Molnár Melissza úton a fitnesz legjobbjai közé!

Molnár Melissza úton a fitnesz legjobbjai közé! - Hireink.hu

Molnár Melissza az eddig elért sikereit tovább emelte azzal, hogy a Fitbalance versenyen Miss Zsaru kategóriában ezüstérmes lett!

Tudta azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert is elérhetnek?
További információkért keresse hírszerkesztőnket itt!

Melisszát 4 évvel ezelőtt kezdte el foglalkoztatni az a gondolat, hogy valamihez kezdenie kellene. Azt látta, nem úgy néz ki, mint ahogyan szeretné.  Ráadásul a tábla csokikat és a 2 literes kólákat minden nap elfogyasztotta, ezért abban az időben túlsúllyal küzdött. Így végül az egyik barátja unszolására az egyik kondi teremben kezdett el edzeni, mely mára már számára igazi „szerelemmé” vált.

Molnár Melissza úton a fitnesz legjobbjai közé! 1 - hireink.hu

Bár nagyon izgulós vagyok, de amikor a legelső versenyemen kiálltam a színpadra, minden izgalmam elszállt. Akkor már biztosan tudtam, hogy nekem ez lesz a jövőm.” – nyilatkozta a Hireink.hu hírportálnak Molnár Melissza.

Melissza szeretne minél több embert inspirálni arra, hogy merjenek változtatni, és mint ahogyan neki is sikerült, biztosan másoknak is fog sikerülni a kívánt célt elérni. 

Közben elvégeztem egy olyan fitnesz iskolát, amellyel már azoknak tudok segíteni, akik változtatni szeretnének az alakjukon, az életvitelükön. Azt látom, hogy nagyon sokan vannak, akik nincsenek megelégedve az életükkel, de nem találják a megoldást a problémájukra. Mint ahogyan annak idején én is kerestem a megoldást és végül rátaláltam, ezért tudom, hogy másoknak is lehetséges!

 
Molnár Melissza úton a fitnesz legjobbjai közé! 2 - hireink.hu
 
Molnár Melissza úton a fitnesz legjobbjai közé! 3 - hireink.hu
 
Molnár Melissza úton a fitnesz legjobbjai közé! 4 - hireink.hu
 
Molnár Melissza úton a fitnesz legjobbjai közé! 5 - hireink.hu
 
Molnár Melissza úton a fitnesz legjobbjai közé! 6 - hireink.hu
 
Molnár Melissza úton a fitnesz legjobbjai közé! 7 - hireink.hu
 
Molnár Melissza úton a fitnesz legjobbjai közé! 8 - hireink.hu
 
Molnár Melissza úton a fitnesz legjobbjai közé! 9 - hireink.hu
 

Sokan azt hiszik, hogy egy edző teremben mindenki jól néz ki, és ezért nem mernek bemenni. Mindenki indul valahonnan, mint ahogyan az én képeimen is látod. Ki kisebb, ki nagyobb gondokkal küzd, és ezért is kell személyi edző segítségét igénybe venni.

Melissza mindenképpen személyi edzőként szeretne minél tovább fejlődni és sikereket elérni, de természetesen a következő szezonban ismét megméretteti magát.

Szeretném minél több embernek megmutatni a saját példámmal, hogy én honnan indultam el és hová értem. Biztos vagyok abban, hogy nagyon sokan képesek lennének nagy változásokat elérni a saját életükben. Egyébként én a Budapest XIII. kerület Béke utca 23. alatt található Mecca Gymben edzek, ami kitűnik kíváló felszereltségével. Sok helyen edzettem már, de ez az a hely, ahová ha belépek, úgy érzem otthon vagyok.

Sok sikert kívánunk neki a következő versenyszezonhoz és az edzői tevékenységéhez is!

Ha szeretnél változtatni az eddigi életeden azért, hogy egészségesebb és fittebb legyél, akkor személyesen megkeresheted Molnár Melisszát a Mecca Gymben, vagy keresd őt az elérhetőségein.


Molnár Melissza elérhetőségei:

Visszahívást kérek!

Facebook  oldala

 

Nézd meg ezeket is!

A fitnesz és testépítés magyar bajnokai

MarketingMentorod.hu

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen Ön is a támogatónk!


A Hireink.hu kiáll a függetlenség, a sokoldalúság és a szabad véleménynyilvánítás mellett. Ha Önnek is fontosak ezek az értékek, akkor támogasson minket! Támogatásával hozzájárul a Hireink.hu szerkesztőségének működési költségeihez.


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozzon programunkhoz és támogassa munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 


Miért gyűjt a Hireink.hu támogatást?
A médiaipar hirdetéseken alapuló üzleti modelljére jelentős nyomás nehezedik főleg a nagy technológiai vállalatok részéről. Támogatási akciónkat annak érdekében indítottuk, hogy ezeknek a hatása mérsékeltebben érintse működésünket, és továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki az olvasóink igényeit.

Megjelenteti-e a Hireink.hu valahol a támogatók nevét?
Nem. A támogatóink nevét sehol és semmilyen formában nem hozzuk nyilvánosságra, mivel ezt bizalmas információként kezeljük. Bárhogyan és bármennyivel is támogat minket, mi büszkék leszünk Önre! Büszkék leszünk, mert Ön is tesz cikkeink szabad elérhetőségéért, a független Hireink.hu működéséért.

TÁMOGATÁSÁT KÖSZÖNJÜK!

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója a sportradar.hu hirdető oldal.
Sport Radar Hirdetésfeladás itt - Segítünk megtalálni sporteszközeit és sport szolgáltatásait! - sportradar.hu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖM



Figyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL