Könyvmánia

Könyvmánia - Hireink.hu

Elgondolkodtató, hogy a régi korokhoz képest, mennyivel nőtt a kéziratok és könyvek száma. Vajon miben rejlik a titok?

Tudtad azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert, céget is elérhetnek?
További információkért keresd hírszerkesztőnket! Kattints ide!

Mindenhol azt hallani, a mai fiatalok nem szeretnek olvasni, nem vesznek könyvet a kezükbe, csak egész nap a telefont és a számítógépet nyomkodják. Mégis, a régmúlt időkhöz képest, megsokszorozódtak az eladásra váró könyvek, a könyvesboltok polcai roskadásig telve vannak. Érdekes és megdöbbentő, hiszen azt hinné az ember, hogy egyre kevesebben vannak azok a menthetetlenül maradiak, akik még szeretnek olvasni.

Könyvmánia 1 - Hireink.hu

Vajon miért van mégis az, hogy egyre több könyv lát napvilágot?


Sokan emlékeznek még a régi nagyjainkra, hiszen kötelező olvasmányként, iskolai tananyagként szerepeltek. Jókai, Karinthy, Radnóti, Petőfi, Fekete, és még sorolhatnánk. Nem csupán a magyar írók és költők könyvei, de jó néhány külföldi is megmaradhatott emlékezetünkben. Hogy ki melyik olvasmányt, verset szerette, kinek melyik volt a kedvence, bizony meghatározó. Az élmény, amit egy könyv nyújtani tud, nem hasonlítható máshoz. És éppen ez, ami miatt mostanra megannyi kézirat könyvvé vált.

Könyvmánia 2 - Hireink.hu

Ha bóklászunk az interneten, számos könyvesboltot, könyvkiadót vagy könyves fórumot találunk. Rengeteg írót, akik maguk próbálják kézirataikat megismertetni az olvasókkal, mert a telített piacon nem mindenkinek juthat babér, pedig számos valóban tehetséges emberrel találkozhatunk, ahogy számos remek alkotással is. Nekik nyújtanak segítséget és ablakot a világra az E-book kiadók. Mivel egy e-book kéziratnak a költsége elenyésző, bárki megengedheti magának. Letölthető telefonra, számítógépre, tabletre vagy e-book olvasóra, a vételi ára pedig töredéke a nyomtatott példányénak. Ezzel pedig még több kézirat kerülhet napvilágra...

... mert olvasni jó... de írni még jobb! ;)

Van már megjelent könyved, de nem tudod, hogyan tovább? Keresd a Hireink.hu hírszerkesztőit, akik a segítségedre lesznek, és egy kedvezményes reklámkampány keretében országos ismeretséget szereznek neked és a könyvednek egyaránt.


  Hireink.hu    Knizner Szilvia  

Érdekesnek találtad cikkünket?
Legyél te is a támogatónk!


A Hireink.hu támogatási programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek hozzánk és támogatásukkal segíthetik, hogy hírszerkesztői, blogírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogasd te is a politika és bulvár mentes pozitív harek folyamatos megjelenését. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhatsz a minőségi hírszolgáltatáshoz!


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozz programunkhoz, támogasd munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója a radarhirdeto.hu hirdető oldal.
Radar Hirdető Rendszer Hirdetésfeladás itt - Itt mindenki hirdet! - Itt mindenki hirdethet! - radarhirdeto.hu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL