Nyutali Norbert a sokszoros fitnesz bajnok!

Nyutali Norbert a sokszoros fitnesz bajnok! - Hireink.hu

Nyutali Norbert számtalan dobogós helyezése mellett az elmúlt 3 évben 4 kupát nyert meg, így méltán mondhatjuk, hogy igazi sikertörténet az Ő sportolói pályája, bár még csak az elején tart!

Tudta azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert is elérhetnek?
További információkért keresse hírszerkesztőnket itt!

2016-ban és 2018-ban Norbi rengeteg 2. és 3. helyezés ért el athletic testépítőként. Emellett a hódmezővásárhelyi Kriko Kupa 5.0 Magyar bajnokság athletic open kategória bajnoka,  a romániai, Lugos és Temesvár Florin Teodorescu emlékverseny athletic kategória 1. és 2. helyezettje, a tatai Mad Max open verseny athletic open kategória bajnoka, és a győri Krypta Trófea Kupa atheltic open kategória bajnoki címét is megszerezte. Norbi fő segítője és edzője az első képen mellette látható Kristó Endre fitnesz edző.

Nyutali Norbert a sokszoros fitnesz bajnok! 1 - hireink.hu

Norbi, azok közzé tartozik, akik Arnold Schwarzenegger filmjein nőttek fel. Természetesen szeretett volna úgy kinézni, mint Arnold, ezért 16 évesen elkezdett testépítéssel foglalkozni. Ezt következően edző lett és fontosnak tartotta, hogy versenyzőként is megmutassa magát. Kétségtelen tény, hogy ez neki nagyon jól sikerült!

Már gyerek koromban is szerettem volna edző lenni és ezt hamar elérni. Viszont úgy gondoltam, hogy sokkal hitelesebb tudnék lenne, ha én magam mutatom meg, hogy hogyan lehetek a versenyeken sikeres.” – nyilatkozta a Hireink.hu hírportálnak Nyutali Norbert.

Én úgy gondolom, hogy - mint bármelyik más sportágat  -, a testépítést is csak szívvel-lélekkel lehet csinálni, különben nem juthatsz el a hőn áhított csúcsig. Nem könnyű az étkezést és az edzést úgy összeigazítani, hogy végül az a kellő formát eredményezze.

 
Nyutali Norbert a sokszoros fitnesz bajnok! 2 - hireink.hu
 
Nyutali Norbert a sokszoros fitnesz bajnok! 3 - hireink.hu
 
Nyutali Norbert a sokszoros fitnesz bajnok! 4 - hireink.hu
 
Nyutali Norbert a sokszoros fitnesz bajnok! 5 - hireink.hu
 
Nyutali Norbert a sokszoros fitnesz bajnok! 6 - hireink.hu
 
Nyutali Norbert a sokszoros fitnesz bajnok! 7 - hireink.hu
 
Nyutali Norbert a sokszoros fitnesz bajnok! 8 - hireink.hu
 
Nyutali Norbert a sokszoros fitnesz bajnok! 9 - hireink.hu
 

Norbi évek óta dolgozik személyi edzőként. Az elmúlt pár év versenyzői tapasztalatai hozzájárultak ahhoz, hogy a lehető legjobbat tudja nyújtani azok számára, akik őt választják edzőnek.

Olyan sok versenyen vettem részt és annyi mindent tapasztaltam ez alatt az időszak alatt, hogy ezt a tudást szívesen átadom azoknak, akik engem választanak.” – foglalta össze Norbi a gondolatait.

Sok sikert kívánunk neki a következő versenyszezonhoz!

Ha fontos neked a sport, az egészségesebb élet, vagy szeretnéd elérni az áhított testformát, akkor keresd Nyutali Norbertet a kalocsai Fit World teremben vagy az elérhetőségein.


Nyutali Norbert elérhetőségei:

Visszahívást kérek!

Facebook  oldala

 

Nézd meg ezeket is!

A fitnesz és testépítés magyar bajnokai

MarketingMentorod.hu

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen Ön is a támogatónk!


A Hireink.hu kiáll a függetlenség, a sokoldalúság és a szabad véleménynyilvánítás mellett. Ha Önnek is fontosak ezek az értékek, akkor támogasson minket! Támogatásával hozzájárul a Hireink.hu szerkesztőségének működési költségeihez.


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozzon programunkhoz és támogassa munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 


Miért gyűjt a Hireink.hu támogatást?
A médiaipar hirdetéseken alapuló üzleti modelljére jelentős nyomás nehezedik főleg a nagy technológiai vállalatok részéről. Támogatási akciónkat annak érdekében indítottuk, hogy ezeknek a hatása mérsékeltebben érintse működésünket, és továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki az olvasóink igényeit.

Megjelenteti-e a Hireink.hu valahol a támogatók nevét?
Nem. A támogatóink nevét sehol és semmilyen formában nem hozzuk nyilvánosságra, mivel ezt bizalmas információként kezeljük. Bárhogyan és bármennyivel is támogat minket, mi büszkék leszünk Önre! Büszkék leszünk, mert Ön is tesz cikkeink szabad elérhetőségéért, a független Hireink.hu működéséért.

TÁMOGATÁSÁT KÖSZÖNJÜK!

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója a sportradar.hu hirdető oldal.
Sport Radar Hirdetésfeladás itt - Segítünk megtalálni sporteszközeit és sport szolgáltatásait! - sportradar.hu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL