Hogyan legyünk modellek?

Divat és szépség trendek 2018 - Hireink.hu

Szeretnék egy pár jó tanácsot, illetve hasznos tippet adni abban, hogy hogyan kezd el a modell pályát.


Mint mindennek, ugyanúgy a modellkedésnek is vannak feltételei. Lássuk milyennek is kell lenned, ha modellként szeretnél dolgozni.

Tudta azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert is elérhetnek?
További információkért keresse hírszerkesztőnket itt!

Fontos hogy kiegyensúlyozott legyél, az arcod legyen karakteres. A magasság minden féle képen számít. Az ideális modell magassága 174 - 180 cm ezek a legkeresettebbek, hiszen jól mutatnak a kifutón. de az alacsonyabb, 165-172 cm-es lányoknak is van lehetőségük. Az ideális testsúlyod a magasságodtól és az alkatodtól függ leginkább. A modelleknél a 175 cm-es magassághoz 50-55 kg a megfelelő, a 168-170 cm-hez 48-50 kg, a 163-165 cm-hez 46-48 kg. Mégse keseredj el, ha nem állnak ki a bordáid.

Hogyan legyünk modellek? 1 - Hireink.hu

Nagyon fontos még, hogy légy magabiztos, szeresd amit csinálsz, legyen önbizalmad. Azért, hogy ki tudj állni, gyakorolj egy tükör előtt. Csináltass egy portfóliót és jelentkezz sok ügynökséghez. Az a lényeg, figyelj arra, hogy milyen a testtartásod. Legyen egyenes a hátad. Húzd ki magad, de ne legyél olyan, mint aki karót nyelt!

Nagy előnyt jelenthet az is, ha a Hireink.hu hírszerkesztői valamelyikét megkéred arra, hogy készítsenek veled riportot, és vegyenek be téged is az országos kampányukban. Igaz, hogy ez egy kis befektetéssel jár, de sokkal könyebben közismertté, felkapottá válsz, ha egy profi, országos csapat támogat ebben!

Hogyan legyünk modellek? 2 - Hireink.hu

Egyébként nem abból a lányból lesz jó modell, aki azt hiszi magáról, hogy csinos vagy szép. Az nagyon hamar elmúlik. Abból a lányból lesz jó modell, aki együttműködő és intelligens, szeretné magát kipróbálni és szeretne új élményeket keresni. Légy magabiztos, de terhelhető!

Hogyan legyünk modellek? 3 - Hireink.hu

De a modellkedésnek is vannak hátrányai is. Lássuk mik is ezek.

Sokan azt hiszik, vagy gondolják, hogy ezek csak fényképek, és nem veszik komolyan az egész modellkedést. Úgy vannak vele, úgyis ki lesznek javítva a hibák. Ez nem így van,  akik igazán sikeresek akarnak lenni, azok bizony komolyan veszik. Vannak, akik túlzásba viszik a szépítkezést, és annyi sminket tesznek magukra, hogy tönkre teszik vele a bőrüket, eltömítik a pólusaikat, amitől pattanásosak vagy mitesszeresek lesznek.

Hogyan legyünk modellek? 4 - Hireink.hu

Sokszor nem ehetsz azt, amit akarsz, alig tutdsz pihenni a nagy forgatagban, így sminkkel kell eltűntetni az éjjelig tartó munka eredményét. Egy fotózáson akkor is mosolyognod kell, ha semmi kedved hozzá, és olyan partnerrel, akivel nem biztos, hogy tökéletes az összhang.

Ne feledd! Ha komolyak a szándékaid, neked kell megtenned az első lépéseket.

Nézd meg ezeket is!

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen Ön is a támogatónk!


A Hireink.hu kiáll a függetlenség, a sokoldalúság és a szabad véleménynyilvánítás mellett. Ha Önnek is fontosak ezek az értékek, akkor támogasson minket! Támogatásával hozzájárul a Hireink.hu szerkesztőségének működési költségeihez.


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozzon programunkhoz és támogassa munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 


Miért gyűjt a Hireink.hu támogatást?
A médiaipar hirdetéseken alapuló üzleti modelljére jelentős nyomás nehezedik főleg a nagy technológiai vállalatok részéről. Támogatási akciónkat annak érdekében indítottuk, hogy ezeknek a hatása mérsékeltebben érintse működésünket, és továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki az olvasóink igényeit.

Megjelenteti-e a Hireink.hu valahol a támogatók nevét?
Nem. A támogatóink nevét sehol és semmilyen formában nem hozzuk nyilvánosságra, mivel ezt bizalmas információként kezeljük. Bárhogyan és bármennyivel is támogat minket, mi büszkék leszünk Önre! Büszkék leszünk, mert Ön is tesz cikkeink szabad elérhetőségéért, a független Hireink.hu működéséért.

TÁMOGATÁSÁT KÖSZÖNJÜK!

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója a radarhirdeto.hu hirdető oldal.
Radar Hirdető Rendszer Hirdetésfeladás itt - Itt mindenki hirdet! - Itt mindenki hirdethet! - radarhirdeto.hu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL