Kortárs alkotó művészek kiállítása Debrecenben


Az Artka Galériában ad helyet Tasnádi Éva tehetséges művészek alkotásainak Debrecenben, a Batthyány u.1. sz. alatt.

 

-Goebel porcelánnal és művészek festmény kiállításával kezdtem. Fontos számomra, hogy a mai generáció is megismerje és megszeresse a porcelánkészítést. Ennek érdekében időnként újítani kell. James Ricci nippjeit azért kedvelem, mert a klasszikus stílus mellett a modern irányzatot is képviselik.

Tudta azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert is elérhetnek?
További információkért keresse hírszerkesztőnket itt!

Kortárs alkotó művészek kiállítása Debrecenben 2 - Hireink.hu

-Főiskolás koromban ismertem meg a tűzzománcot. Annyira különleges és érzékeny technika, amely még sokszor ma is nagy kihívást jelent számomra. Arra tanít engem, hogy amin már nem lehet változtatni, ahhoz alkalmazkodjak vagy fogadjam el. Amikor sikertelen élményeim vannak, és nem úgy jönnek össze az alkotások, ahogy eltervezem, el kell fogadnom azt, amit kapok. Amikor a tűzzománcot kiveszem a kemencéből, azon változtatni már nem lehet akkor sem, ha égetés közben olyan folt vagy sérülés keletkezik, amit nem szeretnék. Vannak képeim, melyeket így kell elfogadni.

Kortárs alkotó művészek kiállítása Debrecenben 3 - Hireink.hu

-Az első igazi megmérettetést Jézus keresztre feszítésének ábrázolása jelentette számomra.

-A „Stáció” diakockákhoz hasonló sorozat, amely olyan benyomásokat jelenít meg, melyeket a történet megismerése közben éltem át. Kicsit a saját életszakaszaim feldolgozásának is tekintem. Nem vagyok vallásos, így kénytelen voltam a Bibliából a történelmi eseményt elolvasni. Azt gondolom, nagy felelősség ennek a témának a megjelenítése.

Kortárs alkotó művészek kiállítása Debrecenben 4 - Hireink.hu

Tasnádi Éva tulajdonos lakásából alakította ki a kiállítások mellett irodalmi estek, szakkörök és a tartalmas beszélgetések helyszínét. Igyekszik kapcsolatba kerülni a mai művészekkel, és az Artka galériában olyan közösségi helyet fenntartani, ahová bárki eljöhet ismerve vagy ismeretlenül, mert örömmel várják.

Te is tekintsd meg az Artka Galéria remek kiállítását itt: Debrecen, Batthyány u.1. sz.

Nézd meg ezeket is!

Szeretne Ön is egy hasonló cikket, amelyben az Ön tevékenységének részletei jelennek meg az Ön elérhetőségeivel?

 

Keresse a Hireink.hu hírszerkesztőit, akik Önnek egy kedvezményes reklámkampány keretében akár országos ismertséget érhetnek el !

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen Ön is a támogatónk!


A Hireink.hu kiáll a függetlenség, a sokoldalúság és a szabad véleménynyilvánítás mellett. Ha Önnek is fontosak ezek az értékek, akkor támogasson minket! Támogatásával hozzájárul a Hireink.hu szerkesztőségének működési költségeihez.


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozzon programunkhoz és támogassa munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 


Miért gyűjt a Hireink.hu támogatást?
A médiaipar hirdetéseken alapuló üzleti modelljére jelentős nyomás nehezedik főleg a nagy technológiai vállalatok részéről. Támogatási akciónkat annak érdekében indítottuk, hogy ezeknek a hatása mérsékeltebben érintse működésünket, és továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki az olvasóink igényeit.

Megjelenteti-e a Hireink.hu valahol a támogatók nevét?
Nem. A támogatóink nevét sehol és semmilyen formában nem hozzuk nyilvánosságra, mivel ezt bizalmas információként kezeljük. Bárhogyan és bármennyivel is támogat minket, mi büszkék leszünk Önre! Büszkék leszünk, mert Ön is tesz cikkeink szabad elérhetőségéért, a független Hireink.hu működéséért.

TÁMOGATÁSÁT KÖSZÖNJÜK!

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója a radarhirdeto.hu hirdető oldal.
Radar Hirdető Rendszer Hirdetésfeladás itt - Itt mindenki hirdet! - Itt mindenki hirdethet! - radarhirdeto.hu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL