Könyvmánia - E-book kiadók

Könyvmánia - E-book kiadók - Hireink.hu

A könyv életünk szerves része. Már kisgyermekkorban jelen van, tanít, mesél és végigvezet egy-egy életszakaszon. Ízlésnek, érdeklődési körnek megfelelően számos kisebb-nagyobb, vékonyabb-terjedelmesebb, képes vagy írott példány megtalálható a kínálatban.

Tudtad azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert, céget is elérhetnek?
További információkért keresd hírszerkesztőnket! Kattints ide!

Modern, számítógépes világunk a könyveket is új, digitalizált útra terelte, mely nem csak költségkímélő a kiadók számára, de jóval egyszerűbben könyvvé alakítható, nem kell raktárat bérelni a tárolásra, sem futárszolgálatot igénybe venni az eladás során. A könyv elfér a számítógép tárhelyén, és egyetlen kattintással letölthető.

Könyvmánia - E-book kiadók 1 - Hireink.hu

Szinte az összes kiadó rendelkezik már e-book formátumú letölthetőséggel, így aki nem akar több ezer forintot kiadni egy könyvért, az pár száz forintért, vagy akár ingyen is hozzájuthat egy-egy példányhoz. Vannak azonban kiadók, akik kimondottan az e-könyvekre specializálódtak, mivel ezek költsége jóval alacsonyabb nyomtatott társaiknál. Éppen ezért, a legtöbb kortárs író műve itt található. Így egy e-book kiadó jóval sokszínűbb és változatosabb kiadványokat kínál.

Néhány könyvkiadó, akik kifejezetten e-bookkal foglalkoznak:

Adamo Books,
Digibook
E-book Könyvház és Kiadó
Undergroundbolt…

Könyvmánia - E-book kiadók 2 - Hireink.hu

Az e-bookok, vagyis elektronikus könyvek általánosan három formátumba érhetők el.

A pdf, melynek előnye, hogy ugyanúgy adja vissza a kéziratot, ahogy az eredetileg szerkesztve van. Ezért leginkább számítógépekre, laptopokra érdemes a pdf formátumú e-könyveket letölteni, mert azok kellően nagy méretű kijelzővel rendelkeznek.

Az ePUB-ot kifejezetten mobileszközökre fejlesztették ki, mobiltelefonokra, tabletekre, e-book olvasóra. Ez a formátum képes a képernyőmérethez igazítani a kézirat méretét.

A mobi formátum kifejezetten egyfajta e-book olvasóra lett kifejlesztve, az Amazon Kindle-re. Ugyanazt tudja, mint az ePUB, vagyis igazodik a méretekhez.


... mert olvasni jó... de írni még jobb! ;)

Van már megjelent könyved, de nem tudod, hogyan tovább? Keresd a Hireink.hu hírszerkesztőit, akik a segítségedre lesznek, és egy kedvezményes reklámkampány keretében országos ismeretséget szereznek neked és a könyvednek egyaránt.


  Hireink.hu    Knizner Szilvia  

Érdekesnek találtad cikkünket?
Legyél te is a támogatónk!


A Hireink.hu támogatási programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek hozzánk és támogatásukkal segíthetik, hogy hírszerkesztői, blogírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogasd te is a politika és bulvár mentes pozitív harek folyamatos megjelenését. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhatsz a minőségi hírszolgáltatáshoz!


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozz programunkhoz, támogasd munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója a radarhirdeto.hu hirdető oldal.
Radar Hirdető Rendszer Hirdetésfeladás itt - Itt mindenki hirdet! - Itt mindenki hirdethet! - radarhirdeto.hu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL