Nagy Ágnes a fitnesz új Európa bajnoka

Nagy Ágnes a fitnesz új Európa bajnoka - Hireink.hu

Nagy Ágnes az ide tavaszi szezon új fitnesz versenyzője, a WBPF Európa bajnoka és a Blade Sport Kupa bajnoka lett!

A következő eredményeket érte el: IX. WBPF Európa bajnokság Fitness Physique kategória 1. hely, Lady Sport Physique kategória 1. hely, Sport physique -165 kategória 3. hely, valamint a BLADE SPORT KUPA Fitness Physique kategória 1. hely, Sport Physique kategória 4. hely.

Tudta azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert is elérhetnek?
További információkért keresse hírszerkesztőnket itt!

Ági már 4 éves kora óta táncol. Olyannyira élete részét képezte a tánc, hogy Debrecenben a Csokonai színházban 2 évig profi táncosként lépett fel. A MACIVA-ban (Magyar Cirkusz és Varietében) légi akrobatikát tanult és mellette elkezdett edzőként is tevékenykedni. Tény, hogy a fizikai adottságai adottak ahhoz, hogy a fitnesz világában is eredményes legyen.

Nagy Ágnes a fitnesz új Európa bajnoka 1 - hireink.hu

Nekem ez volt az első verseny időszakom a fitneszben, és decemberben kezdtem el az első diétámat, amit 12 hetes volt.” – nyilatkozta a Hireink.hu hírportálnak Nagy Ágnes.

Ha valaki gyerek kora óta sportol, sokkal gyorsabban kamatoztathatja az addig megszerzett tapasztalatait és tudását, mint aki soha sem foglalkozott semmilyen sporttal. Szerintem én többek között ennek is köszönhetem, hogy ilyen gyorsan ilyen sok eredményt értem el.

Azt azért még hozzátette Ági, senki se gondolja, hogy látványos és gyors eredmény kitartó, folyamatos munka nélkül is el lehet érni. Igazából hetente 5-6 edzés nélkül nem megy, ha rövid időn belül Európa élvonalába akarsz bekerülni! Nagyon fontosnak tartja azt is, hogy példát mutasson azoknak, akik hozzá mennek és őt választják edzőnek.

 
Nagy Ágnes a fitnesz új Európa bajnoka 2 - hireink.hu
 
Nagy Ágnes a fitnesz új Európa bajnoka 3 - hireink.hu
 
Nagy Ágnes a fitnesz új Európa bajnoka 4 - hireink.hu
 
Nagy Ágnes a fitnesz új Európa bajnoka 5 - hireink.hu
 
Nagy Ágnes a fitnesz új Európa bajnoka 6 - hireink.hu
 
Nagy Ágnes a fitnesz új Európa bajnoka 7 - hireink.hu
 
Nagy Ágnes a fitnesz új Európa bajnoka 8 - hireink.hu
 

Az emberek 90%-a a diétánál vérzik el. Ha azt nem tudja tartani, akkor nem tud sikereket elérni. Ehhez pedig akaraterő kell!

Sokan azt hiszik, ahhoz, hogy valaki nagy eredményeket érjen el, sok-sok év szükséges. Mint ahogyan Ági példája is megmutatta, pár hónap kitartó "munka"is meghozhatja egy álom beteljesülését.

Igazából ez egy elhatározás kérdése. Nagyon sok emberben meg van az, hogy Ő versenyezhessen, de a döntést neki kell meghozni és a döntése mellett mindenképpen kitartani!” – foglalta össze Ági a saját meglátását a fitnesszel kapcsolatban.

További sok sikert kívánunk neki!

Ha jobban szeretnéd magad érezni a bőrödben, fittebb szeretnél lenni, egészségesebb életre vágysz, szeretnéd elérni a hőn áhított formás alakot, akkor keresd Nagy Ágit Budapesten a Life1 Nyugati Fitnessben.

Nagy Ágnes Ajándékkupon - Hireink.hu

Aki ezzel az ajándék kuponnal keresi fel Ágit, az ingyenes konzultációt kap!


Elérhetősége: nagyagi.trainer@gmail.com

Nézd meg ezeket is!

A fitnesz és testépítés magyar bajnokai

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen Ön is a támogatónk!


A Hireink.hu kiáll a függetlenség, a sokoldalúság és a szabad véleménynyilvánítás mellett. Ha Önnek is fontosak ezek az értékek, akkor támogasson minket! Támogatásával hozzájárul a Hireink.hu szerkesztőségének működési költségeihez.


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozzon programunkhoz és támogassa munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 


Miért gyűjt a Hireink.hu támogatást?
A médiaipar hirdetéseken alapuló üzleti modelljére jelentős nyomás nehezedik főleg a nagy technológiai vállalatok részéről. Támogatási akciónkat annak érdekében indítottuk, hogy ezeknek a hatása mérsékeltebben érintse működésünket, és továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki az olvasóink igényeit.

Megjelenteti-e a Hireink.hu valahol a támogatók nevét?
Nem. A támogatóink nevét sehol és semmilyen formában nem hozzuk nyilvánosságra, mivel ezt bizalmas információként kezeljük. Bárhogyan és bármennyivel is támogat minket, mi büszkék leszünk Önre! Büszkék leszünk, mert Ön is tesz cikkeink szabad elérhetőségéért, a független Hireink.hu működéséért.

TÁMOGATÁSÁT KÖSZÖNJÜK!

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója a sportradar.hu hirdető oldal.
Sport Radar Hirdetésfeladás itt - Segítünk megtalálni sporteszközeit és sport szolgáltatásait! - sportradar.hu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL