Kádasi István a Strongman és a Bothúzás bajnoka

Kádasi István a strongman és a bothúzás bajnoka - Hireink.hu

Kádasi István az eddig elért dobogós helyezéseit tovább növelte és a Madarász parkban megrendezett Szlovák Nemzeti Bajnokságon egyazon napon Strongman bajnoki címet és Bothúzás bajnoki címet ért el!

Tudta azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert is elérhetnek?
További információkért keresse hírszerkesztőnket itt!

István 2015 nyarán találkozott először ezzel a sporttal. Ekkor a saját települése, Ipolyvisk polgármestere invitálására megrendezésre került egy amatőr Strongman (erős ember) verseny, amin Ő is részt vett. Ezt követően már magával ragadta ez a sport, és sorra kapta a meghívásokat a Strongman versenyekre. István nem csak a Szlovák bajnokságokon vesz részt, hanem a magyar bajnokságokon is sikeresen szerepel. 

Kádasi István a strongman és a bothúzás bajnoka 1 - Hireink.hu

Eddig amatőr versenyeken 6-szor volt 1., 4-szer volt 2. és 6-szor volt 3. helyezett, de számos más versenyen is kiváló helyezést ért el. A legnagyobb eredményt a a Madarász parkban megrendezett Szlovák Nemzeti Bajnokságon volt, ahol egyazon napon Strongman és Bothúzás bajnoki címet is elért.

A strongman sportág egy nagyon összetett munkáról szól. Némelyik számnál az egész testet igénybe kell vennünk. A kedvenc számaim a kőgolyó, farönk, lengősúly, koffer számok. Személyi rekordom kőgolyóban a 185 kg-os dobás 122 cm-re. Ebben a számban szinte verhetetlen vagyok!” — nyilatkozta a Hireink.hu hírportálnak Kádasi István.

 
Kádasi István a strongman és a bothúzás bajnoka 2 - Hireink.hu
 
Kádasi István a strongman és a bothúzás bajnoka 3 - Hireink.hu
 
Kádasi István a strongman és a bothúzás bajnoka 4 - Hireink.hu
 
Kádasi István a strongman és a bothúzás bajnoka 5 - Hireink.hu
 
Kádasi István a strongman és a bothúzás bajnoka 6 - Hireink.hu
 
Kádasi István a strongman és a bothúzás bajnoka 7 - Hireink.hu
 
Kádasi István a strongman és a bothúzás bajnoka 8 - Hireink.hu
 

Kedvelt számom a sportágban a koffercipelés, de nagyon megterhelő, amikor egy kézben 150 kg van, és összsúlyban 300 kg-ról beszélünk. Van akiknek, és jómagamnak is, leszaggatta a bőrt a tenyeremről, mert a nyerni akarás volt a cél, így eltűrtem a fájdalmat!

Közkedvelt számom a lengősúly verseny, amibe személyes rekordom az, hogy 360 kg-ot vittem 10 méteren keresztül. Farönk nyomásból 125 kg fej fölé emelésem volt. Versenyeken egyik leglátványosabb szám a kamionhúzás, amikor egy 12 tonnás monstrumot kell mozdítani, és ehhez nagyon fontos a technika. Nagyon összetett gyakorlat, egész testet edzeni kell mind az itt felsorolt összes SZÁMHOZ! Egykezes óriás nyomásom 80 kg volt (egy kézzel fej fölé) .” – foglalta össze István a gondolatait.

István testsúlya jelenleg 100 kg. Jövőre rekord kísérletre készül, amiben a 200 kg-os golyót kell feltenni egy 122 cm magas állványra.

Klub társaival  közösen szeretnék, ha minél többen megismernék ezt a sportágat és a klubjukat. Természetesen te is jelentkezhetsz náluk. Gyakorlatilag a 4 alapító tag komoly versenyzői tapasztalatokkal és eredményekkel rendelkezi, így az egyik legeredményesebb klubhoz tudsz csatlakozni.


Sok sikert kívánunk neki a következő versenyekhez is!

Ha szeretnél te is megismerkedni ezzel a sportággal, akkor keresd Kádasi Istvánt Szlovákiában Ipolyvisken a Strongman CLUB SCV-ben vagy az elérhetőségein.


Kádasi István elérhetőségei:

 

Nézd meg ezeket is!

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen Ön is a támogatónk!


A Hireink.hu kiáll a függetlenség, a sokoldalúság és a szabad véleménynyilvánítás mellett. Ha Önnek is fontosak ezek az értékek, akkor támogasson minket! Támogatásával hozzájárul a Hireink.hu szerkesztőségének működési költségeihez.


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozzon programunkhoz és támogassa munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 


Miért gyűjt a Hireink.hu támogatást?
A médiaipar hirdetéseken alapuló üzleti modelljére jelentős nyomás nehezedik főleg a nagy technológiai vállalatok részéről. Támogatási akciónkat annak érdekében indítottuk, hogy ezeknek a hatása mérsékeltebben érintse működésünket, és továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki az olvasóink igényeit.

Megjelenteti-e a Hireink.hu valahol a támogatók nevét?
Nem. A támogatóink nevét sehol és semmilyen formában nem hozzuk nyilvánosságra, mivel ezt bizalmas információként kezeljük. Bárhogyan és bármennyivel is támogat minket, mi büszkék leszünk Önre! Büszkék leszünk, mert Ön is tesz cikkeink szabad elérhetőségéért, a független Hireink.hu működéséért.

TÁMOGATÁSÁT KÖSZÖNJÜK!

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója a sportradar.hu hirdető oldal.
Sport Radar Hirdetésfeladás itt - Segítünk megtalálni sporteszközeit és sport szolgáltatásait! - sportradar.hu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL