Újabb világversenyt nyertek magyar egyetemisták!

Újabb világversenyt nyertek magyar egyetemisták! - hireink.hu


Magyar győzelemmel zárult az amerikai nemzetközi jogi-szoftverfejlesztő verseny, a Global Legal Hackathon.


A verseny első fordulóját a világ minden táján egyszerre, 40 helyszínen tartották, több mint 600 csapat részvételével.  Közülük csak 14-en juthattak be a New York-i döntőbe, köztük, mint az MTI írja, egyetlen európaiként egy magyar csapat.

Tudtad azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert, céget is elérhetnek?
További információkért keresd hírszerkesztőnket! Kattints ide!

A döntőben a szakmai zsűri 48 órát adott a csapatoknak egy olyan szoftver kifejlesztésére, „amely megváltoztathatja a jogi szektor működését”. 

A Revealu csapata: Elődi Márton, Nagy Kristóf, Bihary Gergely, Danóczy Bálint, Bihary Dániel.
Lakatos Péter hiányzik a fotóról, mert nem tudott a többiekkel New Yorkba utazni.

Újabb világversenyt nyertek magyar egyetemisták! 2 - hireink.hu


A GDPR az az adatbiztonsági szempontból előrelépést jelentő, de a cégek körében a súlyos büntetési tételek és az adaptáció nehézségei miatt félelmeket keltő új szisztéma, ami a várakozások szerint az új globális standard lesz, hogy az eddigeknél kevésbé lehessen visszaélni a személyes adatokkal.

A magyar csapat (Bihary Gergely, Lakatos Péter és Elődi Márton mérnök informatikusok, Danóczy Bálint közgazdász, Bihary Dániel jogász és Nagy Kristóf villamosmérnök és dizájner hallgató) adatvédelmi alkalmazásának alapötlete nem is lehetne aktuálisabb: a május 25-én életbe lépő új európai adatvédelmi rendszer, a GDPR-hoz kapcsolódik.

Hirdetés
Profiwebmester.hu - hireink.hu

magyar fejlesztés segítségével a felhasználók egy kattintással megismerhetik a róluk tárolt adatokat és azonnal törölhetik vagy módosíthatják azokat. Az alkalmazás a magánemberek mellett a vállalatok számára is használható: a cégek egy központosított felületen nyomon követhetik a beérkező kéréseket és automatikusan válaszolhatnak is. A program a verseny folyamán prototípusként készült el.

Sorra nyerik a magyarok a világversenyeket! Az előző cikkünkben egy másik csapatról írtunk, akik óriási sikert arattak: Ismét magyarok lettek a világ legjobbjai! 

Forrás: index.hu

Érdekesnek találtad cikkünket?
Legyél te is a támogatónk!


A Hireink.hu támogatási programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek hozzánk és támogatásukkal segíthetik, hogy hírszerkesztői, blogírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogasd te is a politika és bulvár mentes pozitív harek folyamatos megjelenését. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhatsz a minőségi hírszolgáltatáshoz!


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozz programunkhoz, támogasd munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója az allasradar.eu hirdető oldal.
Állás Radar Hirdetésfeladás itt - Segítünk megtalálni álmai állását!! - allasradar.eu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL