Marton Éva már a fitneszben is sikeres!

Marton Éva már a fitneszben is sikeres! - Hireink.hu

Marton Éva a küzdő sport győzelmei után a fitneszben is sikeresen mutatkozott be és a Mad Max Open +165 cm Sportmodell kategória II. helyezettje lett, valamint a Superior Team Pócs Team különdíját is elnyerte.

Tudta azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert is elérhetnek?
További információkért keresse hírszerkesztőnket itt!

Éva 14 éves kora óta foglalkozik aktív sporttal. Először a küzdő sportok irányában haladt. Judóval kezdett Mohácson és 2012-ben Judóban 57kg ban magyar bajnok lett. Később Brazil Jiu Jitsura váltott, melyben 2013-ban szintén országos bajnoki címet ért el, majd ezt követően MMA-val folytatta. Közben versenyszerűen hosszútávfutóként is egyre több eredményt ért el és többek között 2007-ben országos bajnok lett. 

Marton Éva már a fitneszben is sikeres! 1 - hireink.hu

2017-ben magával ragadta a fitnesz világa és elvégezett egy sport oktatói képzést, a testépítés és fitnesz területén. Természetesen ebben a sportágban is igyekszik a legjobb eredményeket elérni és már több versenyen is elindult. Többek között a Mad Max Open +165 cm Sportmodell kategória II. helyezettje lett, valamint ezen a versenyen a Superior Team Pócs Team különdíját is elnyerte.

Azoknak, akik a segítségemet kérik, én abban szeretnék minél többet adni, hogy egy tudatos életstílus váltással érjék el azt, amit szeretnének, de úgy, hogy az hosszú távon is tartható legyen. Fontosnak tartom, hogy ismerjék meg az emberek a testüket, mert akkor úgy tudják a testüket formálni, ahogyan akarják.” — nyilatkozta a Hireink.hu hírportálnak Marton Éva.

A sportolóknak általában a diéta betartása az egyik legmegterhelőbb a versenyre való felkészülés során, hiszen a grammra pontos étkezést a legnehezebb megoldani.

Mindig megválogatom, hogy hol, melyik étteremben étkezek. Sajnos nem igazán létezik olyan étterem, ahol ki lehetne mérlegelni, hogy a számomra előírt mennyiségű és minőségű ételt tudjam elfogyasztani, így ez bizony időnként komoly nehézségeket okoz.

Éva mindenképpen szeretne egy kisebb edzőtermet létrehozni, ahol vissza lehet térni az alapokhoz. Egy olyan termet, ahol nem az számit, hogy milyen szuper gépek vannak, vagy milyen márkás ruhában edzenek. Azok számára, akiknek a sport ugyan olyan fontos mint neki.

Sok sikert kívánunk neki a következő versenyszezonhoz!

Nézd meg ezeket is!

A fitnesz és testépítés magyar bajnokai

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen Ön is a támogatónk!


A Hireink.hu kiáll a függetlenség, a sokoldalúság és a szabad véleménynyilvánítás mellett. Ha Önnek is fontosak ezek az értékek, akkor támogasson minket! Támogatásával hozzájárul a Hireink.hu szerkesztőségének működési költségeihez.


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozzon programunkhoz és támogassa munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 


Miért gyűjt a Hireink.hu támogatást?
A médiaipar hirdetéseken alapuló üzleti modelljére jelentős nyomás nehezedik főleg a nagy technológiai vállalatok részéről. Támogatási akciónkat annak érdekében indítottuk, hogy ezeknek a hatása mérsékeltebben érintse működésünket, és továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki az olvasóink igényeit.

Megjelenteti-e a Hireink.hu valahol a támogatók nevét?
Nem. A támogatóink nevét sehol és semmilyen formában nem hozzuk nyilvánosságra, mivel ezt bizalmas információként kezeljük. Bárhogyan és bármennyivel is támogat minket, mi büszkék leszünk Önre! Büszkék leszünk, mert Ön is tesz cikkeink szabad elérhetőségéért, a független Hireink.hu működéséért.

TÁMOGATÁSÁT KÖSZÖNJÜK!

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója a sportradar.hu hirdető oldal.
Sport Radar Hirdetésfeladás itt - Segítünk megtalálni sporteszközeit és sport szolgáltatásait! - sportradar.hu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL