Jön a következő Feláldozhatók film, lesz meglepetés

Jön a következő Feláldozhatók film, lesz meglepetés 1 - Hireink.hu

Sylvester Stallone a saját Instagram profilján keresztül tudatta, nincs veszve a remény, lesz új Feláldozhatók (Expendables) film!

Tudta azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert is elérhetnek?
További információkért keresse hírszerkesztőnket itt!

Persze nem interjúról van szó, hanem maga az akciósztár, Sylvester Stallone tette ki a Feláldozhatók 4 ízelítőjét az Instagram profiljára. A kiírás csak annyi volt, hogy egy következő új kalandon dolgozik, de a kép félreérthetetlen, a rajongók pedig fellélegezhetnek, ismét lesz öreg hősök osztálytalálkozója a csatamezőn.

Jön a következő Feláldozhatók film, lesz meglepetés 2 - Hireink.hu


Miután Sylvester Stallone az Avi Lerner producerrel való nézeteltérései miatt kilépett a The Expendables - A feláldozhatók széria folytatásából és utána Arnold Schwarzenegger is követte őt, azt hittük, hogy be is fellegzett a negyedik felvonásnak. Ám úgy tűnik, hogy valami megváltozott, mivel Sly Instagramon belelendült a Feláldozhatókkal kapcsolatos posztok gyártásába.


Persze arra még mindig nincs garancia, hogy Stallone fel fog bukkanni A feláldozhatók 4-ben, az viszont biztos, hogy a film el fog készülni. A franchise egyik oszlopos tagja, Randy Couture ugyanis egy friss interjúban azt nyilatkozta, hogy már nagyon izgatott a negyedik epizód miatt, amelyet augusztusban kezdhetnek el forgatni, mivel várhatóan visszatérnek majd Bulgáriába. Randy rengeteg időt töltött el Szófiában és Várnában, odáig van az ottani emberekért és a helyi ételekért is.

Egyébként az előző három részben már olyan legendák szerepeltek, mint Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Chuck Norris, Jean-Claude Van Damme vagy Jason Statham, de a negyedikben tuti, hogy megint kapunk pár ismerős arcot. Azt még nem lehet tudni, hogy mikor jön A feláldozhatók 4, de biztos, hogy a műfaj rajongói imádni fogják, mint az előző alkotásokat, amik mind elég nagy sikert értek el, mert remekül megidézték a 80-as évek akciófilmjeinek összetéveszthetetlen hangulatát.

Jön a következő Feláldozhatók film, lesz meglepetés 3 - Hireink.hu


No persze azt se felejtsük el, hogy a várható meglepetésen kívül a széria összességében már 800 millió dollárt hozott a konyhára, így az üzleti ok sem elhanyagolható szempont a forgatások folytatásában.

Nézd meg ezeket is!

Szeretne Ön is egy hasonló cikket, amelyben az Ön tevékenységének részletei jelennek meg az Ön elérhetőségeivel?

 

Keresse a Hireink.hu hírszerkesztőit, akik Önnek egy kedvezményes reklámkampány keretében akár országos ismertséget érhetnek el !

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen Ön is a támogatónk!


A Hireink.hu kiáll a függetlenség, a sokoldalúság és a szabad véleménynyilvánítás mellett. Ha Önnek is fontosak ezek az értékek, akkor támogasson minket! Támogatásával hozzájárul a Hireink.hu szerkesztőségének működési költségeihez.


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozzon programunkhoz és támogassa munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 


Miért gyűjt a Hireink.hu támogatást?
A médiaipar hirdetéseken alapuló üzleti modelljére jelentős nyomás nehezedik főleg a nagy technológiai vállalatok részéről. Támogatási akciónkat annak érdekében indítottuk, hogy ezeknek a hatása mérsékeltebben érintse működésünket, és továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki az olvasóink igényeit.

Megjelenteti-e a Hireink.hu valahol a támogatók nevét?
Nem. A támogatóink nevét sehol és semmilyen formában nem hozzuk nyilvánosságra, mivel ezt bizalmas információként kezeljük. Bárhogyan és bármennyivel is támogat minket, mi büszkék leszünk Önre! Büszkék leszünk, mert Ön is tesz cikkeink szabad elérhetőségéért, a független Hireink.hu működéséért.

TÁMOGATÁSÁT KÖSZÖNJÜK!

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója a radarhirdeto.hu hirdető oldal.
Radar Hirdető Rendszer Hirdetésfeladás itt - Itt mindenki hirdet! - Itt mindenki hirdethet! - radarhirdeto.hu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL