MTV műsorvezetőből lett esküvői szertartásvezető

MTV műsorvezetőből lett esküvői szertartásvezető 1 - Hireink.hu

Több mint 20 évig volt műsorvezető Dr. Pető Zsolt a Magyar Televízióban és a Debreceni Városi Televízióban. Jelenleg Debrecenben az egyetemen valamint egy középiskolában tanít kommunikációt, és mindemellett szertartásvezető esküvőkön.

Tudta azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert is elérhetnek?
További információkért keresse hírszerkesztőnket itt!

Zsolt Debrecenben és környékén tevékenykedik elsősorban, de az ország bármely pontján szívesen vállal esküvőt. Volt olyan, amikor Szeged mellett vagy Budapesten választottak helyszínt olyan párok, akik tőle várták életük egyik legfontosabb kérdését: ….akarod-e? Mindemellett nem zárkózik el attól sem, hogy külföldön tartson esküvőt, így akár tengerparti szertartás is szóba jöhet.

MTV műsorvezetőből lett esküvői szertartásvezető 2 - Hireink.hu

 

Riportunkban 4 fontos kérdésre kaptuk meg a választ:

  1. Mi a különbség a szertartásvezető és az anyakönyvvezető között?
  2. Miben tud különlegeset adni a pároknak?
  3. Hogyan lesz valakiből szertartásvezető?
  4. Van-e igény ma Magyarországon erre?
 

Kedves Menyasszony! Kedves Vőlegény! Ha Ön is olyan szertartásra vágyik, amely egyedülálló a maga nemében — mind megvalósításban, mind a szertartásvezető személyében —, akkor Dr. Pető Zsoltot bátran ajánlom. Felkészültségével, kreativitásával és jó humorával biztos pontja lesz az esküvőjének! Keressék bizalommal a honlapján feltüntetet elérhetőségeken itt: www.drpetozsolt.hu

Gratulálunk és további sok sikert kívánunk a munkájához!

Nézd meg ezeket is!

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen Ön is a támogatónk!


A Hireink.hu kiáll a függetlenség, a sokoldalúság és a szabad véleménynyilvánítás mellett. Ha Önnek is fontosak ezek az értékek, akkor támogasson minket! Támogatásával hozzájárul a Hireink.hu szerkesztőségének működési költségeihez.


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozzon programunkhoz és támogassa munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 


Miért gyűjt a Hireink.hu támogatást?
A médiaipar hirdetéseken alapuló üzleti modelljére jelentős nyomás nehezedik főleg a nagy technológiai vállalatok részéről. Támogatási akciónkat annak érdekében indítottuk, hogy ezeknek a hatása mérsékeltebben érintse működésünket, és továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki az olvasóink igényeit.

Megjelenteti-e a Hireink.hu valahol a támogatók nevét?
Nem. A támogatóink nevét sehol és semmilyen formában nem hozzuk nyilvánosságra, mivel ezt bizalmas információként kezeljük. Bárhogyan és bármennyivel is támogat minket, mi büszkék leszünk Önre! Büszkék leszünk, mert Ön is tesz cikkeink szabad elérhetőségéért, a független Hireink.hu működéséért.

TÁMOGATÁSÁT KÖSZÖNJÜK!

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója a radarhirdeto.hu hirdető oldal.
Radar Hirdető Rendszer Hirdetésfeladás itt - Itt mindenki hirdet! - Itt mindenki hirdethet! - radarhirdeto.hu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL