Könyvmánia - E-book kiadók

Könyvmánia - E-book kiadók - Hireink.hu

A könyv életünk szerves része. Már kisgyermekkorban jelen van, tanít, mesél és végigvezet egy-egy életszakaszon. Ízlésnek, érdeklődési körnek megfelelően számos kisebb-nagyobb, vékonyabb-terjedelmesebb, képes vagy írott példány megtalálható a kínálatban.

Tudta azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert is elérhetnek?
További információkért keresse hírszerkesztőnket itt!

Modern, számítógépes világunk a könyveket is új, digitalizált útra terelte, mely nem csak költségkímélő a kiadók számára, de jóval egyszerűbben könyvvé alakítható, nem kell raktárat bérelni a tárolásra, sem futárszolgálatot igénybe venni az eladás során. A könyv elfér a számítógép tárhelyén, és egyetlen kattintással letölthető.

Könyvmánia - E-book kiadók 1 - Hireink.hu

Szinte az összes kiadó rendelkezik már e-book formátumú letölthetőséggel, így aki nem akar több ezer forintot kiadni egy könyvért, az pár száz forintért, vagy akár ingyen is hozzájuthat egy-egy példányhoz. Vannak azonban kiadók, akik kimondottan az e-könyvekre specializálódtak, mivel ezek költsége jóval alacsonyabb nyomtatott társaiknál. Éppen ezért, a legtöbb kortárs író műve itt található. Így egy e-book kiadó jóval sokszínűbb és változatosabb kiadványokat kínál.

Néhány könyvkiadó, akik kifejezetten e-bookkal foglalkoznak:

Adamo Books,
Digibook
E-book Könyvház és Kiadó
Undergroundbolt…

Könyvmánia - E-book kiadók 2 - Hireink.hu

Az e-bookok, vagyis elektronikus könyvek általánosan három formátumba érhetők el.

A pdf, melynek előnye, hogy ugyanúgy adja vissza a kéziratot, ahogy az eredetileg szerkesztve van. Ezért leginkább számítógépekre, laptopokra érdemes a pdf formátumú e-könyveket letölteni, mert azok kellően nagy méretű kijelzővel rendelkeznek.

Az ePUB-ot kifejezetten mobileszközökre fejlesztették ki, mobiltelefonokra, tabletekre, e-book olvasóra. Ez a formátum képes a képernyőmérethez igazítani a kézirat méretét.

A mobi formátum kifejezetten egyfajta e-book olvasóra lett kifejlesztve, az Amazon Kindle-re. Ugyanazt tudja, mint az ePUB, vagyis igazodik a méretekhez.


... mert olvasni jó... de írni még jobb! ;)

Van már megjelent könyved, de nem tudod, hogyan tovább? Keresd a Hireink.hu hírszerkesztőit, akik a segítségedre lesznek, és egy kedvezményes reklámkampány keretében országos ismeretséget szereznek neked és a könyvednek egyaránt.

Nézd meg ezeket is!

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen Ön is a támogatónk!


A Hireink.hu kiáll a függetlenség, a sokoldalúság és a szabad véleménynyilvánítás mellett. Ha Önnek is fontosak ezek az értékek, akkor támogasson minket! Támogatásával hozzájárul a Hireink.hu szerkesztőségének működési költségeihez.


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozzon programunkhoz és támogassa munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 


Miért gyűjt a Hireink.hu támogatást?
A médiaipar hirdetéseken alapuló üzleti modelljére jelentős nyomás nehezedik főleg a nagy technológiai vállalatok részéről. Támogatási akciónkat annak érdekében indítottuk, hogy ezeknek a hatása mérsékeltebben érintse működésünket, és továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki az olvasóink igényeit.

Megjelenteti-e a Hireink.hu valahol a támogatók nevét?
Nem. A támogatóink nevét sehol és semmilyen formában nem hozzuk nyilvánosságra, mivel ezt bizalmas információként kezeljük. Bárhogyan és bármennyivel is támogat minket, mi büszkék leszünk Önre! Büszkék leszünk, mert Ön is tesz cikkeink szabad elérhetőségéért, a független Hireink.hu működéséért.

TÁMOGATÁSÁT KÖSZÖNJÜK!

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója a radarhirdeto.hu hirdető oldal.
Radar Hirdető Rendszer Hirdetésfeladás itt - Itt mindenki hirdet! - Itt mindenki hirdethet! - radarhirdeto.hu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL