Kádasi Norbert - Hullócsillag

Kádasi Norbert - Hullócsillag - Hireink.hu

Kádasi Norbert elkészült új klipje igazi slágergyanús feldolgozás, mely nem csak a fiatal korosztálynak szól, de képes megszólítani bármely korosztályt is! És nem véletlenül!

Tudta azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert is elérhetnek?
További információkért keresse hírszerkesztőnket itt!

Norbi a zenével 2012-ben lépett közös útra és rögtön tudta, ez egy életre szóló szerelem lesz. Akkor tudatosult benne, hogy színpadon szeretne állni. 2 évvel később Budapesten Karai Anna lett az ének tanára. 

Kádasi Norbert - Hullócsillag 1 - Hireink.hu

Gyerekkoromtól elkísért az éneklés, hiszen felvidéki magyarként magyar népdalokon nőttem fel. Nehezen indultam el az elején, de nagyon sokan bíztattak, hogy csináljam. Az első lemezem Kezdet néven Kecskeméten készült. Az ének tanulás pedig részben mind a mai napig Budapesthez köt.” — nyilatkozta a Hireink.hu hírportálnak Kádasi Norbert.

A szeptember végén elkészült új száma  éppen a szombati bemutató koncerten hangzott el először, ami méltán aratott nagy sikert. Jó volt látni, hogy a mostanában oly divatos Playback mellőzésével élőben adta elő a számait, így igazi élő koncertben volt része mindenkinek.

 
Kádasi Norbert - Hullócsillag 2 - Hireink.hu
 

Igen is fontos, hogy ne Playback-ről menjen az ének, hanem a valódi hangomat lehessen hallani. Ugyanilyen fontosnak tartom azt is, hogy ne legyenek a számaim elektronikusan úgy kijavítva, hogy az esetlegesen előforduló ének hibáimat ne lehessen észrevenni. Miért? Mert ha nem törekszem a tökéletességre, hanem hagyom a feljavítást, amikor élőben éneklek, bizony szembetűnő lesz a különbség.

Norbi elmondta, hogy a családja támogatja és szereti amit csinál. Ez azt jelenti számára, hogy jó úton halad és ennek „így kell mennie tovább”. Igen, ő is látja azon énekesek sokaságát, akik turnéznak és sokat vannak távol a családjuktól. Tudja jól, hogy mehet az egyik a másik rovására, de ez őt még egyenlőre nem érinti.

Mit jelent számomra a zene? Mindent! Hisz ott van mellettem bánatban-örömben, sikerben-kudarcban egyaránt. Zenehallgatás közben mindig megtalálom az adott szituációhoz való mondanivalót egy-egy dalban, legyen az éppen sietve valahová, vagy akár reggeli közben. Az üzenet mindig rejtve van, csak figyelni kell!

Norbi szeretne jövő évben kiadni egy új lemezt, aminek az előkészítését hamarosan elkezdik. Biztosak vagyunk abban, hogy 1-2 éven belül az ország megismeri a dalait.


Sok sikert kívánunk neki a következő koncertekhez is!

Ha szeretnéd te is a számait megismerni és szeretnél a koncertjein részt venni, keresd őt az elérhetőségein.


Kádasi Norbert elérhetőségei:

 

Nézd meg ezeket is!

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen Ön is a támogatónk!


A Hireink.hu kiáll a függetlenség, a sokoldalúság és a szabad véleménynyilvánítás mellett. Ha Önnek is fontosak ezek az értékek, akkor támogasson minket! Támogatásával hozzájárul a Hireink.hu szerkesztőségének működési költségeihez.


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozzon programunkhoz és támogassa munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 


Miért gyűjt a Hireink.hu támogatást?
A médiaipar hirdetéseken alapuló üzleti modelljére jelentős nyomás nehezedik főleg a nagy technológiai vállalatok részéről. Támogatási akciónkat annak érdekében indítottuk, hogy ezeknek a hatása mérsékeltebben érintse működésünket, és továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki az olvasóink igényeit.

Megjelenteti-e a Hireink.hu valahol a támogatók nevét?
Nem. A támogatóink nevét sehol és semmilyen formában nem hozzuk nyilvánosságra, mivel ezt bizalmas információként kezeljük. Bárhogyan és bármennyivel is támogat minket, mi büszkék leszünk Önre! Büszkék leszünk, mert Ön is tesz cikkeink szabad elérhetőségéért, a független Hireink.hu működéséért.

TÁMOGATÁSÁT KÖSZÖNJÜK!

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója a radarhirdeto.hu hirdető oldal.
Radar Hirdető Rendszer Hirdetésfeladás itt - Itt mindenki hirdet! - Itt mindenki hirdethet! - radarhirdeto.hu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL