Stresszes munkahely helyett...

Stresszes munkahely helyett - Hireink.hu

Mielőtt megszakadsz a hétköznapi túlhajszolt munkában, állj meg egy pillanatra, és gondold át! Biztos, hogy jó helyen vagy?


Az ember egész felnőtt élete során megoldást keres a megélhetésre. Hiszen el kell tartania önmagát és a családját, minden hónapban ki kell fizetnie a számláit, időnként lecserélni a ruhatárat, a gyereknek iskolai felszerelést venni, kirándulást, tábort fizetni… Fontos, hogy keressen annyit, amiből biztosítani tudja az alapvető életszínvonalat, vagy ha azt nem is, de kiegészítse a családi kasszát.

Tudta azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert is elérhetnek?
További információkért keresse hírszerkesztőnket itt!

Szüleink idejében még biztos, hosszú távú megélhetést jelentett a munkahely. Az emberek tudták, kihúzzák ott akár a nyugdíjig is, és ha jól dolgoznak, megbecsülik őket.
És hogy mennyit változott a világ?

Stresszes munkahely helyett 3 - Hireink.hu

Manapság kevés olyan munkahely létezik, ahol sokáig „ki lehet húzni”. Még aki jól teljesít és belead mindent a munkájába, azt is kizsigerelik, folyamatosan piszkálják, kritizálják, fenyegetik. A legtöbb munkahelyen egy ember végzi két, három társa munkáját, és a felettesek még azt is kevésnek tartják, nem beszélve a sokszor munkához képest aránytalanul alacsony fizetésről.

A társadalomban a dolgozó ember egy igásállathoz hasonlítható, akit ha ütnek, még erősebben húzza az igát. Ám eljön a pont, mikor az állat szó nélkül összeesik és kimúl.  Felvetődik tehát a kérdés: LÉTEZIK olyan munkahely, mely hosszútávon is megélhetést biztosít? Mely nem gyomorgörccsel kezdődik és ér véget minden nap? Ahol egy fizetésből megél egy család? Ahol nem kell attól félni, hogy a teljesítményünk sosem lesz elég?

Stresszes munkahely helyett - Hireink.hu

Talán itt az ideje, hogy elkezdj másképp gondolkodni! Hogy ne a feletteseid és a tulajdonosok pénztárcáját tömd, hanem a sajátodat.

Erre kínál megoldást a Szetar.hu. Kihasználva a reklámokban rejlő potenciált, online munkát biztosít rátermett, saját magukért dolgozni akaró embereknek. És ami a legjobb: leinformálható MAGYAR cég, magyar partnerekkel.


Nem kell hozzá más, csak internet, számítógép vagy okostelefon, és persze egy REGISZTRÁCIÓ.

REGISZTRÁCIÓ


REGISZTRÁLJ A FENTI LINKEN, ÉS KEZDJ EL DOLGOZNI ÖNMAGADÉRT!

Nézd meg ezeket is!

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen Ön is a támogatónk!


A Hireink.hu kiáll a függetlenség, a sokoldalúság és a szabad véleménynyilvánítás mellett. Ha Önnek is fontosak ezek az értékek, akkor támogasson minket! Támogatásával hozzájárul a Hireink.hu szerkesztőségének működési költségeihez.


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozzon programunkhoz és támogassa munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 


Miért gyűjt a Hireink.hu támogatást?
A médiaipar hirdetéseken alapuló üzleti modelljére jelentős nyomás nehezedik főleg a nagy technológiai vállalatok részéről. Támogatási akciónkat annak érdekében indítottuk, hogy ezeknek a hatása mérsékeltebben érintse működésünket, és továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki az olvasóink igényeit.

Megjelenteti-e a Hireink.hu valahol a támogatók nevét?
Nem. A támogatóink nevét sehol és semmilyen formában nem hozzuk nyilvánosságra, mivel ezt bizalmas információként kezeljük. Bárhogyan és bármennyivel is támogat minket, mi büszkék leszünk Önre! Büszkék leszünk, mert Ön is tesz cikkeink szabad elérhetőségéért, a független Hireink.hu működéséért.

TÁMOGATÁSÁT KÖSZÖNJÜK!

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója az allasradar.eu hirdető oldal.
Állás Radar Hirdetésfeladás itt - Segítünk megtalálni álmai állását!! - allasradar.eu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL