Kortárs alkotó művészek kiállítása Debrecenben


Az Artka Galériában ad helyet Tasnádi Éva tehetséges művészek alkotásainak Debrecenben, a Batthyány u.1. sz. alatt.

 

-Goebel porcelánnal és művészek festmény kiállításával kezdtem. Fontos számomra, hogy a mai generáció is megismerje és megszeresse a porcelánkészítést. Ennek érdekében időnként újítani kell. James Ricci nippjeit azért kedvelem, mert a klasszikus stílus mellett a modern irányzatot is képviselik.

Kortárs alkotó művészek kiállítása Debrecenben 2 - Hireink.hu

-Főiskolás koromban ismertem meg a tűzzománcot. Annyira különleges és érzékeny technika, amely még sokszor ma is nagy kihívást jelent számomra. Arra tanít engem, hogy amin már nem lehet változtatni, ahhoz alkalmazkodjak vagy fogadjam el. Amikor sikertelen élményeim vannak, és nem úgy jönnek össze az alkotások, ahogy eltervezem, el kell fogadnom azt, amit kapok. Amikor a tűzzománcot kiveszem a kemencéből, azon változtatni már nem lehet akkor sem, ha égetés közben olyan folt vagy sérülés keletkezik, amit nem szeretnék. Vannak képeim, melyeket így kell elfogadni.

Kortárs alkotó művészek kiállítása Debrecenben 3 - Hireink.hu

-Az első igazi megmérettetést Jézus keresztre feszítésének ábrázolása jelentette számomra.

Tudtad azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert, céget is elérhetnek?
További információkért keresd hírszerkesztőnket! Kattints ide!

-A „Stáció” diakockákhoz hasonló sorozat, amely olyan benyomásokat jelenít meg, melyeket a történet megismerése közben éltem át. Kicsit a saját életszakaszaim feldolgozásának is tekintem. Nem vagyok vallásos, így kénytelen voltam a Bibliából a történelmi eseményt elolvasni. Azt gondolom, nagy felelősség ennek a témának a megjelenítése.

Kortárs alkotó művészek kiállítása Debrecenben 4 - Hireink.hu

Tasnádi Éva tulajdonos lakásából alakította ki a kiállítások mellett irodalmi estek, szakkörök és a tartalmas beszélgetések helyszínét. Igyekszik kapcsolatba kerülni a mai művészekkel, és az Artka galériában olyan közösségi helyet fenntartani, ahová bárki eljöhet ismerve vagy ismeretlenül, mert örömmel várják.

Te is tekintsd meg az Artka Galéria remek kiállítását itt: Debrecen, Batthyány u.1. sz.


  Hireink.hu    Kató Leona  

Érdekesnek találtad cikkünket?
Legyél te is a támogatónk!


A Hireink.hu támogatási programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek hozzánk és támogatásukkal segíthetik, hogy hírszerkesztői, blogírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogasd te is a politika és bulvár mentes pozitív harek folyamatos megjelenését. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhatsz a minőségi hírszolgáltatáshoz!


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozz programunkhoz, támogasd munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója a radarhirdeto.hu hirdető oldal.
Radar Hirdető Rendszer Hirdetésfeladás itt - Itt mindenki hirdet! - Itt mindenki hirdethet! - radarhirdeto.hu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL