zoltán története is.


Szerintem Magyarországon, de máshol sincs olyan, hogy ideális állás. Ki tudja, talán eddig azért nem találta meg Zoltán az álláskereséssel kapcsolatos számításait, mert mindig valami túl ideálisra várt.

Tudtad azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert, céget is elérhetnek?
További információkért keresd hírszerkesztőnket! Kattints ide!

Hátha sikerül alapon, közel 2 évig jártam az állásinterjúkra, de hiába. Az egyik helyen nem volt meg a leendő munkaadóm szerinti kellő tapasztalatom, a másik helyen az általuk elvárt végzettségem hiányzott. Az állásinterjúnak nevezett - időnként "színjátéknál" is - sokszor nem az adott helyzetnek megfelelő szakmai alkalmasságot állapítják meg, de a világ már csak így működik.

Hogyan találtam magamnak állást? 2 - Hireink.hu

Ha statisztikát nézünk, akkor az ismerőseim tapasztalatai szerint (országos szinten) egy és két év között találnak az álláskeresők általában munkát. Amikor felhagytam a berögződött elképzeléseimmel, a spontán kereséssel, ráakadtam pont a saját településünk hirdetési oldalára.  Így találtam olyan állás felhívásra, amely minden szempontból megfelelt az elképzeléseimnek.


SzakemberDIRECT - 3.155 település Álláspiaci Közössége

Tehát ha állást keresel, itt jelentkezhetsz, vagy ha állást kínálsz, nézd meg a SzakemberDIRECT-et!

Állást keresek!

SzakemberDIRECT.hu

 


  Hireink.hu    Vörös Gyula  

SzakemberDIRECT.hu


Iratkozz fel a Hireink.hu nyereményjátékára, majd oszd meg ezt a cikket a Facebookon, és nyerd meg a

200 ezres ajándékunkat


továbbá, ha a cikkben szereplőtől veszel igénybe szolgáltatást, vagy ha Te magad is kérsz hasonló jellegű cikket, megnyerheted az

1 milliós fődíjunkat is!A nyereményjáték elindításához kattints a Feliratkozásra!


FELIRATKOZÁS

 

A nyereményjátékra történő feliratkozásodról és a további részletekről, megerősítő emailben tájékoztatunk! Ne felejtsd el megosztani ezt a cikket, mert különben nem vehetsz rész a nyereményjáték sorsolásán!!!

 

Érdekesnek találtad cikkünket?
Legyél te is a támogatónk!


A Hireink.hu támogatási programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek hozzánk és támogatásukkal segíthetik, hogy hírszerkesztői, blogírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogasd te is a politika és bulvár mentes pozitív harek folyamatos megjelenését. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhatsz a minőségi hírszolgáltatáshoz!


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozz programunkhoz, támogasd munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója az allasradar.eu hirdető oldal.
Állás Radar Hirdetésfeladás itt - Segítünk megtalálni álmai állását!! - allasradar.eu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL